Şimdi Ara

CALL OF DUTY 4 >>MULTİPLAYER<<(1.7 serverler) (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.520
Cevap
6
Favori
586.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

62.68.213.141:28960 Sabotage

84.2.39.240:28960 TDM

84.2.39.240:28961 SD**

84.2.39.240:28962 HQ**

84.2.39.240:28963 TDM

88.255.172.73:28960** S&D

kendi söküğümü kendim dikim bari buyrun serverlar.
  • beyler verdiğim serverların hepsinde ben orj key olmadan giriyorum yani tarafımca denendi.Ayrıca çoğu serverda ing olarak konuşmazsanız direk ban atıyorlar oyüzdeb işeyler olabilir.Birde hepsi ne map olduğu için yüklerken bi sorun olmuş olabilir buna dikkat edin yada time out filan herhangi bi sounda consola /reconnect yazın mutlaka girer bu serverlar Türk dolsun yha adamlar ezik ezik oynuyorlar canım sıkılıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuNaHaNGs

beyler verdiğim serverların hepsinde ben orj key olmadan giriyorum yani tarafımca denendi.Ayrıca çoğu serverda ing olarak konuşmazsanız direk ban atıyorlar oyüzdeb işeyler olabilir.Birde hepsi ne map olduğu için yüklerken bi sorun olmuş olabilir buna dikkat edin yada time out filan herhangi bi sounda consola /reconnect yazın mutlaka girer bu serverlar Türk dolsun yha adamlar ezik ezik oynuyorlar canım sıkılıyor

kardeş haklısın sonra bizde denedik giriyor hepsine demek o anda giremedik biz kusura bakma sadece 100 mb'lık bir dosya indirimi var ben kotalı olduğum için deneyemedim sonra denerim belki tekrardan sağolasın.
  • bu arada steam den satın almıstım oyunu format atınca leveller silinirmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackF!Re

bu arada steam den satın almıstım oyunu format atınca leveller silinirmi?

activison/players/profiles/(senin ismin) klasörünü yedek al ve key i ni yedek al hiç bişe olmaz
  • cevap için teşekkurler steam den aldıgım için key vermemişti sanırım sadece profilimi yedeklesem yeter bu arada level 55 nasıl yapacam daha oyuna alışamadım tam olarak 10 kere olduruyorum 30 kere ölmüş oluyorum biraz uzun zaman alacak 55 level yapmam saten hiç sevmiyorum şu levelle silah alınan olayı saten karşındaki 55 levelli biri olunca çok eşitsiz oluyor sende hiç bir şey yok karsıdaki adamda tüm ekipman var üstelik ucaklarlada bombalaması var hiç oynanmiyor saten oyunda araç sürememizde kötü süpriz oldu benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 22 Mayıs 2008; 12:34:00 >
  • benim için silahin ateş etmesi yeter her halde alırım adami
  • [img=http://img90.imageshack.us/img90/9864/clipnp4.th.jpg]" data-href="http://[img=http://img90.imageshack.us/img90/9864/clipnp4.th.jpg]">http://[img=http://img90.imageshack.us/img90/9864/clipnp4.th.jpg]

bu hatanın anlamı nedemek 1 dakkika oynuoyrum sonra oyundan atıyor 1.5 patch var pinkpuster son guncelleme yapılı

CALL OF DUTY 4 >>MULTİPLAYER<<(1.7 serverler)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baran6302 -- 22 Mayıs 2008; 13:57:17 >

• yaaa bende yukardaki gibi hata veriyor aptal oyun :( ölünce yada öldürünce atıyor server.ne yapmalıyım

birde oyuna hergirşimde punkbuster hatası veriyor açık olmalı diyor..açıyorum ama ayarı kaydetmiyor..direk config dosyasından açtım yine 0lıyor lütfen bir el atın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ertungaa -- 23 Mayıs 2008; 11:00:39 >
  • yokmu yukardaki sorunun çözümü yardım edecek biri yokmu
  • cvar rate değerini değiştirmelisin.
    serverın kabul ettiği değerden farklı olduğu için seni atıyor.
    default değerine getirmen gerek.
  • Arkadaşlar bende orjinal cd key var ve multi oynuyorum, ancak pek acemi olduğum için ilerleyemiyorum, hep dandik silahlarla ve çabuk ölüyorum, oyunu ilerletmiş level i yüksek arkadaşlarım, profil dosyasını iagcakaya@hotmail.com adresine yollarsanız çok sevinirim. Herkese iyi oyunlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iagcakaya -- 26 Mayıs 2008; 21:30:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: iagcakaya

Arkadaşlar bende orjinal cd key var ve multi oynuyorum, ancak pek acemi olduğum için ilerleyemiyorum, hep dandik silahlarla ve çabuk ölüyorum, oyunu ilerletmiş level i yüksek arkadaşlarım, profil dosyasını iagcakaya@hotmail.com adresine yollarsanız çok sevinirim. Herkese iyi oyunlar...

Bence kendin yapsan senin için daha mantıklı olur. lvl 55 dosyası kullansada gene aynı şekilde oynicaksın.
    Asıl acemi olduğun için kendi çabanla yapman daha doğru. Bunu işkence olarak değil eğitim olarak düşünmelisin.
    5 kere baştan lvl 55 yaptım dosya kullanmadan. Oyunda sıkıldığım her seferde tekrardan başladım.
  • cvar rate değerini nasıl nerden değiştiriyoruz dostum yardımların için saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baran6302 -- 27 Mayıs 2008; 17:23:02 >
  • arkadaşlar crackli hardcore tdm türk server'ı lazım paylaşırsanız çok sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nemf2bone

arkadaşlar crackli hardcore tdm türk server'ı lazım paylaşırsanız çok sevinirim.

xfirede arat cikar dostum
  • arkadaşım xfire kullanmıyorum burdan yazarsanız bir kaç ip adresi sevinirim.
  • arkadaslar codturk hardcore admini benim sorununuz olursa ozelden msj atabilirsiniz nick cod da avianca
  • quote:

arkadaşım xfire kullanmıyorum burdan yazarsanız bir kaç ip adresi sevinirim.

neden kullanmiyorsun burdan sana 1 ip vereceğime sen ordan 100 ip alırsın ayrıca topicin başında bi tane hard score olmasi lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeanBack -- 28 Mayıs 2008; 11:04:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: leanback

quote:

arkadaşım xfire kullanmıyorum burdan yazarsanız bir kaç ip adresi sevinirim.

neden kullanmiyorsun burdan sana 1 ip vereceğime sen ordan 100 ip alırsın ayrıca topicin başında bi tane hard score olmasi lazim

tamam çok ısrar ettin bir deneyeyim bir kere denemiştim hata veriyordu şimdi bir daha bakim bakalım.
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.