Şimdi Ara

CALL OF DUTY 4 >>MULTİPLAYER<<(1.7 serverler) (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.520
Cevap
6
Favori
586.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tehodred

bu akşam deniycemde..daha önce yaptığımda cod4 multiplayerda consol açılmıyodu bu patchle açılıyormu?

dostum options\game options tan enable console : yes yaptın de mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: baysalmus

Yav arkdaşlar benim kafam karıştı. Şimdi benim hangi yamayı kumam lazım? Oyunu yeni kurdum, doğal olarak 1.0 şuanda. 1.6 mı kurmalıyım, 1.5 mi 1.3 mü?

önce 1.4 sonra 1.5 en son da 1.6 kurmalısın
  • code_post_gfx_mp.ff different from the server...Arkadaşlar herşeyi kurdum yamayı yaptım 1.6 yaması...Yalnız oyuna girerken bu uyarıyı alıyorum.Lütfen yardım edin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bedrim

code_post_gfx_mp.ff different from the server...Arkadaşlar herşeyi kurdum yamayı yaptım 1.6 yaması...Yalnız oyuna girerken bu uyarıyı alıyorum.Lütfen yardım edin...

Bendede aynı hata olmuştu profilini ve cdkeyini yedekle oyunu sil yeniden kur ben öyle düzelttim şimdi normal çalışıyor.
  • consol acilmiyor
  • o yes ti zaten de klavyeden kaynaklanıomuş...

quote:

Orjinalden alıntı: yekTR

quote:

Orjinalden alıntı: tehodred

bu akşam deniycemde..daha önce yaptığımda cod4 multiplayerda consol açılmıyodu bu patchle açılıyormu?

dostum options\game options tan enable console : yes yaptın de mi

• ya arkadaslar bende anlatılanları tek tek uyguladım fakat key code is not valid ... diye bır hata alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz c -- 24 Haziran 2008; 2:04:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: justice_st

ya arkadaslar bende anlatılanları tek tek uyguladım fakat key code is not valid ... diye bır hata alıyorum

aynen bend eaynı hatayı alıyorum halbuki 1.6 yaması ve ilacını da yaptım...
  • arkadaşlar bu hata nedir neden oynayamıyorum ben bende hep bu hatayı alıyorum...

CALL OF DUTY 4 >>MULTİPLAYER<<(1.7 serverler)
  • quote:

Orjinalden alıntı: justice_st

ya arkadaslar bende anlatılanları tek tek uyguladım fakat key code is not valid ... diye bır hata alıyorum

*justice_st : Orjinal serverlara girmeye çalıştığın için bu hatayı veriyor.

*STRIPES : Punkbuster'ı güncellemeni öneririm ayrıca sende galiba orjinal serverlara girmeye çalışıyosun.

Ayrıca ilk sayfayı bidaha incelemenizi tavsiye ediyorum, ordakileri harfi harfine uygularsanız hiçbir sorun kalmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isofer -- 25 Haziran 2008; 13:04:51 >
  • Beyler 1.6 crack linkini biri pm'den verebilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: foreverkobe

Beyler 1.6 crack linkini biri pm'den verebilir mi?

1.6'nın crack'ı mı? Böyle bişeyi hiç duymadım. Normal crackle oynayabilirsin , 1.6 için ayrıca bir crack yok bildiğim kadarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isofer -- 26 Haziran 2008; 14:34:44 >
  • Beyler oyun beni bir server a girdikten yaklasik 1 dk. sonra atiyor, hic bir hata vermeden. Farkli serverlara da girmeyi denedim, ama yine hic bir hata vermeden atiyor oyundan sebebi ne olabilir?

3 haftadir oynuyordum hic bir sorun olmamisti simdi bu garip olayi yasiyorum...
  • Server Disconnected diyip oyundan atıyor nasıl düzeltebilirim?
  • bende şöyle bir hata veriyor xfiredan girmeye çalıştığım her serverde SERVER İS A DİFFERENT 1.6
  • xfire dan cod4 e giremiyorum.serverlara tıkladığımda gimiyor nedense sağ tuşa tıkladığımda join yazısı aktif değil xfire ı kaldırdım tekrar kurdum updateler tamam cod4 son sürüm ama girmiyor serverlara çözüm öneren varmı?
  • ilk sayfada söylenen herşeyi yaptım ama yinedede giremiyorum...verilen ıp edresleri ilede giremiyorum devamlı hata veriyor.. punkbusterda güncel... cod2 oynuyordum cod4 oynuyamyıroum yarımcı olun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazyturk52

bende şöyle bir hata veriyor xfiredan girmeye çalıştığım her serverde SERVER İS A DİFFERENT 1.6

hocam yama yapmanız lazım. 1.6 yamasını kurdunuz mu?
  • arkadaşlar ben 2 gün önce orjinal COD4 aldım ve deliler gibi online oynuyorum sanırım en son 1.7 patch çıkmış yeni ben şimdi bunu yüklesem online da levellerim kaybolurmu.Ve direkt olarak 1.7 versionluk patchi yükleyebilirmiyim?çünkü gördüğüm kadarı ile burda herkes 1.4 den 1.5 e veya 1.5 den 1.6 ya yükseltmekten bahsediyor.

Ve bir sorum daha avr hergün 2-3saat oynasam ayda ne kadar kota yer..??

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepblue -- 30 Haziran 2008; 9:21:05 >
  • o degilde 1 mbit sinirsiz baglantim var, girdigim her server low ping players only diip dinden imandan cikartiyor beni
    oyun icinde en ufak bir takilma donma lag vs yok ama ping yuksek diyor anlamadim ki..

512K baglantim varken 3 sene evvel cod u sorunsuz oynuyordum...

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.