CAll of duty black ops rusça key aldım gitti gidiyordan ve satan arkadaşın verdigi dosyalarla oyunu ingilizce yaptım.Bütün menüler videolar vs ingilizceydi taki yeni update çıkana kadar .Adamımızın sorgu esnasından oyuna girerken ki aradaki gösterilen videoda daki konuşmalar rusça olmaya başladı.Oyun oynarken tamamen inglizce orda bir sorun yok.Bu olayı arkadaşım farketti ilk olarak(Arkadaşımda ayrıyetten takılma kitlenme sorunları var) .Sizlerde de aynı şey oldumu.nasıl düzelteceğimi biliyormusunuz.
gonlun rahat olsun takilma problemleri ,,formu incelediysen herkeste var ,,yapicak bsi yok bende rusya yeni geldim lanet oyun inglizce menu yok olacak ismi yaw yuh bende inglizce patch yukledim fakat 100 yuz olmadi bazi yerlerdeki videolar ruscaya donebiliyor problem degil alt ayzi ac ayarladan inglizcenv arsa problem yasamazssin alt yazialr gayet guzel tabi inglizce
vietnam bölümünü aksam oynayıp kapadım simdi ses yok single player de daha önce olmustu oyunu bastan kurmustum gene olmamıstı
çözüm nasıl olacak ses sorunu update yapana kadar yoktu
anladım teşkkür ederim.Forumları dolaştıkca çoğu kişide benzer problemler oldugunu gördüm.Asıl önemli olan oyunun ingilizce olması.ufak tefek rusçalar oyunun tadını bozmaz.