Bir sorun yaşamadan herşeyi anlayacak kadar ingilizce biliyorum. Ama ne kadar iyi ingilizce bilsek bile bir oyunu Türkçe oynamak bambaşka birşey. Bunu ilk Crysis'te farketmiştim. Adam Türkçe konuşurken apayrı bir tat vermişti.
Emeğinize sağlık diyorum.
Oyun tamamen çevrilmemiş arkadaşlar o yüzden %99, öldükten sonra bazı ünlü kişilerden alıntı sözler tamamen ingilizce.. Çokta önemli değil tabi..
@ekrem_53 Oyunun 1.6 patchını kur, crack yap, ardındanda yamayı kur. Eğer aynı sorun verirse benim verdiğim linki indir öyle dene. @SouL InvictuS Katılıyorum, dostum. @Nike Oraya bilerek bulaşmadık.
oyunun en sonundaki kadinin konusmalari ingilizce kalmis burdan bildireyim dedim
oyunlara türkçe yama eklenmesini pek doğru bulmuyorum şahsen oyunun havasını,orijinalliğini bozuyor ben sevmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: teknoloji manyağı
oyunlara türkçe yama eklenmesini pek doğru bulmuyorum şahsen oyunun havasını,orijinalliğini bozuyor ben sevmiyorum
Haydi oyunlara Türkçe dublaj eklesiydik, "haklısınız" derdim. Ki herkes kullanmak zorunda da değil.
Infinity Ward'un MW2'de aldığı bir dizi önlem sebebiyle oyunun dosyaları değiştirilmeye karşı şifrelenmiş ve açılamıyor.
Türkçe.bat 'ı açtığımızda hata alıyoruz ingilizce cd takın diyor nasıl düzelticez ?
linki yenileyebilirmisiniz
quote:
Orijinalden alıntı: gyusufg
Menü ve Görevler %99 Altyazılar %99 ...................... Bu yama OyunCeviri.com Ekibi tarafından hazırlanmıştır.
Çeviride emeği geçenler:
Proje Yöneticisi: ----------------- Mehmet Ali UMAÇ [qabRieL]
Çevirmenler: ------------ Mehmet Ali UMAÇ [qabRieL] Melik ARSLAN [Fr33zerR]
Yardımcı Çevirmenler: --------------------- Emre Can KAYADELEN [ultrakukre] Muhammet Tapa [Mami403] Melikşah AKIN [bloodstalker] Ömer KUTSAL [Armony] Cemalettin Yılmaz [T-72] Umut IRAK [Penguin]
Font Türkçeleştirme ve Kurulum Scripti: --------------------------------------- admin (www.oyunceviri.com)
Menü düzenleme: --------------- Berkcan Savaş [bigberk]
Test Eden: ---------- Melik ARSLAN [Fr33zerR] Nurullah Garip [pae-kang]
...................
- Türkçe Yamalı oyunu çalıştırmak için oyunu kurduğunuz dizinde bulunan Türkçe.bat dosyasını çalıştırın.
- Yama dosyası virüs kontrolünden geçirilmiştir. İndirdikten sonra sizin de virüs taraması yapmanız önerilir. Aksi halde meydana gelebilecek zararlardan oyunceviri.com sitesi veya yama dosyası yapımcıları hiçbir şekilde sorumluluk almayacaktır.
- Yama kurulumunu yapmadan önce oyunu kurduğunuz dizinde bulunan aşağıdaki dosyaları yedeklemeniz önemle tavsiye edilir.
C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\zone\english klasöründe bulunan code_post_gfx.ff ve common.ff isimli dosyaları yedekleyin. Kurulumda veya oyun içinde bir sorunla karşılaşırsanız bu yedek dosyasını tekrar kullanabilirsiniz. Aksi halde oyunu kaldırıp tekrar kurmanız gerekebilir.
- Bu yama dosyası oyun içinde kullanılan özel isimler ve kalıplar dışındaki metinlerin tamamını Türkçe'ye çevirmektedir. (Oyun menüsü, görev metinleri, oyun içi metinler ve video altyazıları vb.)
- Dosyayı oyunu kurduğunuz dizine yüklemeniz gerekmektedir. Kurulum tamamlandıktan sonra, oyunu açın ve oyun ayarlarından altyazıları etkinleştirin.