Şimdi Ara

Call of Duty 2 >>MultiPlayer Oynamak<< + Türk Serverlar (149. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.319
Cevap
7
Favori
648.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: yatko90

netten başka key kodu buldum onu da kabul etti ama oyuna girerken bu sefer bad key code yazıyo???

Orijinal cd-key alabilirsin
  • nasıl yani anlamadım??
  • quote:

nasıl yani anlamadım??

Yani orijinal cd anahtarı satın alırsan bu tür sorunlar yaşamazsın, sadece kendin kullanacaksın yani..

Bunun için siteler var, arama motoruna yaz çıkar, uygun bir fiyata satın alabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: duncan21

Gamaslar ve ubit dışında bol oyuncu olan Türk serverları yazarmısınız.

Xfire ı kur oradan arattığın zaman istediğin kadar server bulur
  • all seeing programıyla oyuna girerken oyunun kapalı mı olması gerekiyo?? kendisi açıyo biliyorum ama açarken biraz kastığı için soruyorum oyun açık durumda olsa yinede girermi servera

son olarak all seeing programında serverların yanında flux, PL, ping yazıyo bunlar ne anlama geliyor??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay_1234 -- 6 Temmuz 2007; 17:15:46 >
  • quote:

all seeing programıyla oyuna girerken oyunun kapalı mı olması gerekiyo?? kendisi açıyo biliyorum ama açarken biraz kastığı için soruyorum oyun açık durumda olsa yinede girermi servera

son olarak all seeing programında serverların yanında flux, PL, ping yazıyo bunlar ne anlama geliyor??

Arkadaşım bırak eye'ı, geç xfire'a, hem chat özelliği var, sadece internetten oynadığın değil, herhangi bir oyundayken(örn:Fifa 2007 oynuyorsun) biri sana mesaj yazabilir, ya da sen yazabilirsin, o an ekranda görünür..

Üstelik sunucuları otomatik buluyor, bir ay boyunca ne kadar cod oynadığının istatistğini sunuyor

XFIRE indir, kur, üye ol(bedava) ve oyunu daha rahat oyna

• quote:

Orjinalden alıntı: KoMiKaZe

Singleplayer açılmama sorunu 1.3 patch yükledikten sonra oluyor.Onun için cracklemelisin 1.3 singleplayer exe dosyasını

Nasil cracklenicegini soylermisin bendede single acilmiyor 1.3 yukledigimden beri
  • www.oynasana.com ben burayı tercih ediom burdan oynuom
  • X-fire ile oynamak istiyorum fakat servere girerken bad key code yazıyo bunun anlamı nedir acaba benim kullandığım kodumu değiştirmem gerekiyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mac2cryme

X-fire ile oynamak istiyorum fakat servere girerken bad key code yazıyo bunun anlamı nedir acaba benim kullandığım kodumu değiştirmem gerekiyo

Orjinal servera giriyorsun;orginal keyin yoksa giremezsin.
    Hemen bir key al.

Korsana hayır....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mac2cryme

X-fire ile oynamak istiyorum fakat servere girerken bad key code yazıyo bunun anlamı nedir acaba benim kullandığım kodumu değiştirmem gerekiyo

kardeşim zaten türk serverlerinde key istemez
    yabancı serverlere girersen isteebilir
  • arkadaşlar multiplayer oynamak için harita indirebileceğim bi site önerebilir misiniz??
  • beyler allahın izniyle kısa sürede yeni bir pc alabilirim cod2 alıp yüklicem herşeye sıfırdan baslıcam için yardımlarınızı ve dualarını bekliyorum ...:D:D:D:D:
  • bende legal () oyunumu kurduktan sonra bırde yama attım 1.3 attım..key hatası verdı..key ıstemeyen bı yer varmı netten oynanak ıcın Türk siteleri istemıyo demıssınız ama benım gırdıklerım ıstedıde...
  • Yahu nu Xfire iyi hoş da zırt pırt "Punkbuster" hatası verip çıkıyor oyundan,deli etti beni...

Yok mu bir çözümü bu işin
  • mp oynarken bir serverde bende olmayan map warsa otomatik olarak yükleri mi ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: tr_asker_aga

mp oynarken bir serverde bende olmayan map warsa otomatik olarak yükleri mi ??

donwloadı yes yapmışsan sorunun cevabı "evet"
  • beyler merhaba

bende call of duty 2 yüklü ....multiplayer oynamak istiyorum....

acil yardımcı olursanız çok sevinirim

şimdiden çok teşekkürler...

tirpitz
  • quote:

Orjinalden alıntı: tirpitz

beyler merhaba

bende call of duty 2 yüklü ....multiplayer oynamak istiyorum....

acil yardımcı olursanız çok sevinirim

şimdiden çok teşekkürler...

tirpitz

Bu linke bak :

http://forum.donanimhaber.com/m_15261247/tm.htm
  • dostum tşk ettim

serverler ok
    ama oyun hata veriyor

could not start process : C:\Program files\activision\call of duty 2\codamp_s.exe sistem belirilen dosyayı bulamıyor...diyor

ne yapmam lazım

tşk

tirpitz
  • 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.