Şimdi Ara

Call Of Duty 2 Portu Acil ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben bir üniversiteden giriyorum.Bildiğiniz gibi üniversitelerin genelde 80,8080 portları dışındaki tüm portları kapalıdır.Ben Call of Duty 2 nin 28960 no portunu açtırdım; fakat hala giremiyorum.Bununla birlikte anet news içinde 119 nolu portu açtırdım ve ona girebiliyorum; ama Cod`a giremiyorum.Online Call Of Duty için 28960`dan başka port da açtırmam gerekiyor mu?

Teşekkürler.

• gerekmez galba
  • Sadece 28960`ın açık olması yeterli sanırım; ama bu portların giriş-çıkışları varmış.Çıkışı 28960 mış sanırım; ama giriş portunun değişik olabileceğini öğrendim.Tam olarak bu konuda bir bilgisi olan arkadaş yardımcı olabilirse çok yardımı dokunmuş olacak bana.
  • tcp:28960
    udp:28960
  • Bunlar port oluyor değil mi?Ben şimdi üniversitenin bilgi işlem merkezindeki görevlilerinden portları açmalarını istiyorum da mesela 119 nolu news portunu açtılar.Artık rahat rahat girebiliyorum newse ; ama cod olmadı nedense.Bunları ayrı ayrı olarak açmaları mı gerekiyor acaba?
  • cod için port 28960 olsa gerekir galba
  • Gerekmiyor kardeş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cryp2nyte

Gerekmiyor kardeş..

portlar kapatılmış yani gerekiyor.
  • http://www.portforward.com/cports.htm

Buraya göre 20500,20510 ve 28960 nolu portların açık olması gerekiyor cod 2 için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.