Evet bende öyle bir hata aldım. Şunu uyguladım Sistemi Geri yüklemeden Bir hafta öncesine yükledim pc yi. Sonra oyunu silip tekrar yükledim sorun kalktı. Oyunu tekrar oynak çok istiyorsan bunu uygula.
Saygılar.
ya bende oyun var ama daha kurmadım acaba C.S 1.5 deki gibi bir program lazımmı ???????
quote:
Orjinalden alıntı: ardacans
yav agalar ben the all seing eye programını indiriyorum ama arkadaşın söylediği gibi insert tuşuna basıom ama call of duty 2 seçilmiyo buna bi çare lütfen
MRB Arkadaşlar bende aynı sorunla kaşılaşıyorum bilen varmı acaba
arkadaşlar benim bi iki sorum olacak vista 32 bit home kullanıyorum cod 4 ü online oynuyorum fakat cod 2 aldım ve yükledim single modda oyuna giriyorum ve oyun açılınca harita yazılar adamın sesi falan var ama ekran görüntüsü gri hiç birşey görünmüyor nasıl bi problem olabilir ve nasıl çözerim yardımlarınızı bekliorum ve bi an önce oynamak için sabırsızlanıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: Tolga1764
böle bi hata alıyorum neden punkbusterda yaptım ama
ya bende oyun var ama daha kurmadım acaba C.S 1.5 deki gibi bir program lazımmı ???????
Hayırlı akşamlar arkadaşlar bi sorunum var ben düne kadar sorunsuz oynadığım cod2 multi şimdi sapıttı herşey tamam pub güncelledim sildim yine kurdum multi player optiosda da on durumunda ama hep servere girmemle şu hatayı alıyorum yardım edermisiniz çıldırcam
Benim Cod 2 D sürücüsünde yüklü... 1.3 ü indirdim kurmaya çalışıyorum olmuyor... Sanırım problem oyunun D de yüklü olmasında... Ne yapabilirim??? Lütfen yardım edin
Arakdaşlar yazdım yine yazıyım punkbusteri güncelledim olmadı komut satırındaki kodları değiştim yine olmadı yardım edin kanser oldum
arkadaslar bana cod 2 1.5 server patch indirebilecegim bir link atarmısınız yada sizin kullandıgınız varsa upload edip ben birtane indirdim calısmadı tşk
bu losing key pakets ne bır kac yerden ındırdım ama olmuyor.bu sorunu cozebılecek varmı,server lara gırıyor ama bır kac zaman sonra atıyor
gecen yaz jumper server vardı.kapandı galıba bılen varmı server olup olmadıgını ıp verebılırmı
xfire de adım yasinyildizzz93 ekleyin
mak packet 10 yaz düzeliyor
arkadaşım oyun süper internet cafede başladım rus görevlerine evde devam ediyorum ingiliz görevlerine mükemmel olyun ya
yakında online başlıycam:Dnaziler geberin forever
sağolda bunu yapınca singal oynanmıyor yanlız
arkadaşla cod 2 nin 1,3 yamasını indircem ama hata veriyor.Kurulum aşamasında aşağıdaki resimde çıkan hata var. COD2 Türkçe benim acaba bu yüzdenmi çalışmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim
Paylasımın ıcın saols
ya arkadaslar ben multı oynuyamıyorum. the all seeıng eye programı ındırdım ama kurulumda bır yere baglanıp kendını guncelleyemıyor napmam lazım . deepfreze etkı ader mi?_?