Şimdi Ara

Call of Duty 2 >>MultiPlayer Oynamak<< + Türk Serverlar (150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.319
Cevap
7
Favori
648.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

serverler ok
    ama oyun hata veriyor

could not start process : C:\Program files\activision\call of duty 2\codamp_s.exe sistem belirilen dosyayı bulamıyor...diyor

ne yapmam lazım

tşk

tirpitz
  • Hata veren ne?
    1.3 Patch mi?
  • Ben baya bölüm geçtimde canım sıkıldı
  • ya beyler siz hangi sunucularda oynuyorsunuz.Ben oynasana.com ki sunucularda oynuyorum .ama daha cok kisinin oldugu biyer varsa soylermısınız ne olur
  • abi ilk defa call of duty in serverları olduğunu duyuyom online ha güzelmiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yukon12

abi ilk defa call of duty in serverları olduğunu duyuyom online ha güzelmiş.

aynen,,
    canımda cekti

incelemeye kalksam bi de 50kusur sayfa var napsam vaz mı gecsem ben bu sevdadan
  • adam gibi tdm server varmı acaba ? gamas ve ubit xfire da yok şuan whynut die bi server var ondada iş yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: caver

aynen,,
    canımda cekti

incelemeye kalksam bi de 50kusur sayfa var napsam vaz mı gecsem ben bu sevdadan

bak bu linkte ben kısaca anlattım 50 sayfa gezmeye gerek yok

http://forum.donanimhaber.com/m_15261247/tm.htm

• Off ya bizim bilgisayarda çalışmıyo çünkü bizde DirectX in hiçbir sürümü yok o yüzden ama dur sen CoD2 biz bi taşınalım bilgisayarcıya gönderecem seni bi son model olda gel bakalım
  • YA BEYLER

BEN OYNUYORDUM İŞTE PAŞA PAŞA

SONRA YAZILAR BOZULUYO YA HANİ OPTİMAL SYSTEM SETTİNGS İ RESETLEYİNCE GİÇİYOR

BEN RESETLEMEYE BASTIĞIMDA OYUN KAPANIYOR VE DİRECT X ERROR VERİYOR

BÖYLE BİR KAÇ ŞEY DE DE OYUN KAPANIYOR AYNI ERRROR

YARDIM EDİİN LÜTFEN
  • Oyunun her$eyi gayet guzel bence single yada multiplayer 2 side guzeL.Oynamamı$lara oynamalarını tavsiye ederim.!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kar98k -- 8 Ağustos 2007; 11:10:08 >
  • call of dutyi sevenler el kaldırsın
  • arkadaşlar ben FALCONS serverlarına takılıyorum pek fazla TÜRK gömüyorum server baya iyi sizde girmeye çalışın .
    benim nick KAAN-TR....
  • Bugün Call Of Duty 2 yi kurdum programı yarın indirip size katılacağım. DH olarak katılıp gösterek şunlara gücümüzü.
  • abiler ben herşeyi yaptım ama açılınca eror verio 1.3 die o nasıl yapılcak bisölermisiniz
  • abiler oyuna girdim ama şimdide sadece 1 tane yere girio nasıl yopcam plsss
  • YA BANA THE ALL SEEİNG EYE VARYA ONUNLA COD 2 YE NASIL GİRCEZ BİLEN VARMİ ????
  • hdr ne dir ??? bide cod2 de ben yeni server kuramıyorum neden acaba ??[code][/code]
  • ben hep oynasanadan oynuyordum ama orada punkbuster olmadığı için hile yapanlar oluyor keyfim kaçıyor.

multi de ekranda map ve mermi durumlarrı görünmüyor bi de all rifles modunda bütün tüfekleri secemiyorum.

lütfen yardımcı olurmusunuz. yeni konu açmaya gerek yok diye düşünüyorum. teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.