Direkt söyleyeyim oyun korsan,torrentten indirdim ve başıma daha önce böyle birşey gelmedi.Tertemiz kurdum,Crackledim(galiba) oyuna sorunsuz bir şekilde giriyorum fakat sorun şu ki New game'e tıkladıgımda haliyle bir zorluk seçmemi istiyor,hangisini seçersem seçeyim menuye dönüyor hani başlamıyor belkide görmüyor bilmiyorum.İnternette hafif araştırdım bi sonuç bulamadım yardımcı olursanız sevinirim..(evet oyun magara olabilir fakat konsepti bence en iyi işlenmiş oyunlardan birtanesi)
Selam kardeşim enteresan bi durum oyunda bazi dosyalar eksik yada hasarli olabilir. Ekran kartinda bir sorun yoksa Farkli bi crack dene olmazsa yeniden kur. Sorun devam ederse oyunda sıkıntı vardır. Farkli bi yerden indirmelisin yada orjinal almalisin sorunsuz keyifli oyunlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim,Ne yaptım ettim açamadım araştırmadıgım yer kalmadı.Söylediğin her şeyi deniyeceğim Tekrar teşekkür ederim,İyi forumlar.
Başka torrent linki dene hocam bendede benzer birşey oldu.
lnsurgent
kullanıcısına yanıt
Önerin için teşekkür ederim fakat sorunu çözdüm aynen dediğin gibi başka bir siteden indirdim,üstüne üstlük çok daha rahat bi şekilde kurdum ve şuan takır takır nostalji keyfimi yaşıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: BrokoliHD
Önerin için teşekkür ederim fakat sorunu çözdüm aynen dediğin gibi başka bir siteden indirdim,üstüne üstlük çok daha rahat bi şekilde kurdum ve şuan takır takır nostalji keyfimi yaşıyorum
ne mutlu :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme