Şimdi Ara

CALL OF DUTY 4 >>MULTİPLAYER<<(1.7 serverler) (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.520
Cevap
6
Favori
586.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pungbuster hatasi alan arkadaşlar başka serverlari deneyin. bende bazi serverlarda pungbuster hatasi veriyo başka bi servera giriyorum oluyo rahat rahat oynuyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EricTheodoreCartman -- 20 Kasım 2008; 22:20:34 >
  • yha arkadaşlar lütfen yardım lütfen yha benim pc xfire gibi server programlarını çalıştırmıo daa dorusu çalışıo oyunu görüyor fakat 1 tane bile server cıkartmıo herşeyi doru yaptıma eminim bir çok bilenle konuştum ama yok tek çarem war xfire sız oynamak

cod4 ü online cok seviyorum fakat server arama gibi bi şansım olmadı için gavurlarla onamak zorunda kalıyorum tabi sobet felanda edemiyorum lütfen bana birileri türk serverlar versin ya buraya yazsın yada msn i eklesin, tabi siz şimdi konuyu araştır dersiniz ama 1.5 yıldır süregelen bi konu 20 sayfadaki tüm serverları toplamam saatlerimi alır bide serverın eskiyip çalışmamasıda mümkün tek isteğim, biriniz xfire açsın tüürk serverlardan 5-10 tanecik versin eğer fasla olmazsa "SD" veya "Sabo" veya "HQ" olursa sevinirm ama uraşmazsanızda olur seerver olsun türk olsun yetr lütfen bi yardımsever

• arkadaşlar merhaba artık küfür ve hilecilerden sıkıldım 20 yaş üstü adam gibi bir server bilen varmı?
    kafa dağıtmaya gidiyoruz 13 15 yaşındaki zibidiler kavga ediyor hile kullanıyor paralı yada şifreli üyelikle olan bildiğiniz serverlar varmı?
    tesekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: WARNİNG

arkadaşlar merhaba artık küfür ve hilecilerden sıkıldım 20 yaş üstü adam gibi bir server bilen varmı?
    kafa dağıtmaya gidiyoruz 13 15 yaşındaki zibidiler kavga ediyor hile kullanıyor paralı yada şifreli üyelikle olan bildiğiniz serverlar varmı?
    tesekkurler

Galiba online oyunları orjinal oynamak her zaman daha iyi gibi,ben steam sitesinden CS-S aldım şimdi çok rahatım ama COD5 almayı da düşündüm 50 dolar çok para^^
    Vallahi bu tür yazıları okuyunca şuan COD5 indiriyorum rapid'ten hevesim kırıldı...
  • Beyler oyunu kurdum, 1.6 yi yukluyup ustune 1.7 mi yukluyum?
  • Arkadaş başlığa bak çay demle bu nasil iş güncel serverler diyor başlık sorun merkezi olmuş server ara ara bi hal oldum ya bi liste olsun yada sorunlar icin başka baslık acın insanlari sogutuyorsunuz !!!
  • Yaw beyler ben Oynasana.com dan Call of Duty 4 Online oynayabiliyorum ama bu Xfire den oynayamıyorum.Xfire'de CoD4 Serverlarına tıklıyorum hicbişe açılmıyor ama diğer oyunların serverlarına tıklıyınca oyun açılıyor .Bu Hatayı nasıl düzeltebilirim lütfen yardım edin..
  • Beyler biri bana yardım etsin punkbuster hatası veriyor punkbuster yüklü fakat cdkeyim de boşluk da yok arkadaşın dediği gibi, fakat heryerden banlanıyorun şu punkbuster yüzünden,ilk başta punkbusteri yüklimmi demişti de salak gibi hayır demiştim sonra arkadşın verdiği linkten indirdim,ama OLMUOR!
    Bilgisayara yeniden oyunu yüklesem patchları yapsam geçermi
  • 212.175.141.4:28965 iste bizim clanin server i herkezi bekleriz. http://www.turkish-wolves.tr.gg/ buda sitemiz
  • arkadaslar oynasana c o m danda oynayabılırsınız ıp adreslerine felan ihtiyacınız olmaz ben ordan oynuyorum gayette kalıtelı serverlerı var
  • ya bu options nerde bende oynamak istiyorum ama 2.Multiplayeri çalıştırın diyor ya onu nasıl yapcaz yardım lütfen
  • 77.92.149.171:28960 ip xfire üzerinden Mohikans#HARDCORE#SD Server olarakta görebilirsiniz kendime ait bir serverdır 12 kişilik genelde bildik kişiler gelir hile+küfür olmaz beklerim.
  • arkadaşlar son 2 gündür böyle bir hata alıyorum pb dan ne yapmam gerek yardımlarınıza ihtiyacım var...

CALL OF DUTY 4 >>MULTİPLAYER<<(1.7 serverler)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WARNİNG -- 15 Ocak 2009; 22:53:46 >
  • Merhaba saatlerce forumları geziyorum ama kimse yazmamış bu oyun ağda nasıl onanılıyor? Şimdi multiplayer den oyunu açıyorum yeni server oyunu seçiyorum. Bir konsol çıkıyor orada loglar falan çıkıyor arada bir ip yazıyor ağdaki makinanın yerel ip sini yazıyorum olmuyor bir komut mu yazmak gerekiyor o konsola ki oyuna başlasın? Nerede ne ayar gerekiyor? güvenlik duvarını da kapatıyoruz her iki makinada ama yine olmuyor. Bu konuda cevap verirseniz çok sevinirim. Ben bu oyunu ağımdaki pcler le oynayamiyacak mıyım:(
  • hemen indirek
  • Dün gece serverıma bir arkadas geldi dh den gordum herkese serbestmi diye sordu ama cevap alamadan serverdan punkbuster tarafından atıldı.server herkese acıktır atılma sebebi tekrar girseydi arkadasa soyliycektim ama girmedi punkbuster izin verilmeyen bir programın calıstıgı uyarısını verip attı (disallowed program :80251) bunun sebebi o arkadasın sisteminde kavo.exe virüsünün olması kavo.exe temizleyip girerse sorunsuzca oyuna katılabilir
  • yaw bu x fire ı kurmak için 1 haftadan beri uğraşıom 1.7 patch yükledim ama başka ne yapcamı bilmiom biri bana bu x firenin nasıl kullacanı öğretsin bide multi serial yerine ne yazıym LÜTFENNNNN YARDIM EDİNNNNNN!!!!!!!!!!!!
  • 212.175.141.4:28969
    güzel bi tdm server bi deneyin
  • arkadaşlar olmuyor!!!giriyorum zaten bazılarında error 1.7 server diyor bnmki 1.6 hadi onu geçtim servera girerken error key code in use.please try reconnecting later diyor yardımmmmmmmmmm
  • Evet arkadaşlar bu Global Punkbuster GUID BAN 50a15a0a sorunu bende de var ne yapabiliriz :S
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.