Arkadaşlar Call of Duty Black Ops'u indirdim ve kurdum. Oyunu açtım. Kısa filmlerde sesler geliyordu. Bize bikaç sayı gösterirken felan da ses geliyordu ama bar gibi bir yerde Woods , Bowman ben konuşurken dışarıdan adamlar geliyor, sonra dışarı çıkıp çatışıyoruz , sonra bi arabaya binip kaçmaya çalışırken ölmek üzere oluyoruz ama bu kısımlarda ses gelmiyor hiç. Bilgisayarım Windows 7 .
oyun arkaplanda çalışırken ses ayarlarına bakın belki oyun açıkken sesi kapanmış olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: yousuff
oyun arkaplanda çalışırken ses ayarlarına bakın belki oyun açıkken sesi kapanmış olabilir
Yok 3-4 defa denedim ancak herseferinde sayıların olduğu masada oturduğumuz zaman ses var oyun başlayınca yok..
oyunu rip falanmı indirdin yoksa fullmü
oyunun sesleri berbat ve sorunlu.hem çok kısık sesler,hem de tok değil.100watt lık subwoofer var gıdım çalışmıyor oyunla..youtube ta dandik kalitede video izlermişçesine kötü sesler
quote:
Orijinalden alıntı: yousuff
oyunu rip falanmı indirdin yoksa fullmü
full
Bu sorun şöyle çözülüyor:
Oyunun klasörünün içinde Redist klasörü var.Onun içindeki directxi yükleyince düzeliyor
Sorunu artık çözmüşsündür ama çözülmediyse diye yazayım dedim.Aynı sorunu ben de yaşadım başlarda ses vardı sonradan gitti.Directx'i de kurmuştum yine düzelmemişti.En sonunda oyunu silip tekrar yükleyince bir sorun kalmadı.
Oyun mükemmel :)
Arkdaşlar Ses sorunu şu adımları takip edin çözüm budur. Oyunun Kurulu Olduğu Bölümde ''Redist'' Klasörüne Girin ve ''DirectX'' Klasörünün içindeki ''DXSETUP'' DirectX'i Kuruyoruz.
ben bu dediklerinizin hepsini yaptım arkadaşlar yinede olmadı cafe için acil yardım lütfen
quote:
Orijinalden alıntı: Minekop
Oyunun klasörünün içinde Redist klasörü var.Onun içindeki directxi yükleyince düzeliyor
tşkler sorun çözüldü
Bende aynı dertten muzdaribim oyundan ses gelmiyor ve directxi yükleyemiyorum. yüklemek istediğim an şu hatayla karşolaşıyorum;
Yüklemekte olduğunuz yazılım windows xp ile uyumluluğunu denetlemek için windows logo sınamasından geçemedi
Ne yaptıysam olmadı düzelmedi derdime derman olacak bir fikri yok mu kimsenin ?
quote:
Orijinalden alıntı: Minekop
çok teşekkürler
Çok teşekkürler dh yi çok seviyorum
Kardeşim oyun bendede öyleydi ilk başta ses gelmiyordu. Fakat birkaç bölüm geçtikten sonra ses kendiliğinden geldi. Oyunu oynamaya devam et eğer oyunu bitirdiğin hâlde ses gelmez ise oyunu sil ve tekrar kur !
quote:
Orijinalden alıntı: 06farukbaba06
Kardeşim oyun bendede öyleydi ilk başta ses gelmiyordu. Fakat birkaç bölüm geçtikten sonra ses kendiliğinden geldi. Oyunu oynamaya devam et eğer oyunu bitirdiğin hâlde ses gelmez ise oyunu sil ve tekrar kur !