arkadaşlar oyunu aldım yükledim sırayla 1.2 - 1.3 patchlerini yükledim ama sıra 1.4 patch ine gelince setup a tıkladığım zaman bana "Error Reading Setup İnitialization File" uyarısı veriyo.oyunu tekrar yükledim ve crack yapmadan önce gene yüklemeye calıştım ama aynısı oluyo.Ben şimdi nasıl multi oynıcam bana bi akıl verin lütfen cıldırmak üzereyim.
quote:
Orjinalden alıntı: udenizli
arkadaşlar oyunu aldım yükledim sırayla 1.2 - 1.3 patchlerini yükledim ama sıra 1.4 patch ine gelince setup a tıkladığım zaman bana "Error Reading Setup İnitialization File" uyarısı veriyo.oyunu tekrar yükledim ve crack yapmadan önce gene yüklemeye calıştım ama aynısı oluyo.Ben şimdi nasıl multi oynıcam bana bi akıl verin lütfen cıldırmak üzereyim.
1.2 ve 1.3 yuklemene gerek yok. direk 1.4 yukle sonrada 1.5 yuklemen gerek. (1.5 1.4 yuklenmeden yuklenmiyor olması gerek)
quote:
Orjinalden alıntı: amentes33
quote:
Orjinalden alıntı: udenizli
1.2 ve 1.3 yuklemene gerek yok. direk 1.4 yukle sonrada 1.5 yuklemen gerek. (1.5 1.4 yuklenmeden yuklenmiyor olması gerek)
Sanırım bu 2 patchi tek exe de de bulabiirsin tek tek sorun çıkarıyosa
1.5 yüklemek için önce 1.4 yeterlidir
orjinal cd key de PB sorunu oluyormu acaba, birde şu an level im 35 bu profili bir yere kopyalayıp yeni orj cd key le kurduğumda o eski profilimi koyarsam işliyormu acaba yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
ya arkadaslar oyunu yukledim 5 ay sonra yine hangi server a girmek istesem pb ban hatası veriyo yok mu pb siz server?
Bir Türlü punkbuster Hatasını çözemedim - lvl 55 key değiştirmek istemiyorum az emek vermedim başka yolda yok sanırım ..
Fps artırma için neler yaparız arkadaşlar.Aratıyorum ama çok farklı şeyler çıkıyor...
kasayı yan yatır kardeş iyi oluyor
Bir sorum var. Server acmak icin oyunu gamecopyworld.com daki exelerele ilacladim fakat baska bir servera girdigimde bu asagidaki uyarıyı alıyorum. Oyuna girebilmek icin anca tekrar eski cracki kullanmam lazim ozman da kendi serverima giremiyorum. Ne yapmalıyım.
quote:
Orjinalden alıntı: MadWolf
Fps artırma için neler yaparız arkadaşlar.Aratıyorum ama çok farklı şeyler çıkıyor...
????????????????
com mapfps 260
arkadaşlar ben oyuna girerken server is timed out die bi uyarı verio yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaşlar bir kaç tane sorum olacak, server kurma ile ilgili.
1-Xfire a serverımı nasıl tanıtırım? 2-Xfire da ki server ülkelerinde benim serverım amerikan serverı olarak gozüküyor onu nasıl Türkiyeye çevirebilirim. 3-Admin komutlarını nerden öğrenebilirim. (Mod değişme, kick leme vs...) 4-Bilgisayarımı her acisimda konsolun otomatik olarak acilmasini istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim. 5-Goruyorum bazi serverların isimleri renkli bunu nasil yapabirim.
Sorularım bu kadar, biraz cok olmus ama. Cevaplarsanız sevinirim.
quote:
Orjinalden alıntı: scrabble__
arkadaşlar ben oyuna girerken server is timed out die bi uyarı verio yardımcı olursanız sevinirim
xfire yokken bendede oyle hata veriyordu suan xfireyi indiridim 1.5 patch istiyor onu yukluyorum İşşallah oyuna sorunsuz baglanıcam
Yahu bu Uçak ve Helikopter ile bir adam öldüremiyorum? Kaç kere uçağı çağırdım hiç kimse ölmedi. Benden önce biri çağırmıştı, 10 - 15 adam öldü nerdeyse.
Tecrübeli kişiler illa ki vardır. Cevap yazarsanız memnun olurum.