Şimdi Ara

Call of Duty 2 >>MultiPlayer Oynamak<< + Türk Serverlar (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.319
Cevap
7
Favori
648.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • solediginiz topicler nerde bileniniz varmı ben google call o duty yazdım bura geldi cokta memnunum ha biz seni istemiyoruz derseniz ben giderim :( topicleride okurum ama nerdeler bilmiyomm
  • "Çok Kişili FPS Oyunları" ve "Pc Oyunları" bölümleri dediğim topiclerden bol bol bulabilirsin
  • beyler ben o all eyes programını indirdim ama. orda sadece serius sami görüyor call of duty yok ne yapmam lazım
  • slm komikaze sana sorum va r bu fox serverlerine girince sürekli punkbaster hatası veriyor beni atıyor oraya konsola r_picmip 1 yazmam gerekirmiş ama yazıyorum hiç bir şey olmuyor giremiyorum serverlara .. bunun olmaması için ne yapmam lazım .................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeanBack -- 19 Haziran 2007; 22:22:39 >
  • All seeng eye programında en başta denilenleri yaptım fakat Favorites'te 1. sıradakine tıkladığımda unscanned diye bir yazı geliyor. Çift tıklıyorum aşağıda bulunan resimdeki yazı geliyor. Bekliyorum ama bir şey olmuyor "Force connect"e tıkladığımda "Couldn't execute program. Go to view->Options->Games to configure this game." diye bir ileti alıyorum. Nedendir bu?

Call of Duty 2 >>MultiPlayer Oynamak<< + Türk Serverlar
    ü

Bu arada orada şöyle bir şekil var:

| |
    | |
    | Waiting for a slot to open Force connect |
    |______________________________________________| ,

Cancel ve Force connect seçenekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amos -- 19 Haziran 2007; 23:07:38 >

• @ leanback , bu sorunu birde |FOX| clan forumuna sorHiç başıma gelmedi.Uzun zamandırda giremiyorum servere.
  • quote:

Orjinalden alıntı: amos

All seeng eye programında en başta denilenleri yaptım fakat Favorites'te 1. sıradakine tıkladığımda unscanned diye bir yazı geliyor. Çift tıklıyorum aşağıda bulunan resimdeki yazı geliyor. Bekliyorum ama bir şey olmuyor "Force connect"e tıkladığımda "Couldn't execute program. Go to view->Options->Games to configure this game." diye bir ileti alıyorum. Nedendir bu?

ü

Bu arada orada şöyle bir şekil var:

| |
    | |
    | Waiting for a slot to open Force connect |
    |______________________________________________| ,

Cancel ve Force connect seçenekler

Ihm bir de benim sorun vardı bir yardımdı olursanız Call of Duty 2'yi 7. kez bitirdim dün. Sonra multiplayer oynamayı denedim olmmadı Bu sorun var.

• quote:

Ihm bir de benim sorun vardı bir yardımdı olursanız Call of Duty 2'yi 7. kez bitirdim dün. Sonra multiplayer oynamayı denedim olmmadı Bu sorun var.

Şunlara bak:
    1-Multiplayer için 1.3 yükledin mi?Çünki serverlar genelde 1.3
    2-Oyuna bağlanmak için kullandığın programlardaoyunun yerini gösterdin mi?:All-See,X-Fire,HLSW..
    3-PB dosyanı güncelledin mi ya da güncel bir pb dosyası edindin mi?
    4-Oyuna girmek için cfgnde gerekli değişikleri yaptın mı?
    Bunlarla ilgili cevapları forumda bulabilirsin

• 3 ve 4 hariç diğerlerini yaptım. PB yukarda bahsedilen PunkBaster oluyorum ama cfgn? onlar için küçççücük bilgi verirsen iyi olur.
  • C veya D:\Program Files\Activision\Call of Duty 2\main\players
    içindeki config_mp dosyasını text ya da world biçimde aç,fx_sort ve cl_punkbuster değerleri "0"sa
    seta cl_punkbuster "1"
    seta fx_sort "1"
    şeklinde değiştir.
  • Herhangi bir değişiklik olmadı aynı sorun aynı hata. Unscanned yazıyor serverlerda. Üzerine çift tıklıyorum. "Serves is full or unresponsive". Altında "Waiting for a slot to open." yazıyor. "Cancel" ve "Force connect" olmak üzre iki seçenek var. "Force connect" seçeneğini tıklayınca "Couldn't execute program. Go to View->Options->Game to configure this is game" yazıyor.
  • @ amos
    The All Seeing programını aç.Yukarda Tools -> Options -> Games yolunu izle."Not Installed" kısmından Call of Duty 2 Multiplayer bul ve browse'den de Call of Duty 2'nin yüklü olduğu yerdeki CoD2MP_s.exe dosyasını göstert.Bunları yaptıktan sonra sorunun hallolacaktır
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoMiKaZe

@ amos
    The All Seeing programını aç.Yukarda Tools -> Options -> Games yolunu izle."Not Installed" kısmından Call of Duty 2 Multiplayer bul ve browse'den de Call of Duty 2'nin yüklü olduğu yerdeki CoD2MP_s.exe dosyasını göstert.Bunları yaptıktan sonra sorunun hallolacaktır

• Olmadı yine aynı

Config file kısmına ne yazmam lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amos -- 21 Haziran 2007; 21:41:20 >
  • Ben buserverlara girmeyi beceremedim Oynasana.com un serverlarinda takilioz gelen olursa saglam oyuncular var
  • quote:

Olmadı yine aynı

Config file kısmına ne yazmam lazım.

Config file:
    Ne yazmam lazım
  • warrior5 in dediklerini yazacaksın... kaydedip çıkacaksın
  • arkadaslar oyuna girerken devamlı .....\iw_00.iwd hatası veriyor tekrar tekrar yuklüyorum olmuyor basından geçenler yada bilenler varsa sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: reci

arkadaslar oyuna girerken devamlı .....\iw_00.iwd hatası veriyor tekrar tekrar yuklüyorum olmuyor basından geçenler yada bilenler varsa sevinirim.

Yükleme yaptığın cd-dvd her neyse onda dosya kaybolmuş,yüklemiyordur.
    Oyunu kurmuş herhangi bir arkadaşından flashdiskle filan alabilirsin.Rapide filan upload etmek çok zor çünki 154mblık bir dosya.

• senoyna.com guvencesiyle cod test serverı acılmıstır herkesi bekleriz...

cod.senoyna.com v1.3 patch gerekir

http://38.118.213.145/mzlswwogoj+/pu...tchv1_3.exe/X6

the all seeing eye :

http://dosyam.net/?id=mnujvy
  • 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.