Şimdi Ara

Call of Duty 2 >>MultiPlayer Oynamak<< + Türk Serverlar (152. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.319
Cevap
7
Favori
648.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    call of duty2 çalışırken mas mavi bir ekran çıkıyor servera girdiğimde.
    radar yazılar herşey gözüküyor ama mas mavi bir ekra çıkıyor ve ortada beyaz crosshair :)
    yardımcı olursanız sevinirim.

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pascia -- 23 Eylül 2007; 20:54:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: jackass_mrt

quote:

Orjinalden alıntı: fortunate

Arkadaşlar ben acemiyim beleşe nasıl multiplayer oynıcam hata veriyor

Call of Duty 2 >>MultiPlayer Oynamak<< + Türk Serverlar

multiplayer options kısmında punkbuster olacak solda onu yes yap sonra xfire veya all seeing eye programlarını kurup girebilirsin multiye

Bu işlemi yaptıktan sonra serverlara girebiliyorum ama en fazla 1 dakika kalabiliyorum. Şu an çıkan yazıyı hatırlamıyorum ama bu sorunla karşılaşan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lafmacun -- 24 Eylül 2007; 8:39:30 >

• Beyler biraz alakasız ama oyunda ardarda nasıl mesaj atılıyor. Birisine bişey yazdığımda görmüyor o yüzden tekrar yazıyorum ama bazıları otomatik takır takır yazıyolar bu nasıl yapılır anlatırsanız sevinirim.
  • Neyse dün bulduğum patchle çoğu servera girebiliyorum. Dün akşam denediğim yaklaşık 10 türk serverine de girebildim.
  • Bu oyunda tank uçak sniper varmı varsa gelirim ben
  • Bu hatanın çözümünü bilen arkadaş varsa lütfen açıklasın..

Call of Duty 2 >>MultiPlayer Oynamak<< + Türk Serverlar
  • Cdkeyini değiştirmelisin emrebaba_1907
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoMiKaZe

Cdkeyini değiştirmelisin emrebaba_1907

yeni cdkeyler buldum ama nasıl değiştiricem eskisiyle rica etsem onuda anlatırmısın.
  • Call of Duty 2 Multiplayer ' a gir.Multiplayer Options'ta en aşağıda "Enter Key Code" gibi birşey yazar ona tıkla ve cdkeyini gir
  • yaaww 3 senedir online oynarım codu adam akıllı türk serverlarında oynamadımm elinizde varsa depressyon@hotmail.com adresine serverların IP nolarını yollarsanız sevinirim yada burayada koyabilirsiniz oyundaki nikim buraksat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osssman -- 29 Eylül 2007; 13:16:37 >
  • abi yaw ben giremiyorum oyuna denilenleri yapıyorum 1.3 versiyon ordaki server numaralarından giriyorum sonra açılıyo 5 e kadar geliyo açılış sonra hata veriyooo ping min bişey diyor anlamadım bi yardımcı olun
  • En büyük hayalim online CoD2 oynamak bakalım ne zaman gerçekleşecek.
  • Şimdiye kadarki en iyi server Ubit Clan. Şuan offline. inşallah bir hafta sonra açılır.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: RaMpAgE

Beyler biraz alakasız ama oyunda ardarda nasıl mesaj atılıyor. Birisine bişey yazdığımda görmüyor o yüzden tekrar yazıyorum ama bazıları otomatik takır takır yazıyolar bu nasıl yapılır anlatırsanız sevinirim.
  • consola /say mesajınıyaz şeklinde yazarsan consolda kayıtlı kalır.Bir daha aynı mesajı yazmak için klavyendeki ileri tuşuna (sağ alt köşede) basmalısın.
  • Ben yabancı serverlarda takılıyorum...
  • ARKADASLAR BEN OYNAYAMIYORUM BİRİSİ BANA YARDIM ETSİN BAD KEY CODE DİYO TURK SERVER I NA NASIL GİİLİYO msn:ademaka@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: powerturkfm

Ben yabancı serverlarda takılıyorum...

Sanırım en iyisi o. Dün akşama gene Wh'ci damgası yedim :/ Anlamıyorum ya oyun çıktığından beri oynuyorum. Hileci ve yalancı yaptı herif ^^ Neyse, az pingli bir kaç server bulmak en iyisi. Sık sık girdiğim serverlardan bile atılıyorum.
  • TÜRK SERVER LİSTESİNİ BİRİSİ GÜNCELLEYEBİLİRMİ ARKADAŞLAR FORUMUN ÖNCEKİ SAYFALARINDAKİ SERVERLAR HEPSİ KAPALI DURUMDA HİÇ BULAMADIM AÇIK OLAN, UBİT CLAN VAR AMA ODA HEP DOLU VE GİREMİYORUM ONADA LÜTFEN ARKADAŞLAR
  • Merhaba

Aranıza yeni katıldım genelde diğer bir sitede yöneticilik yapıyorum ama sitenize üye olmadan edemedim.
    2 Ay önce COD2 oyununu kurdum (Biraz geç kalmışım) ARES nikinde xfire daki serverlardan giriyorum
    Tüm arkadaşlara iyi eğlenceler dilerim
  • 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.