Şimdi Ara

Call of Duty 2 >>MultiPlayer Oynamak<< + Türk Serverlar (155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.319
Cevap
7
Favori
648.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • punkbusteri yukledım guncellerdım ama olmuyor.http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php guncelleme burada gozterıyor zaten.ama yıne aynı hata dıyor.

PunkBuster must be Enabled before joining this server. PunkBuster can be Enabled/Disabled in the Multiplayer Options menu.
    Visitwww.evenbalence.com for PunkBuster support

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSuR YuReK -- 12 Ocak 2008; 16:35:02 >
  • yazıyor zaten orda. Multiplater optionstan punkbusteri enable edeceksin.
  • all-seeing eye kurdum, türk serverlarına girmeye çalışıyorum ama hala

Error during initialization:
    EXE_ERR_INVALID_CD_KEY

hatası veriyo..
    yardım edebilecek olan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: :ArHaus:

yazıyor zaten orda. Multiplater optionstan punkbusteri enable edeceksin.

punkbuster yazıyor.evet/hayır evet yapıyorum.yıne olmmmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSuR YuReK -- 13 Ocak 2008; 18:45:55 >
  • onun çözümünü ben biliyorum ama microfonla anlatabilirim ancak çünkü insanlara yazarak bildiklerimi anlatamıyorum :::D ne yapiyim bu konuda yeteneksizim demek ki
  • main klasörünün altındaki main in içine gir. Oradan config dosyasını bul. Birlikte Aç deyip zengin metin dosyası programı ile aç. pb nin olduğu satırı bul ve karşısındaki değeri 1 yap... düzelir

quote:

Orjinalden alıntı: CeSuR YuReK

quote:

Orjinalden alıntı: :ArHaus:

yazıyor zaten orda. Multiplater optionstan punkbusteri enable edeceksin.

punkbuster yazıyor.evet/hayır evet yapıyorum.yıne olmmmuyor.
  • cfg dosyasını office xp de çalıştır wordle çalıştırınca kafan karışa bilir
  • oldu sonunda tesekkurler
  • grafiklerin babası derim buna süper ya
  • ya COD 2 tarihi oyun COD 4 yükleyin bence
  • Cod 4 pc calıstırsa yüklerim ama calıstırmadıgı icin cod 2 oynuyorum hala.Memnunumda zaten.Cod derim gecerim 2.dünya savası fps'ninde.
  • yav agalar ben the all seing eye programını indiriyorum ama arkadaşın söylediği gibi insert tuşuna basıom ama call of duty 2 seçilmiyo buna bi çare lütfen
  • fth_altuntaş bak bence en harika cod serisi cod2 dir ama bak cod4 te güzel olabilir ama herkesin gözünü alan savaş oyunu cod2 dir cod4 daha fazla kaliteli ve elektronik modern silahlarla donatılmış bir oyun ama sen bide cod2 ye bak bir siteden okudum 2.dünya savaşında kulanılan silahların aynısı ve aynı menzil atan silahlarmış gerçekten harika bi oyun cod serisinin babası bence lütfen cod2 ve cod4 ü karşılaştırmayalım ok mu

• yav agalar bendede EXE_ERR_INVALID_CD_KEY hatası veriyo lütfen yardım edin bende multi oynuycam benim başım kelmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardacans -- 13 Şubat 2008; 13:47:48 >
  • CoD-Turk Hardcore TDM Serverine noldu ?
  • yanlış topiğe yazmışım...
  • YAA NASIL MULTİPLAYER OYNICAZ BNM OLMUYO!!! :(
  • Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var, sizlere zor ulaştım.Bayadır cod2 oynuyorum ama böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım. Multi de bi servera girdiğimde bikaç dakika sonra atılıyorum ve sebebide şu oluyor:

"Server Disconnect- Soldier Punkbuster Licked player Soldier (for 0 minutes)...RESTRICKTION:Disallowed Program/Driver [80250]"

Acilyardımınızı bekliyorum.Önceki msjlara baktım bi çözüme varamadım. Oyunu sildim tekrar yükledim fakat manzara aynı. Pb yi nekadar tekrarladığımın haddi hesabı yok. Fakat pb yi bikaç kere güncelledikten sonra birda o programı açamıyorum.Bidaha indirip tekrar yüüklüyorum herşeyi yapıyorum ama olmuyor . YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR

• böle bi hata alıyorum neden punkbusterda yaptım ama

http://img442.imageshack.us/my.php?image=adszxd5.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga1764 -- 1 Mart 2008; 19:08:25 >

• 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.