Beyler konuyu açan arkadaşın verdiği yöntem sahte cd lerde cod4 mp oynamaya yarıyo mu?
ben 2 programıda kullandım, kesınlıkle x-fire ın kullanımı daha basit. 1.si x-fire daki tüm serverler cracklıdır allseeıng eye da ise crack yazanları bulman lazım 2.si x-fire çok daha fazla cracklı server imkanını verıyor. Forumda gereklı anlaımda var zaten sahta key ile mp cod4 oynayabilirsin x-fire
quote:
Orjinalden alıntı: _ReCRuiT_
Beyler konuyu açan arkadaşın verdiği yöntem sahte cd lerde cod4 mp oynamaya yarıyo mu?
evet, ancak crack li serverlara girmelisin. key code in use hatası bundan kaynaklanıor
quote:
Orjinalden alıntı: Darkevil_26
ya bırakın xfireyi o sorunlu uğraştırır adamı
the all seeing eye daha kullanışlı
ben cod2 de all see eye kullanırdım. ilk onu kurmaya çalıştım ancak yahoo games de comrade die bi programa yöneltti o da çok kötü. xfire ii bence
arkadaşlar başka cod 4 crackli türk serverları varmı bide hardcore olursa daha iyi olur mesela ben euro hardcore da oynuyaorum genelde güzel oluyo ama server dandik sürekli ping tava n oluyo..
Arkadaşlar bizim sadece bu patcxhi yüklememiz yeterlimi multi oynayabilmek için ??
Beyler sadecee patchi yüklememiz yeterli mi yoksa cod 4 ün de yüklü olması gerekli mi ??
saol kardes cok işime yaradı
Bu oyunu sorunsuz şekilde multi oynamak için orjinalini almayı düşünüyorum.ama extradan aylık ücret ödeyecekmiyiz? WOW gibi yani..
quote:
Orjinalden alıntı: fred78
Bu oyunu sorunsuz şekilde multi oynamak için orjinalini almayı düşünüyorum.ama extradan aylık ücret ödeyecekmiyiz? WOW gibi yani..
tam bilmiyorum ama sanırım gerek yok.
baglanıyorum crack yazan serverlara oyun acılıoyor tam takımı sececekken server disconnect diyor bilen var mı sorunumun ne oldugunu
quote:
Orjinalden alıntı: el_diego
baglanıyorum crack yazan serverlara oyun acılıoyor tam takımı sececekken server disconnect diyor bilen var mı sorunumun ne oldugunu
bende de oluodu bi ara . keyi deiştirirsen düzelir sanırım
Bu hata normal pb hatası değil zannediyorum.Pb yi güncelledim de,peki bu hata da ne oluyo anlamadım???
hiç görmedim bunu şimdiye kadar
Arkadaslar 1.7 server ip olan varsa paylasabilirmi lütfen...
xfire gayet ii sorun vermior da... sadece serverdeki insanlar kalitesiz..
Çogul olarak konusuyosun dikkatini cekerim iyi, efendi insanlarda var ön yargili olmayin.
ya arkadaşlar herkes patchleri sırayla kurmak lazım demiş ama 1.6 patch için açıklamada 1.5 kadar olan bütün patchleri içerir diyor: all the packages included up to 1.5