Şimdi Ara

Call of Duty 2 >>MultiPlayer Oynamak<< + Türk Serverlar (154. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.319
Cevap
7
Favori
648.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orjinal bir servera girmeye çalışıyorsun ondan o hatayi verir resim gözükmediğinden CoD1 mi ,UO mu,CoD2 mi bilemiyorum.
    Ama ERROR BAD KEY CODE hatası korsan CD key ile orjinal servera girmeye çalıştığında olur.
    Crak serverlara girmeyi dene girecektir.
  • Aynı Hata BEndede Var Ama Crack Server BUlamıyorum :(
  • All Seeing Eye Programında oto ip Sorunu yaşayanlar aşşağıdaki linkten dosyayı indirip ip adreslerini manuel olarak yükleyebilirler !

KURULUM:All Seeing Eye-File-import server list den ekle !

Rapid linki
    Link:http://rapidshare.com/files/70394266/cod2_tr_ip_adresleri.txt.html

linkteki yıldız yere rapid share olarak değiştirin

www.kardesler-takimi.net

• Arkadaşlar Uzun bir aradan sonra oynasana comdan online call of duty oynayayım dedim e 21 hatası veriyor seviyeniz yeteli değil diye anlayamadım bu neyin nesi Önceden gayet güzel oynuyodum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nebeto

Arkadaşlar Uzun bir aradan sonra oynasana comdan online call of duty oynayayım dedim e 21 hatası veriyor seviyeniz yeteli değil diye anlayamadım bu neyin nesi Önceden gayet güzel oynuyodum.

arkadasım artık rütbe olayı oldu bende aynen senin gibi tatilden bi geldim eskiden girdigim server lara giremiyorum rütbe olayı gelmis onu bırak 1 1,5 sendr orda cod2 oynuyordum ama simdi yeni gelenler le aynı rütbedeyim olaya bak...:(
  • Yeniler Kısmıa kimsecikler gelmiyor biz nasıl rütbe alacaz oynasanada. Nerden de ara verdim oyuna bilmem ki?
  • ya yardım insert tuşuna basıyorum o liste boş görünüyo:S
  • oyunu indircem bi adres varmı?
  • arkadaslar msn adresım ferhatemre33@hotmail.com bırısı ekleyıp multıplayer yanı onlıne cod 2 nasıl oynarım anlatabılırmı??
  • oyunu yükliycemde nasıl multi oynanır hiçbir fikrim yok cod2 online nasıl oynanır diye birisi açıklamada bulunursa
    @*ShagraX* ve ben gibi birçok kişiye çok yardımcı olmuş olursunuz valla
  • Slm arkadaşlar ya ben call of duty2 oyununu Multiplayerden oynamak istiyorum ama tam oyuna gireceğim zaman key kod in use hata sayfası çıkıyor ne yapmam lazım? yardımcı olursanız sevinirim..
  • oyun korsansa böyle uyarı verir türk serverlarında oynamayı dene girecektir
    quote:

Orjinalden alıntı: murti_74

Slm arkadaşlar ya ben call of duty2 oyununu Multiplayerden oynamak istiyorum ama tam oyuna gireceğim zaman key kod in use hata sayfası çıkıyor ne yapmam lazım? yardımcı olursanız sevinirim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: yaramazprens

oyun korsansa böyle uyarı verir türk serverlarında oynamayı dene girecektir
    quote:

Orjinalden alıntı: murti_74

Slm arkadaşlar ya ben call of duty2 oyununu Multiplayerden oynamak istiyorum ama tam oyuna gireceğim zaman key kod in use hata sayfası çıkıyor ne yapmam lazım? yardımcı olursanız sevinirim..

tamam sağol..
  • tabitabi yeni gençlerde katılsın COK pis shifte basar derin nefes alır fena yakarım :D
  • Bu No Passage clan serverına ne oldu bilen var mı? No dust mod vardı dün kaldırmışlar. Harita sisli olmuş kimse girmiyor eskisi gibi. Bombada eski haline dönmüş kar98k alan 3 el bombası alıyor önceden herkeste 1er tane vardı. El bombasını geçtim, şu sis olayı kötü olmuş artık serverda adam kalmadı.
  • xfire'ım serverlari gosteremiyor.butun serverlar Waiting for server response... oluyor. ttnet'in aile koruma sifresi geldikten sonra oldu bu.ama aile koruma hedesini kapatınca da gosteremiyor.bilgisi olan var mi?
  • yYAF herşeyi anladımda nasi oynıcam bn bunu
  • arkadaşlar xfire dan cod 2 türk server larına giriyorum yaklaşımk 1 dk sonra oyundan çıkıyo. ve bu çıkıyo:

server disconnected-....
    punkBuster kicked player

yardım edebilecek warmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: S.A.T Komando

arkadaşlar xfire dan cod 2 türk server larına giriyorum yaklaşımk 1 dk sonra oyundan çıkıyo. ve bu çıkıyo:

server disconnected-....
    punkBuster kicked player

yardım edebilecek warmı?

çok basit sende punkbuster adlı koruma programı yok onu yükle güncelle düzelir link yok bende yada punkbuster yüklü hile kullanıosun bu kadar
  • Nasıl Multi Onanır? Herkes Bunu Soruyor Şimdi Açıklıyorum:

1-Oyunu yükleyin
    2-www.oynasana.com sitesine üye olun ordan 1.3 versiyon yamasını yükleyin(1.3 yamayı yükledikten sonra single player çalışmaz)
    3-Bu oyunu 2yerde oynamanızı tavsiye ederim 1www.oynasana.com 2 xfire oynasana.com oynamak isteyenler üye olcak 1.3 yamayı yüklüycek ordaki serverlara takılca basit eğer xfire isteyen varsa o biraz karışık xfire üyeliği alıyoruz ardından xfire programını yüklüyoruz xfire daki çoğu servarda punkbuster vardır hile önleyici program sizdede olması lazımki atmasın punkbusteri yükleyin ve güncelleyin ardından xfireayı açın kullanıcı adı şifre falan yazın giriş yapın orda call of duty 2 yazar ona tıklayın servarlar gözükür punbusteri açın girin bu kadar basit eğer anlamadığınız bir yer olursa

Elderoths@hotmail.com (3 senedir online oynuyorum)

• 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.