Şimdi Ara

CALL OF DUTY 4 >>MULTİPLAYER<<(1.7 serverler) (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.520
Cevap
6
Favori
586.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bırakın xfireyi o sorunlu uğraştırır adamı

the all seeing eye daha kullanışlı
  • Beyler konuyu açan arkadaşın verdiği yöntem sahte cd lerde cod4 mp oynamaya yarıyo mu?
  • ben 2 programıda kullandım, kesınlıkle x-fire ın kullanımı daha basit.
    1.si x-fire daki tüm serverler cracklıdır allseeıng eye da ise crack yazanları bulman lazım
    2.si x-fire çok daha fazla cracklı server imkanını verıyor.
    Forumda gereklı anlaımda var zaten sahta key ile mp cod4 oynayabilirsin x-fire
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ReCRuiT_

Beyler konuyu açan arkadaşın verdiği yöntem sahte cd lerde cod4 mp oynamaya yarıyo mu?

evet, ancak crack li serverlara girmelisin. key code in use hatası bundan kaynaklanıor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkevil_26

ya bırakın xfireyi o sorunlu uğraştırır adamı

the all seeing eye daha kullanışlı

ben cod2 de all see eye kullanırdım. ilk onu kurmaya çalıştım ancak yahoo games de comrade die bi programa yöneltti o da çok kötü. xfire ii bence
  • arkadaşlar başka cod 4 crackli türk serverları varmı bide hardcore olursa daha iyi olur mesela ben euro hardcore da oynuyaorum genelde güzel oluyo ama server dandik sürekli ping tava n oluyo..
  • Arkadaşlar bizim sadece bu patcxhi yüklememiz yeterlimi multi oynayabilmek için ??
  • Beyler sadecee patchi yüklememiz yeterli mi yoksa cod 4 ün de yüklü olması gerekli mi ??
  • saol kardes cok işime yaradı
  • Bu oyunu sorunsuz şekilde multi oynamak için orjinalini almayı düşünüyorum.ama extradan aylık ücret ödeyecekmiyiz? WOW gibi yani..
  • quote:

Orjinalden alıntı: fred78

Bu oyunu sorunsuz şekilde multi oynamak için orjinalini almayı düşünüyorum.ama extradan aylık ücret ödeyecekmiyiz? WOW gibi yani..

tam bilmiyorum ama sanırım gerek yok.
  • baglanıyorum crack yazan serverlara oyun acılıoyor tam takımı sececekken server disconnect diyor bilen var mı sorunumun ne oldugunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: el_diego

baglanıyorum crack yazan serverlara oyun acılıoyor tam takımı sececekken server disconnect diyor bilen var mı sorunumun ne oldugunu

bende de oluodu bi ara . keyi deiştirirsen düzelir sanırım
  • http://img119.imageshack.us/my.php?image=adszbt9.jpg

Bu hata normal pb hatası değil zannediyorum.Pb yi güncelledim de,peki bu hata da ne oluyo anlamadım???
  • quote:

Orjinalden alıntı: fred78

Bu oyunu sorunsuz şekilde multi oynamak için orjinalini almayı düşünüyorum.ama extradan aylık ücret ödeyecekmiyiz? WOW gibi yani..

Bu konuda bilgisi olan warmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: QbLaY!!!

http://img119.imageshack.us/my.php?image=adszbt9.jpg

Bu hata normal pb hatası değil zannediyorum.Pb yi güncelledim de,peki bu hata da ne oluyo anlamadım???

hiç görmedim bunu şimdiye kadar
  • Arkadaslar 1.7 server ip olan varsa paylasabilirmi lütfen...
  • xfire gayet ii sorun vermior da... sadece serverdeki insanlar kalitesiz..
  • Çogul olarak konusuyosun dikkatini cekerim iyi, efendi insanlarda var ön yargili olmayin.
  • ya arkadaşlar herkes patchleri sırayla kurmak lazım demiş ama 1.6 patch için açıklamada 1.5 kadar olan bütün patchleri içerir diyor: all the packages included up to 1.5
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.