Şimdi Ara

CALL OF DUTY 4 >>MULTİPLAYER<<(1.7 serverler) (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.520
Cevap
6
Favori
586.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bilmem başınıza geldi mi ama benim başıma bugün şöyle bi olay geldi :

antivir olarak avast gibi en adisinden bişi kullanmama rağmen oyun esnasında punkbuster ile ilgili bi dosyanın zararlı yazılım olduğuuyla ilgili uyarı geldi. karantinaya taşıdım bu kez de pb hata verdi oyundan attı. pb yi yeniden kurup güncelledim anacak sonuç aynı. daha sonra antivir i devre dışı bırakıp girdim oyuna o zaman da bendekine benzer hata alanlar olduğunu gördüm. (sol altta oyundan gelen mesajların olduğu kısımda beni attığı gibi başkalarını da attığını yazıodu)

1) bi çaresini bilen var mı?

2) oyun esnasında antiviri devredışı bıraksak sakıncası olur mu yani virüs falan bulaşabilir mi?

Saygılar...
  • key kullanılıyor diyor sürekli :) oynayamadım gitti şunu ya, yardımcı olacak birileri
  • quote:

Orjinalden alıntı: yekTR

beyler bilmem başınıza geldi mi ama benim başıma bugün şöyle bi olay geldi :

antivir olarak avast gibi en adisinden bişi kullanmama rağmen oyun esnasında punkbuster ile ilgili bi dosyanın zararlı yazılım olduğuuyla ilgili uyarı geldi. karantinaya taşıdım bu kez de pb hata verdi oyundan attı. pb yi yeniden kurup güncelledim anacak sonuç aynı. daha sonra antivir i devre dışı bırakıp girdim oyuna o zaman da bendekine benzer hata alanlar olduğunu gördüm. (sol altta oyundan gelen mesajların olduğu kısımda beni attığı gibi başkalarını da attığını yazıodu)

2) oyun esnasında antiviri devredışı bıraksak sakıncası olur mu yani virüs falan bulaşabilir mi?

Saygılar...

zaten en adi virüs yazılımlarından birini kullandığın için hata veriyor punkbuster her zaman bir tehdit olarak görülür ben kaspersky kullanıyorum oda tehdit olarak görüyor o yüzden korkmana gerek yok karantinadan çıkar dosyayı veya oyunu açtığında antiviri tamamen devre dışı bırak ben kaspersky kullandığım halde böyle yapıyorum hiç bir virüs buluşmaz merak etme ilk çıktığından beri oynarım cod4'ü hep kasperskyi devre dışı bıraktım hiç te birşey olmadı sende öle yap bence

• quote:

Orjinalden alıntı: ****.

key kullanılıyor diyor sürekli :) oynayamadım gitti şunu ya, yardımcı olacak birileri

keyi değiş arkadaşım sende :) başka keyle kur oyunu :) amann sabahlar olmasın :)
  • Cod 4 multi playeri aç dediğimde direk kapat hatası veriyo nası çözerim
  • 1.7 serverleri yayinlamalilar bence artik, 1.6 eskidi
  • quote:

Orjinalden alıntı: nemf2bone

quote:

beyler bilmem başınıza geldi mi ama benim başıma bugün şöyle bi olay geldi :

Saygılar...

zaten en adi virüs yazılımlarından birini kullandığın için hata veriyor punkbuster her zaman bir tehdit olarak görülür ben kaspersky kullanıyorum oda tehdit olarak görüyor o yüzden korkmana gerek yok karantinadan çıkar dosyayı veya oyunu açtığında antiviri tamamen devre dışı bırak ben kaspersky kullandığım halde böyle yapıyorum hiç bir virüs buluşmaz merak etme ilk çıktığından beri oynarım cod4'ü hep kasperskyi devre dışı bıraktım hiç te birşey olmadı sende öle yap bence

sağol kardeş bende başta olmuodu ama son bi haftadır falan olmaya başlaı, ben de devredışı bırakıp devma ederim bundan sonra...

• oyunu bitirdim şimdi multi oynama zamanı 1.6 yükleniyor 200 küsür mb... bukadar büyük bir patchın içinde ne varki?
  • olmadı. 1.6 yükledim sonmra 1.7 yüklkedim servera gircem punkbuster guid ban falan dio. onu vermesse dc verio. ve gördüğüm kadarıylada girebilen yok. en iyisi hiç bulaşmamak..
  • quote:

Orjinalden alıntı: CodeWriter

olmadı. 1.6 yükledim sonmra 1.7 yüklkedim servera gircem punkbuster guid ban falan dio. onu vermesse dc verio. ve gördüğüm kadarıylada girebilen yok. en iyisi hiç bulaşmamak..

Girebilen var yahu olmaz mı, ilk mesajı dikkatli incele bence sanırım cd key değiştirmen gerekiyor.

Bu arada v1.7 hardcore server bilen var mı, varsa ip yazın lütfen. hardcoretr'nin serverları xfire'da çıkmıyor şu an nedense
  • ya bence cod4 cod2 kadar ateşli olmadı... ne bileyim sanki çok çabuk sıkıldı herkes... cod2 daha fazla oynanmıştı sanki... siz ne dersiniz?

• Arkadaşlar Bende CD Key Hatası Veriyor. Onu Nasıl Hallede Biliriz?
  • quote:

ya bence cod4 cod2 kadar ateşli olmadı... ne bileyim sanki çok çabuk sıkıldı herkes... cod2 daha fazla oynanmıştı sanki... siz ne dersiniz?

Dogru En Güzeli COD 2 Ama Cod 4 Grafikleri Gzl Bide Çok Az Sistem Gereksinimleri İstiyo Bence Cod 4 vs. Cod2 Çok Gzl Digerleri Hiç Gzl Degil

• quote:

Orjinalden alıntı: Cross_Hamit

Arkadaşlar Bende CD Key Hatası Veriyor. Onu Nasıl Hallede Biliriz?

CD keyi deiştir dostum en olmadı ilk sayfada anlatınları harfi harfine yap

• yha arkadaşlar punk buster hatasını nasıl düzeltecez ben punk bulup yüklüyorum ama yüklenmiyo sanırım bi yardımcı olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzox -- 25 Temmuz 2008; 16:11:40 >
  • arkadaşlar lütfen bir cewappp
  • quote:

Orjinalden alıntı: muzox

yha arkadaşlar punk buster hatasını nasıl düzeltecez ben punk bulup yüklüyorum ama yüklenmiyo sanırım bi yardımcı olun

kardeş antivirüsü devredışı bırak
  • arkadaşlar bana kaliteli türk tdm sunucularının ip lerini verebilirmisiniz 5-6 tane olsa olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: microgenius

arkadaşlar bana kaliteli türk tdm sunucularının ip lerini verebilirmisiniz 5-6 tane olsa olur

xfire da arat çıkar, ilk sayfada leanback anlatmış nasıl kurulacaını falan elleri dert görmesin
  • xfirede hepsi çıkmıyo ya bana başka lazım
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.