Şimdi Ara

Call of Duty 4 Beta Key?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar su cod4 ün beta key isini bugün ögrendim gamespot a üye oldum

Thank you for your interest in the Call of Duty 4: Modern Warfare Xbox360 Multiplayer Beta. Sadly, we’ve run out of keys. Please come back tomorrow to try again.

sonra deneyin filan diyor ama sizde belki vardir bir kac key :) varsa verirmisiniz yada bildiginiz sayfalar varsa lütfen gönderin

• Bende istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

Bende istiyorum
    ben dün ordan keyimi aldım. hatta forumada yazdım ilgilenen kişiler alsın diye ama ilgi gösteren olmadı. bana birde eurogamer dan gelecek. gelince alamayana yollarım.

diğer konu bu:

http://forum.donanimhaber.com/m_17472999/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkd66 -- 12 Eylül 2007; 16:42:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkd66

ben dün ordan keyimi aldım. hatta forumada yazdım ilgilenen kişiler alsın diye ama ilgi gösteren olmadı. bana birde eurogamer dan gelecek. gelince alamayana yollarım.

diğer konu bu:

http://forum.donanimhaber.com/m_17472999/tm.htm

Alıntıları Göster
    Çok iyi olur dostum

• quote:

Çok iyi olur dostum

Alıntıları Göster
    walla konu açıldığı akşam ben üye oldum ve anında keyi gönderdiler 3 kırmızı gören makinem gelince anında dalıcam oyuna walla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: feckless

walla konu açıldığı akşam ben üye oldum ve anında keyi gönderdiler 3 kırmızı gören makinem gelince anında dalıcam oyuna walla...

Alıntıları Göster
    keyi alırken gamertaginizi sorduu için başkasına verirseniz kuralları bozmuş oluosunuz ve ikinizin de banlanma riski oluor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: chakkale

keyi alırken gamertaginizi sorduu için başkasına verirseniz kuralları bozmuş oluosunuz ve ikinizin de banlanma riski oluor...

Alıntıları Göster
    zaten kayit olunca gamespota cod4 beta keyi isteyince profilinize gamertaginizi belirtmenizi istiyo sonra direk mailinize geliyor 25 harfli sifre fakat verdikleri key gamertaginiza onayli oldugu icin baska bir isim kullanirsa suphe cekebilir dikkatli olunmasi lazim beta icin asagidaki linki tiklayip uye olduktan sonra key i isteyince gonderiyorlar bol sanslar

http://www.gamespot.com/event/codes/call-of-duty-4/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aspirin_Gripin -- 12 Eylül 2007; 20:03:38 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    call of duty 2 demo
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aldik keyide nereden indiricez peki girdim live bulamadim hicbiryerde hesap avrupa hesabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurulke

aldik keyide nereden indiricez peki girdim live bulamadim hicbiryerde hesap avrupa hesabi.
    dostum redem code ye gireceksin sifreyi hani live hesabi alinca sifreyi girdigin yer marketplaceye git redem code ye tikla oraya yaz 25 harfli sifreyi sonra okeyle hemen cod4 beta acilacak download yapacaksin ondan sonra downloadlar yerine girip ordan oyuna baslayacaksin keyifli oyunlar
    quote:

Orjinalden alıntı: ozgurulke

aldik keyide nereden indiricez peki girdim live bulamadim hicbiryerde hesap avrupa hesabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aspirin_Gripin

dostum redem code ye gireceksin sifreyi hani live hesabi alinca sifreyi girdigin yer marketplaceye git redem code ye tikla oraya yaz 25 harfli sifreyi sonra okeyle hemen cod4 beta acilacak download yapacaksin ondan sonra downloadlar yerine girip ordan oyuna baslayacaksin keyifli oyunlar
    quote:

Orjinalden alıntı: ozgurulke

Alıntıları Göster
    Allah'ını seven bana bir şifre alsınKabul etmiyor bir türlü kayıtı

• quote:

Allah'ını seven bana bir şifre alsınKabul etmiyor bir türlü kayıtı

Alıntıları Göster
    oynadim oyunu gercekten harika yapmislar. ozellikle oldugun zaman seni kimin nasil oldurdugunu gostermesi falan cok hos olmus. nerede hata yaptigini falan goruyorsun. grafikler multi ve beta olmasindanmidir nedir tam olarak bekledigim gibi degil.

• quote:

oynadim oyunu gercekten harika yapmislar. ozellikle oldugun zaman seni kimin nasil oldurdugunu gostermesi falan cok hos olmus. nerede hata yaptigini falan goruyorsun. grafikler multi ve beta olmasindanmidir nedir tam olarak bekledigim gibi degil.

Alıntıları Göster
    evet dün ben iki tane kaptim:) birni kendime ötekini arkadasa oyun süper yavv güzel yapmislar
  • quote:

Orijinalden alıntı: TA Samet06 TR

evet dün ben iki tane kaptim:) birni kendime ötekini arkadasa oyun süper yavv güzel yapmislar

Alıntıları Göster
    Denk gelirde alabilirsem bir KEY, buradan veririm birinize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragdol -- 13 Eylül 2007; 15:04:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragdol

Denk gelirde alabilirsem bir KEY, buradan veririm birinize.

Alıntıları Göster
    Yok mu fazla key i olan

• quote:

Yok mu fazla key i olan

Alıntıları Göster
    fazla keyi ne yapacaksin gir gamespota veriyorlar herkese neden baskasindan istiyorsunki anlamadim.
  • quote:

fazla keyi ne yapacaksin gir gamespota veriyorlar herkese neden baskasindan istiyorsunki anlamadim.

Alıntıları Göster
    yukarida verdigim linke tiklayip kayit olduktan sonra alabilirsiniz sifreyi 10 saniyelik bir is
  • quote:

yukarida verdigim linke tiklayip kayit olduktan sonra alabilirsiniz sifreyi 10 saniyelik bir is

Alıntıları Göster
    Evet USA Gamertag istiyor. Şu anda girip Key'inizi alabilirsiniz.

http://www.gamespot.com/event/codes/call-of-duty-4/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragdol -- 13 Eylül 2007; 22:46:18 >

• quote:

Alıntıları Göster
    beyler oyun nasil bende cekiyorum simdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Bayazıt

beyler oyun nasil bende cekiyorum simdi?

Alıntıları Göster
    bi türlü alamadım yaaaaagamespota üye olamıyorum posta kodu hatası veriyo dogru olan posta kodu numarası veriyorum yinede olmuyo yardım pls...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.