Şimdi Ara

Call of duty 2 windows 8 sorunu !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
10.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba . pc min işletim sistemi windows7 idi . cod2 multiplayer i sorunsuz oynuyordum. taa ki pc yi windows 8 yapana kadar.. evet pc yi windows 8 yaptım ve oyuna girdiğimde önceleri mouse geç dönüyordu ve fps düşüktü . Daha sonra ise oyunun mp exe sine tıklıyorum , bi süre bekleyince beni masaüstüne atıyor . fakat masa üstü normalinden biraz daha büyük görünüyor . ve hiç bir yere tıklanmıyor. görev yöneticisini açabiliyor fakat onada tıklayamıyorum . tabi bunlar olurken herşey normalinden büyük görünüyor ve kenarlarda 3 cm lik siyah bantlar görünüyor . Mecburen pc mi yeniden başlatıyorum :( bu sorunun windows 8 de bi çözümü varmı lütfen yardım edin uyumluluk winxp sp 3 e ayarlı ve program yönetici olarak çalıştırılıyor . :(( çözüm bilen varsa yazsın lütfen şimdiden teşekkürler ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackkan -- 11 Mart 2015; 0:27:24 >

• Cevap verin nolur, nasıl oynayacağız şu oyunu?
  • Windows 8'de uyumsuzluk olabilir.
  • Dostum ben 12 kasım 2012 de yazdım bunu . Ozaman çözüm bulamamıştım tekrar win7 ye indirdim versiyonu . 1 yıldır bir çözüm bulunamamışsa sebebi bence cod2 nin eski bir oyun olması olabilir. Yani insanlar artık cod2nin problemleriyle uğraşmyor . Sana tavsiyem win7 ye indir sürümü .
  • CoD1 açılıyor win8 de CoD2 denemedim yani eskiliğinden değil.
  • Lawless cod1 win8 de denemedim hiç ama cod2 win8 de en azından bir şeyi sorunlu oluyor . mouse a lag giriyor oyunda ekranı hızlı çevirdiğinde fps düşüyor . Ben bu sorunları yaşadım daha sonra daha da ağırlaştı oyuna tıkladığımda pc donup kalıyordu reset atmadan düzelmiyordu .
  • 1 de sıkıntı yok hem multi hem sp düzgün 2yi denemedim.
    Pc laptop ise ekran kartı geçişi sıkıntısı olabilir veya directx net framework gibi programlar lazım olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Call Of Duty 1 Hakkında?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben geçenlerde win 8'de oynadım.
    Sıkıntı yoktu direk kurulumdan başladı..
  • Belki çok alakasız bulacaksınız ama bilgisayarın mikrofon girişine mikrofon takıp, oyunu öyle açmayı deneyin.
  • Evet arkadaşlar bu sorunu umarım halletmiş olacağız .. Şimdi öncelikle bir kulaklık bulun ve bunu kulaklık değil de mic girişine takın sonrasında uyumluluk modunu Windows xp service pack 3 yapın ve altta yönetici olarak çalıştır ikonuna tik atın uygula diyin.. Açtığınızda çalışmış olacak multiplayer modu .. Eğer çalışmazsa ses seçeneklerinden mikrofonu etkinleştirin o da olmazsa bazılarınızda stereo mix seçeneğinide denemeyi unutmayın .. Kalın sağlıcakla ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: compandive

Evet arkadaşlar bu sorunu umarım halletmiş olacağız .. Şimdi öncelikle bir kulaklık bulun ve bunu kulaklık değil de mic girişine takın sonrasında uyumluluk modunu Windows xp service pack 3 yapın ve altta yönetici olarak çalıştır ikonuna tik atın uygula diyin.. Açtığınızda çalışmış olacak multiplayer modu .. Eğer çalışmazsa ses seçeneklerinden mikrofonu etkinleştirin o da olmazsa bazılarınızda stereo mix seçeneğinide denemeyi unutmayın .. Kalın sağlıcakla ..

2 yıl sonra çözüm bulduk Vay bee nasııl geçmiş zaman
  • Arkadaşlar konuyu cortlatayım dedim :D 3 sene aradan sonra gireyim bi bakayım dedim bu şekilde problemi çözdüm ama fps 150 200 lerde geziyor sistemde fena sayılmaz ben 5 sene önce 2 çekirdek işlemci 512 ekran kartı çok güzel olmayan birşey 4 gb ramle gayet 250 sabit alırken, şimdi i7 2.0 ultrabook işlemcisi 8 gb ram 4 gb gt740m ekran kartıyla bu fpsleri almam çok saçma bunu nasıl düzeltebiliriz ?
  • Dkayy kullanıcısına yanıt
    sanırım multiplyer de fps yüksek eger oyleyse net hızı yavaştır yok singleplayerde fps yuksekse oyunu sil baska bir kaynaktan yukle sonuçta sistemin cod aw yi gene oynar
  • Teşekkürler kardeşim kaç zamandır bunu arıyodum çok yardımcı oldun valla helal olsun sana bir tek sen bulmuşun bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: 95defur96

Teşekkürler kardeşim kaç zamandır bunu arıyodum çok yardımcı oldun valla helal olsun sana bir tek sen bulmuşun bunu

3gün önce win8.1e cod2 kurdum mp oynadım hiç bir sıkıntı yoktu arkadaşlar.

Ama serverler bosalmış orası ayrı.

Xfire de yokolmuş napıcaz bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackkan

quote:

Teşekkürler kardeşim kaç zamandır bunu arıyodum çok yardımcı oldun valla helal olsun sana bir tek sen bulmuşun bunu

windows8 de ben kuramadım yaaa şöyle bir hata veriyor.

list index out of bounds 1

• quote:

Orijinalden alıntı: suÇ

quote:

quote:

Herhangi bir fikrim yok hocam ama bir kaç yıl içinde çözümü çıkacaktır

Şaka bi yana indirdiğin kaynağı değiştir bi istersen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: suÇ

quote:

quote:

Herhangi bir fikrim yok hocam ama bir kaç yıl içinde çözümü çıkacaktır

Şaka bi yana indirdiğin kaynağı değiştir bi istersen

kaynak çok sağlam yerden yaaa,neyse değiştirim saol

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.