Şimdi Ara

Call of Duty 2 RP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CoD2 nin rp sini yapmayı planlıyorum bu konuda bana destek olabilcekler pmden ve ya buradan ulaşabilirler... ( hic rp yapmadım tırsıyorum napiim )

• Başlama bence.
  • Yakında sevişmeninde rpsi çıkacak
  • ya ben bu rplerin ......
    arkadaşım oyunu var zaten isteyen oynar..
  • Açarsa açar arkadaşlar,şu anda öneri ve eleştri bakımından ank'ın dedikleri düzgün..

Siz doğrudan azarlıyorsunuz,azarlarsanız sizin zararınızı döner,sadece eleştri ve öneri olması lazım..

Son iki mesaj sırf post kasımı olmuş,biraz dikkat..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmRar -- 5 Eylül 2008; 13:29:16 >
  • Fikir orjinal değil bence tutmaz illa rp açacam diyorsan ki zaten artık herkes açıyor western rp açabilirsin ben oynarım
  • konu nasi siliniyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Call Of Duty Ve Ping
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benden sonra mesaj atan olmasın. Konu kaybolsun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Beefyking

Benden sonra mesaj atan olmasın. Konu kaybolsun..

tamam atmayız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Beefyking

Benden sonra mesaj atan olmasın. Konu kaybolsun..

Ya Allahım Ya Bu Rplerinde Suyu Çıktııııı.
  • bi bu eksikti tırs bence
  • xD güzel olur görev falan süper olur oynarım (gazver.gif)
  • Savas oyununun bence rpsi olmaz olamaz...

Oncelikle verilen zararlari hesaplayamassiniz cunku ne kadar ates etti neresine ates etti oyle kolay diil...
    Zaten okadar kolay olsa bilmemkim saklandigi yerden cikti direk kafasina ates etmeye basladi... ee ne olacak HS yaptiginda kac cani kalabilir birinin?
    birde taktik isi var siz x y nin gorup hemen iste yana saklandi der y ye sira gelincede y biraz ilerledikten sonra saklanan adami gorup kafasina sikti...

Ne taktik yapilabilir ne bisey cok sacma...
  • quote:

Orjinalden alıntı: NER0

Savas oyununun bence rpsi olmaz olamaz...

Oncelikle verilen zararlari hesaplayamassiniz cunku ne kadar ates etti neresine ates etti oyle kolay diil...
    Zaten okadar kolay olsa bilmemkim saklandigi yerden cikti direk kafasina ates etmeye basladi... ee ne olacak HS yaptiginda kac cani kalabilir birinin?
    birde taktik isi var siz x y nin gorup hemen iste yana saklandi der y ye sira gelincede y biraz ilerledikten sonra saklanan adami gorup kafasina sikti...

Ne taktik yapilabilir ne bisey cok sacma...

konu kapandı ! kurcalamayın artik ilk yorumlarda yazanları nie yaziosunuzki mesaj kirliligi olmasin ve bi dahada yazmayin

• süper olur :D
  • Komik oLur
  • Şahsen başlama derim, oyunu varken Rp'sine katılan hem az olur hem de oyunu bırak, bu savaşlar hakkında çok bilgin olması gerekir; yoksa yaptığın şeyler yalan gibi bir şey olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: waRRioR

bi bu eksikti tırs bence

bitmiş bir knoya niye mesaj atıyorsun?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.