Şimdi Ara

Call of Duty 2 >>MultiPlayer Oynamak<< + Türk Serverlar (145. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.319
Cevap
7
Favori
648.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim bildiğim bu hata bağlantı sorunu.Kablolarını filan kontrol et.Netteki kopukluktan oluyor.Ancak bunu söyleyebilirm.Başka yardım edemeyeceğim.
  • savaşa devam
  • Qumandan arkadaşımızın bu konu hakkındaki bilgi mesajını buraya alıntı yapıyorum :

quote:

Orjinalden alıntı: Qumandan

(Windows Vista)çalışıyor çalışmasına ama PB ile pek anlaşamıyorlar Priviligade O/S diye beğenmiyor PB vistayı kickliyor PB kapalı serverlarda sorun yok bende XP den devam ediyorum Vista henüz oturmadı
  • slm ben yeniyimmm dediginizzz yolları sırayla yaptım 2 gun oynadım şimdi hiç bir servere giremiyorum sebebi nedir ?? eger resmi koymayı ogrenirsem goruntulu olarak anlatacam acil girmem lazım deli oluyorum call of duty bir hastalık dostlar
  • PunkBuster must be Enabled before joining this server.PunkBuster can be Enabled/disabled in the Multiplayer Options menu.Visitwww.evenbalance.com for PunkBuster support. ------------- bunun cevabı acil lütfen lütfen yardım edin valla arkadaşlarıma rezil oldum çagırdım onları gelin kurdum dedim sonra durum ortada rezil-i hüsran :((
  • http://forum.donanimhaber.com/m_4589401/mpage_13/key_/tm.htm cercessian arkadasımın dedigini yaptım duzgun calısıyor fakat 2. gunun sonunda demin verdigim yazı yzıyoo neden lutfen arkadaslar bi yardım dumanla mı haberleşeyim ferge@hotmail.com dana bana yazabilirsiniz ama neden buraya yazmıyonuzz :(((((( yukarda okudum bişeyler ama anlamadım punkbuster ne kii nasıl guncelleştiririm :???
  • mail yanlıs yazmısım FERGE_35@hotmail.com bide clan var o nedir nasıl uye olurumm bilen varsa yazsın acill bunlar yawwww
  • http://forum.donanimhaber.com/m_10773679/tm.htm burdan yaptım punkbusteri bir yaptım hehehe oynuyodum :(((ama1 dakika sonra atlıyorum su yazı cıkıyoo server disconnected- FeRgE has been kicked via punkbuster(for 0 minutes)..... cvar fx_sort = 0
  • C:\Program Files\Activision\Call of Duty 2\main\players\profiladın yolunu izle.orada config dosyasına gir ve orada fx_sort karşısındaki "0" yazan yeri "1" olarak değiştir ve kaydet.Sorunun hallolacaktır
  • insallah olurr olmassa ne yapayım orjinal cd alsam olurmu duzelirmi sorun
  • server disconnected -ferge has been kicked via Punkbuster(for 0 minutes)..cvar fx_sort =0 şimdide buu yardım edin yaaaa lutfenn yaaa ihihihiihihihhiiihihihi bide clan var komikaze bide bide sey var neydii yaa heh punkbuster guncelleştirmelerii onları indirimmi bide buu cok kota yiyomuu valla ewdekiler bicer sole 100 ytl gelirse
  • ahaaa oldu valla olduu saoll komikazee yazdıgın tumm yazılarıı okucamm yorum yazcamm

• EE komikaze herşeyi biliyor maşallah.
  • supelenmeye caşladım call of duty omu yazdı acaba şaka bir yana kamikaze nerden biliyodun ole yapınca duzeeleceginiii ole zembille inmedi ya bizede ogret bizde başkalarına ogrtelim sen bugun 3 kişiye ogret yarın bende başka 3 kişiye ogreteyim sacmaladım gibii geldi ama siz artık secer toplarsınız cumleyii

• Teşekkürler
  • hadi hayırlı olsun pcnin ramler arzalı yaa ne bu gasbet uzerimde anlayamadım yaa bilgisayar kendini ramden başka neden resetler bilen varmı ??? işlemci ve işlemci fanı deil anakart ta saglam
  • ferge her şeyde seni buluyor galiba.
  • @ ferge, bol bol hataların ve çözümlerinin olduğu topicleri okursan ister istemez aklında kalıyor.Böylece aynı problem bir daha karşına çıkarsa çat diye aklına gelip yazıyorsunBilgi paylaştıkça çoğalırYardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoMiKaZe

@ ferge, bol bol hataların ve çözümlerinin olduğu topicleri okursan ister istemez aklında kalıyor.Böylece aynı problem bir daha karşına çıkarsa çat diye aklına gelip yazıyorsunBilgi paylaştıkça çoğalırYardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

Haklı +1
  • 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.