Şimdi Ara

Call of Duty 2 >>MultiPlayer Oynamak<< + Türk Serverlar (153. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.319
Cevap
7
Favori
648.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar, CSS den sıkıldım ve COD cu olmaya karar verdim :)
    Şuan iniyo 670 mb.
    Herşey tamam olduğunda nickim Er-Faith olacak.
    Clanları olan, takımları olan davet edebilir, iyi vurucuyumdur :):)
  • yaw mix gen tr niin eye için ıp lerini buraya ekleyebilirmisinnz link atacaksanızz hiçç uğraşmayıın o siteye üye olmakk zoruma gidiyoo ıp nolarını koyarsanız sevinirinmii
  • baştan ben kaldırsaydım elimi
  • beyler bende cod 2 v1.0 var ve update etmeye çalıştım 1.3 e fakat hata ile karşılaşıyorum. C: da yüklü olan cod2 ye yüklü değil diyo.

bu arada server listeleri için bi program var msn gibi bişey ama oyun serverları, arkadaşlarınız oynadığı serverlar falan yazıyor.

www.xfire.com

cod2 update hakkında yardım lazım! :)
  • nick:FaTaL.P

TüRKün GüCüNü hİlEsİz olArAk gÖsTerDiMe İnAnıOm bAnA xFirE tRK sERvERlArInıN KuRuLıumuNa YaRDıMcI OlAcAk AdAm VaRsA Vs YaPaRIz kAMİKazE eğeR HiLe YaPmıOsAn SenLE yPmAyI ÇOkİsTErİmm
  • Merhabalar,

Bilmediğim için soruyorum, kusuruma bakmayın lütfen,

All Seeing Eye programını indirdikten sonra, belirttiğiniz ayarları yaptıktan sonra, ve servere bağlandıktan sonra, ben sadece istediğim kişilerle bu oyunu oynayabiliyormuyum? BÖyle bir şansım varmı?yada sadece kendi arkadaşlarımla internet üzerinden bu oyunu nasıl oynayabiliriz, yardımcı olursanız çok sevinirim...
  • tr_boy34 yeni başlayanlar için call of duty sayfasına bak orda kumandanın yazdıklarının çoğu açık
  • s.a beyler 1.5 ay sonra ben geldim .
  • arkadaşlar bende punkbaster sorunu var.punkbaster ı yes yapmaya çalışıyorum.basıyorum yes oluyor sonra no oluyor ve oyundan atıyor.enable console diye bişi var onu yes yapınca da no yapınca da atıyor.ayrıca punkbaster için olan punkbaster updates mi ne onuda indirdim.call of duty3 yi seçip check for updates yaptım hala atıyor.ne yapabilirim.yardımcı olursanız sevinirim.
  • Call of Duty 3 mü?Yanlış yazdın herhalde dostum.Pb'yi yes yaptığında eğer oyundan atıyorsa ...Activision\Call of Duty 2\main\players\kullanıcı adın klasörüne gir ve orada config_mp.cfg dosyasını notpad(notdefteri) ile aç. cl_punkbuster bul ve karşısındaki 0 ' ı 1 yap.Kaydet ve çık.Sorunun hallolacaktır
  • the all seeing eye da location problemi var.kurduğum server all seeing eye da otmatik taramada çıkmıyor elle ip girdipimde çıkıyor fakat location böümü boş gösteriyor yani hangi ülkeden olduğunu göstermiyor ! sizce nedendir !
  • Evet sanırım The All Seeing Eye de bir location problemi var.Bende de Türk sunucularını göstermiyor.Ama X-Fire'dan buluyorum ancak Call of Duty 2 Türk serverlerini.
  • COD2 YENİ TÜRK SERVER İP:62.68.199.227:28960

COD_UO İP:62.68.199.226:28960

www.kardesler-takimi.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eramax -- 23 Ekim 2007; 20:33:00 >
  • Beyler hepimizin nick'i serverlar da farklı mı kımseye rastlayamadım bu sıteden.Hepimiz nick lerimizi yazalım benımkı aynı
  • arkadaşlar bu 1.3 olayı ne ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: HuLK559

www.oynasana.comun active x yuklememi istiyor zararı varmı ? ve

oyun için acaba? yardım edin

kardes evet e bas orda sonra gene bişi cıkarsa gene evte e bas gırıo bı zararı yok onun...
  • Arkadaşlar acaba COD2 de,Counter Strike 1.6 daki gibi bot larla oynama var mı? Varsa nasıl oynanacağı hakkında bilgi verirseniz sevinirim ,biraz antreman yapıp online oynamak istiyorum teşekkürler
  • Ooo Buranın Cod2 Tayfası Sağlammış Yarın Cod2 Yi Satın Alıyorum Artık Bende Sİzinleyim Ve Birşey Sorucam Online Oynamak İçin Dosya Yüklüyormuşuz Onu Yükledikten Sonra Giriceğimiz Serverleri Kaydedebiliyomuyuz cs 1.6 daki gibi Yoksa Hergirişimizde Giriceğimiz serverin ipsini mi yazıcaz ?
  • ya beyler gördügünüz gibi giremiyorum böle hata verio ya bilen yardım etse cok ii olur yoksa osn.com dan cok ugraslı oluyo ben 2 senedir osnden baglanıodum simdi bi böyle deniyim deidm olmadı bilen varsa yardım ederse sevinirim.resimler görünmüosa hatanın adı '' ERROR BAD KEY CODE ''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarisinan -- 17 Kasım 2007; 22:00:39 >

• 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.