Şimdi Ara

Call of Duty 2 >>MultiPlayer Oynamak<< + Türk Serverlar (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.319
Cevap
7
Favori
648.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur ERYILMAZ -- 5 Kasım 2005, 21:28:57 >
  • Çok zevkli oluyo şimdi girdim de bende kotalı adsl var ne kadar yer oyun bilen var mı?
  • beyler ben aldım multı de oynadım ve 5 cd ne 6 ne 7 yaw kafam karıstı bısımı eksık acaba he bıde alanlar sızınkeler partlı mı benım kı partlıda belkı sıkıstırmıs olabılırler........
  • beyler çevirelimmi bi multi daha ne dersiniz ama bi boş server bulsakta sadece biz bize çevirsek iyi olucak

edit:: beyler 213.186.54.75:29000 bu serverda bi kişi var şu an o da dh den birisi girelimmi ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 5 Kasım 2005, 23:02:04 >
  • valla ben girecek server arıom bir tanesi doluydu birazdan tekrar deniyecem

Nick : reLo yada Rd ama gercek nick Tcf ' Rd
  • @reLo birşey sorucam cod2 sende 1024*768 çözünürlük,dx9 açık,shadows kapalı,2x aa,texture settings in hepsi extra da kaç fps veriyor? mrk ettimde vga , ram ler falan aynı bi işlemci farklı intelle amd arasında bu oyunda ne kadar fark var onu merak ettim

edit:: aa ram ler aynı değilmiş olsun sen yinede söyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 6 Kasım 2005, 1:13:31 >
  • @tugay17, bunun cevabı çok isabetli olmaz... Çünkü oyunun bazı yerlerinde 60 kare olurken, bazen de 35 e kadar iniyor... Ama şimdiye kadar gördüğün en küçük değer kaç diye sorabilirsin... Ya da belli bir bölümde, belli bir noktaya bakarken kaç frame oluyor diye...
  • ok o zmn ben d-day bölümünde (gemilerle çıkartma yaptığımız bölüm dağdan iplerle tırmandığımız) 10 fps ye kadar düşmüştüm d-day de kaç gördün relo?
  • YAARKADAŞLA BENİM BUYUK BİR SORUNUM VAR BENDE DİRECTX HATASI VERİYOR OYUNA GİRERKEN YA NASİL DÜZELTÇEM BEN BUNU YA.
    ya da bana direct x i nasil silebileceğimi söylersenizsevinirim.lütfenyardımcı olun.oyunu oynayamıyom.direct x7 yapıyom yine aynı hatayıveriyo.acaba benim kurdugum oyunda mı sorunvar.amahatadirect x te diyor.bende ki direct x9.c 0904 sürümü
  • hiç uğraşma bas formatı
  • agalar bu server bom boş girelimmi 213.186.54.75:29000
  • quote:

Orjinalden alıntı: ErrayN

hiç uğraşma bas formatı

• quote:

Orjinalden alıntı: dottirik

agalar bu server bom boş girelimmi 213.186.54.75:29000

hadi doğan girelim servere ben girecem de önce msnyi aç
  • tugay o kim acaba?
    quote:

Orjinalden alıntı: tugay17

beyler çevirelimmi bi multi daha ne dersiniz ama bi boş server bulsakta sadece biz bize çevirsek iyi olucak

edit:: beyler 213.186.54.75:29000 bu serverda bi kişi var şu an o da dh den birisi girelimmi ne dersiniz?

• quote:

Orjinalden alıntı: nicaleus

quote:

Orjinalden alıntı: dottirik

agalar bu server bom boş girelimmi 213.186.54.75:29000

hadi doğan girelim servere ben girecem de önce msnyi aç

beyler bende girdim ama ping yüksekti oynayamadım adam gibi yaa
  • Ya hadi ben giricem canım sıkılıyor
    ŞİMDİ GİRECEK RAKİpls??*
  • ben de dün girdim ama ping berbattı. o kadar yüksektiki oyun sayamıyodu pingi. sürekli 999da duruyodu
  • evet millet eskı cod cular bılır baya bı savaşmıştık ve bıraz ara vermiştim dayanamadım geldim yenı cod2 ye burda oynayanlar herkes msn nını versın ve msn den kararlaşıp bı servera gireriz NakkaSss@hotmail.com benım adres herkes eklesın bırbırını boylece daha kolay olur
  • Hadii ben ekledimm hemen girelim şu servere 0 kişi şuan
  • hacu sakin girecez hemen senı aldım cod bolumune
    quote:

Orjinalden alıntı: nicaleus

Hadii ben ekledimm hemen girelim şu servere 0 kişi şuan
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.