Şimdi Ara

CALL OF DUTY 4 >>MULTİPLAYER<<(1.7 serverler) (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.520
Cevap
6
Favori
586.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bütün updateler tamam cod4 ve punkbusterın birsürü cd key değiştirdim fakat hala oyuna girer girmez takım seçme ekranında server disconnected hatası alıyorum ne yapabilirim bilgisi olan var mı vista kullanyrm ve bilgisayarım multi player cod özelliklerini kaldıracak kadar iyi yardımcı olursanız sevinirm
  • Wardom COD4 TDM(WAR) Server : 91.151.84.10:28960 (32 Kişilik)

Yukarı da ki sunucu da yeni açılmış ping değerleri diğerlerine nazaran biraz daha iyi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HARBINGER -- 24 Ağustos 2008; 4:46:51 >
  • steam den alıcam nben 60 ytl ömürboyu sonsuz tüm serverlara giriş miss bakalım
  • Bu da bizim clanımızın server'ı

[34] Squad HARDC0RE TDM Server + NoGL - NoMARTY

77.92.149.176:28960

Ayrıca xfire'da favorilere server ekleyemeyen arkadaşlarımız için; resimli anlatım bu konu altında mevcut...

http://forum.donanimhaber.com/m_26039747/mpage_1/key_//tm.htm#26040828

xfire iletişim: jaseenstyle
  • böle bi problemle karşılaştım cracklı serverlara bile giremiorum nedir bu

• quote:

Orjinalden alıntı: heman_

böle bi problemle karşılaştım cracklı serverlara bile giremiorum nedir bu

girdiğin server bağlantıdan düşmüş ya da server'a şifre koydukları için dissconnect olmuş...
    başka bir server'a girmeyi dene.
    /connect (server ip) komutuyla girebilirsin.
    ya da xfire kullanıyorsan orada bir sürü server var.
  • Beyler cod 4 mp'ye yeniden başlıyacam ancak ikide bir pb kicked uyarısını veriyor ve beni server'dan atıyor.Bütün türk serverlarını denedim hepsi pb kicked diyor.Bu sorunu nasıl çözebiliriz???

Belli bir süre haritada dolaşınca hemen bu hatayı veriyor.
  • bu nedir arkadaşlar btün serverlarda aynı hatayı veriyo 1.7 update i yüklü xfire yüklü

• quote:

Orjinalden alıntı: itec

bu nedir arkadaşlar btün serverlarda aynı hatayı veriyo 1.7 update i yüklü xfire yüklü

Cd-Key'ini değiştir.banlı Cd - key kullanıyosun.
  • Beyler ben oynasana.com dan babalar gibi oynuyordum ta bugüne kadar.
    1,7 yamasını kurdum çözülemeyen dx hatası ile karşılaştı diyor ve oyunu yüklemiyor bağlanıyor ama
    xfire da kurulu değil hiç kurmadım driver yeniledim bilmem ne yaptım ama olmadı sıkıntı ne olabilir sizce yardım olursanız sevinirim.
  • cdkey değiştirdimmi rütbelerin gidiyo 0dan başllın
  • Arkadaşlar çok uzun zamandır oynamıorm yaklaşık 2-3 ay olmuştur heralde.. Bugün giriyim dedim de yapılıcak update falan varmı acaba? Şuan version : 1.5.549 yüklü bende.. Neler yüklemem lazım? Yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: PVH

Arkadaşlar çok uzun zamandır oynamıorm yaklaşık 2-3 ay olmuştur heralde.. Bugün giriyim dedim de yapılıcak update falan varmı acaba? Şuan version : 1.5.549 yüklü bende.. Neler yüklemem lazım? Yardımcı olursanız sevinirim

Suan 1.7 güncel pack
  • Peki hocam bi link falan varmı indirebilceğim, update edebilceğim?
  • http://www.fpsadmin.com/download/files.php?cat=18

Şurdan önce CoD4 » Call of Duty 4 V1.6 patch + 4 new maps ( 281mb )

Bunu indirdim sonrada

CoD4 » CoD4 1.6 - 1.7 quick fix patch ( 37mb )

Bunu indirdim doğrumudur???
  • xfire varsa otomatik yükler tavsiye ederim.
  • herkese merhaba...cod4 ilk çıktığı sıralar çok rahat multi oynayabiliyordum ama şimdi şu cd key sorunu yüzünden oyuna giremiyorum...bana güncel bi key söyleyebilirmisiniz internet üzerinden biçoğunu denedim ama olmadı yardımcı olursanız sevinirim...teşekkkürler
  • x-fire programı ile orjinal cdkey olmadan oynayabilirsiniz.www.xfire.com adarsinden indirin ve kayıt yaptırın daha sonra internetten son punk buster ı inidirin ve cod4 un yüklü olduğu klasör içinde pb klasörü var indirmiş olduğunuz punkbuster ı oraya kurun.Proramı çalıştırınca add game den cod4 ü seçin ve upgrade yapın.oyun içinde multiplater optionsa punkbuster yes konumunda olsun.Tüm bunları yaptıktan sonra x-fire programını çalıştırın ve istediğiniz server a girn!!! Tabi 1.7 patch i de indirmeyi unutmayın...
  • Bu hatayı verıyor sabah 10dan berı bu multiyi oynamak ıcın ugrasıorum artık pes ettım lutfen bırı yardımcı olsun... bu hatadan oncede eror 1.7 felan dıe bır hata verıordu napmalıyım lutfen yardım...:S

• senin sürümün 1.6 gördüğüm kadarıyla

internetten 1.7 patch diye arattır o farklı versiyon hatası kalkar.

bu resimdeki hata da sanırım cd-key hatası.onu değiştirmen gerekiyor multiplayer optionstan
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.