Şimdi Ara

Call of Duty 2 >>MultiPlayer Oynamak<< + Türk Serverlar (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.319
Cevap
7
Favori
648.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferrari_16 -- 29 Haziran 2007; 12:19:19 >
  • bende call of duty 1 var onunla multi oynamak istiyorum ne yapmam gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknologi -- 29 Haziran 2007; 17:56:13 >
  • bende başlamayı düşünüorum
  • Bilgiler İçin Sağol Bende Bi Ara Oynamaya Başlıycam
  • arkadaşlar bu oyun nerden indiriliyor resimlerde baya güzel bir oyuna benziyor anında oynuyacağım geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi last devil -- 30 Haziran 2007; 11:15:19 >
  • http://www.youtube.com/watch?v=b1ObmUbS7IM
    http://www.youtube.com/watch?v=12AmXp_bc-k&mode=related&search=

Bende bu oyuna aşık oldum ama izmirde bildigim güzel cd ci yok.Arkadaşlar ben bu oyunu nereden bulabilirim izmirde?
  • Gamaslar ve ubit dışında bol oyuncu olan Türk serverları yazarmısınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknologi

bende call of duty 1 var onunla multi oynamak istiyorum ne yapmam gerek
  • arkadaşlar meraba burayı hep okuyup örenmek için kullanıodm ama ilk defa mesaj yazıorum

şimdi benm durumum şu ki ben cod2 yi install etmedim yane yüklemedim sadece başka bi arkımın pc de n aldıım için prog. files daki dosyaları kendi pc me kopyaladım oyun çalışıyor bazen denk geldiinde multiplayerda oynuyorum ama coğu server 1.3 istio we ben oyunu yüklmediim için 1.3 ü de yükleyemiorm bi çözüm war mı abaca??

şimdiden teşekkürler
  • 1.3 patch le birlikte single player de oynayabilmek icin crack var.

edit:sanirim rapid olmuyo.sansiniza kusun.ya da pm atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esekherif -- 30 Haziran 2007; 19:56:59 >
  • merhaba arkadaşlar 1 aydır multiplay oynuyorum call of duty yi

ama dahil olabileceğim türk gruplar arıyorum!

bıktım boşa öldür öldür!

türk kılan lar varmı?

nasıl iltibata geçerim bu gruplarla?
  • Oyunun iyi olursa onlar seni bulur.
  • kendine güveniyorsan oyun sırasında hangi klan varsa beni deneyin dersin begenirlerse alırlar
  • walla manyak bı oyun oynamayı bılene
  • bendede aynı hata
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknologi

bende call of duty 1 var onunla multi oynamak istiyorum ne yapmam gerek

evt ya ne yapmamız gerek bide cod 1 için turk serverlar varmı
  • Bir pm at msn filan oradan en güzel şekilde sana forum aracılığıyla yardımcı olurum teknologi kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spect3r -- 5 Temmuz 2007; 17:37:59 >
  • arkadaşlar ben oyunu yeni kurdum

ilk sayfada yapın dediklerinizi yaptım. all-seeing programını kurdum. çift tıklayınca girecek demişsiniz. ben tıklayınca olmuyor. avaiting connectiondan sonra key kode in use yazıyo . hangisine basarsam basayım bütünserverlarda hep aynı şey... neden olabilir??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay_1234 -- 5 Temmuz 2007; 12:56:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yatko90

arkadaşlar ben oyunu yeni kurdum

ilk sayfada yapın dediklerinizi yaptım. all-seeing programını kurdum. çift tıklayınca girecek demişsiniz. ben tıklayınca olmuyor. avaiting connectiondan sonra key kode in use yazıyo . hangisine basarsam basayım bütünserverlarda hep aynı şey... neden olabilir??

cd key ini değiştireceksin arkadaşım
  • netten başka key kodu buldum onu da kabul etti ama oyuna girerken bu sefer bad key code yazıyo???
  • 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.