Şimdi Ara

Call of Duty 2 >>MultiPlayer Oynamak<< + Türk Serverlar (151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.319
Cevap
7
Favori
648.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar uzun bir aradan sonra yine sizlerle ve cod2 ile beraberim nerdeyse 1 yıl olacak oynamayalı baya bi özlemişim gerçekten cod serisini en başından beri internetten oynayanlardanım herkese selam iyi savaşlar
  • arkadaslar ben bu codu cok uzun zamandır oynuyorum fakat bugun yeni pc aldımcod2 yi yukledim bir turk serverina girdim oyuna girince bir map yukleniyor ya ilk mape giriyorum oynuyorum oyunusonra ikinci mape sıra geliyor , ikinci map yuklenirken takılıyor ve cubuk hareket etmiyor bende mecburen pcye reset atıyorum ,bunu nasıl cozebilirim? boyle giderce pc haşat olucak :(
  • evet kurudm bile şimdi multiplayer kurmak için urasıorum

biraz single oynadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akçalı. -- 27 Ağustos 2007; 19:43:31 >
  • off dedikleriin yapıyorum bi türlü olmuyo server is full diyo

• Arkadaşlar tüm serverlar 1.3 version. Ben de bu yüzden All-Seening Eye den giremedim. 1.3 indirdim kurmaya çalıştım ama ne iyrenç bir olaydır ki oyun direk Activision a yüklemeye çalışıyor ama benim oyun yüklerken bana yüklettiren TurkeyDVD bunu nasıl çözebilirim?
  • programı kurdum bu allofeye mi neyse server full diyor devamlı oyununu acıp ordaki yabancı serverla tıkladığımda invalid paswpord yada bad paswpord hatası veriyor bu paswordları nerden bulacağım yada programda birseymi yapmam lazım nasıl oynuyorsunuz bunu birde oynasa.com dan denedim orda da 1,3 yama gerekli dedi ama yukleyemedim onuda bitti indirme sonunda hata verdii
  • yha biri bana headquarter nedir anlatabilirmi?
  • Super multı oynuyom.
  • ark.lar selam yaa ben bu oyuna onlıne gremıorum dedğiniz programıda yukledım serverıde yazıom ama oyuna grdkten sonra ERROR 1,3 DIO anlamadım vala bsey onlıne oynamak ıstıorum yaa:):)
  • http://www.3dgamers.com/dlselect/games/callofduty2/callofduty2patchv1_3.exe.html
    burdan pacth i indir ve kur sora
    http://www.roketdownload.com/oyunlar/xfire__6234.html
    burdanda xfire programını indir server için
    istersen msnde atarım sana ikisinide

• ya bn bu siteden pek fazla bişi anlamadım çok karışık ya
  • bn oyunu yükledim ama multiplayer niye oynıyomıyorum yoksa orjinelinimi almam gerekiyo arkadaşlar bana cevap vereblirmisiniz lütfenn
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yarbay Burak

bn oyunu yükledim ama multiplayer niye oynıyomıyorum yoksa orjinelinimi almam gerekiyo arkadaşlar bana cevap vereblirmisiniz lütfenn

Dostum Multiplayer da orj key ister.

Sende bizim gibi XFire yada All-Seening Eye dan oynayacaksın. Nasıl olduğunu sorma bu linkin önceki sayfalarında detaylı bir şekilde anlatılıyor.
  • connection interrupted !!!!!! yok bunun bi çaresi sanırım.ethernet kartından olduğundan şüpeleniyorum ama....varsa bununla karşılaşan beri gelsin..
  • ya bu All-Seening Eye programı sadece cod 2 de mi işe yarıyor.
  • Arkadaşlar ben acemiyim beleşe nasıl multiplayer oynıcam hata veriyor

Call of Duty 2 >>MultiPlayer Oynamak<< + Türk Serverlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Hannibal Lecter -- 13 Eylül 2007; 16:54:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fortunate

Arkadaşlar ben acemiyim beleşe nasıl multiplayer oynıcam hata veriyor

Call of Duty 2 >>MultiPlayer Oynamak<< + Türk Serverlar

multiplayer options kısmında punkbuster olacak solda onu yes yap sonra xfire veya all seeing eye programlarını kurup girebilirsin multiye

• arkadaşlar badkey kod hatası için bildiğiniz bir yama varmiiii
    and ping'i nasıl daha iyi yaparız
  • çok saolasın dostum bu sorunu sayende çözmüş oldum ve patch 1.2 yi yükleyebildim bir sorum daha olacak v.1.2 klasörün içine 1.3 ü kurabilirmiyim yoksa ayrı bir klasörmü açmam gerek şimdiden teşekkürlerimi sunarım
  • 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.