Şimdi Ara

CALL OF DUTY 4 >>MULTİPLAYER<<(1.7 serverler) (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.520
Cevap
6
Favori
586.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • leanback tamamdır saolasın böyle daha iyi yine hata veriyor meret ama önemli değil en azından server iplerini görebiliyorum.Ben bişey biliyorum da söylüyorum dediğini duyar gibiyim
  • Arkadaşlar benim sistem bu oynayabilirmiyim¿?¿

Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.40 GHz (2 CPUs)
    NVIDIA GeForce 6200 TurboCache(TM)
    1. GB Ram
  • rahat kaldirir merak etme:D
    ekran kartin onemli bidee
  • arkadaşlar update ler tamam
    punkbuster son verisyon oda tamam
    xfire da tamam

Türk serverlarda buluyorum o da tamam

versiyon 1.5 yaptım o da ok

tam servera giriyorum yüklüyor haritayı ne olcağımı seçme ekranında connectin inmterrupted deyip atıyor

bunuhn sebebi ve çözümü nedir?
  • Bende başladım indirmeye ... Yakında aranızdayım
  • oyle saniyorumki internet baglantinla bir sorunun var yada girdigin serverla bi alakasi vardir baska serverlardada yapiyormu?
  • ya ben kurdum cod4 u servlere girmeye calisirken different version 1.5 yazdi bende googlede 1.5 patch diye arattim kurdum code_post_gf_mp.ff different from server yazmaya basladi bende 1.4 patch i indirdim sonra ustune 1.5 i kurdum simdide oyun ekrani geliyor sorna ya disconed yada rskyboy punkbuster permanent ban issued on this game server for player rskyboy global punkbuster oud ban e2de4894 gibi bir sey yaziyor sorun ne olabilir sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydeeli -- 31 Mayıs 2008; 15:53:04 >
  • arkadasim pb güncelliceksin ondan hata veri pb güncelle ve cd keyini degistir oyle oyna oyle saniyorumki senin oyunu kurmus oldugun cd key ban yemis yani kullanilamaz hale gelmis senn yapman gereken oyunun ayarlarina girip cd key degistirmen ve sonra googledan pb aratarak indirdigin pb dan oyun ve pb ini güncellemek olacaktir sorun düzelecektir emin olabilrsn ii günler..
  • simdide ya bu hatayi veriyor

yada codkey in use yaziyor :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydeeli -- 1 Haziran 2008; 9:37:05 >
  • arkadasim pb güncelliceksin ondan hata veri pb güncelle ve cd keyini degistir oyle oyna oyle saniyorumki senin oyunu kurmus oldugun cd key ban yemis yani kullanilamaz hale gelmis senn yapman gereken oyunun ayarlarina girip cd key degistirmen ve sonra googledan pb aratarak indirdigin pb dan oyun ve pb ini güncellemek olacaktir sorun düzelecektir emin olabilrsn ii günler..

key deistirmek icin baslat/calistir/regedit hkey local machine /software aktivision/keyden deistirin keyi 0000-0000 seklinde deilde 0000000 seklinde yazin yoksa olmaz
  • yaptim saolun, pb surekli uptade ediyorum sanirim crack edilmemis serverlere girmeey calistigim icin key code in use yaziyordu
  • ya bende de yek punkbuster permanent ban issued on this game server for player yek global punkbuster oud ban e2de4894 tarzı bi hata veriyo lütfen yardım edin. cdkey deiştirin demişsiniz de nasıl yapcaz yeni key olarak ne yazcaz bilmiom. boşluk bırakmadan falan yazın denmiş ama bende D ile başlayan uzun boşluksuz sadece harften oluşan bi şifre var. regedit ten baktım. lütfen yardım edin......
  • Arkdaşlar bu hata neyin nesidir bi türlü serverlere giremiyorum

• arkadaşlar lütfen bi el atın. pm den falan da ulaşabilirsiniz. cod2 yi ne güzel oynardım ama bu olmadı nedense....
  • 1.6 server yok mu arkadaşlar?
  • 1.6 serweri yok su anda ama 1.6 icin orjinal key gekliymis ole diolar dorumu acaba oyunda oynarken orjinal diilse bi ise yaramioomus
    dorumudur??
  • quote:

Orjinalden alıntı: sergenkurt

Arkdaşlar bu hata neyin nesidir bi türlü serverlere giremiyorum

Yok mu yardım edecek ?
  • valla bilemicem kardeş o hatanın neyden oldunu oyunun o dosyasi eksik galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugay289

yabancı serverlarda ping fazla oluo ...

Nasil yani :s
  • 1.6 patch i kuramıyorum Error reading setup initialization file hata ise bu.ne yapmam lazım arkadaslar aranızda bu sorunla karşılaşan varmı?
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.