Şimdi Ara

CALL OF DUTY 4 >>MULTİPLAYER<<(1.7 serverler) (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.520
Cevap
6
Favori
586.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tolgahan09

quote:

Orjinalden alıntı: foreverkobe

quote:

bu algılayıclar FFA'da mevcutmu?

CoD 4 serverlarımızda FFA bulunmamaktadır.

cuma günkü sd'de ki konuşmamızdan olsa gerek böyle bir cevap

Zaten vermiş olduğum IP'lerin hepsi CoD4 serverlarımız IP'sidir ayrıca konunun adından da anlaşılabileceği gibi CoD 4 ile ilgili konuşuyorum.

İyi forumlar

• ya benim bi sorun çıktı xfire den oynuyorum.ileri tuşuna basınca video kaydediyo x fire nin eklentisi çıkıyo..
  • guid ban pb kick hatalarında ilk adınızı değiştirin sonra pb'yi güncelleyin en son call of dutyi kurduğunuz yerde şimdi tam hangi adı bilemicem pb amblemi -yazısı var test ona basın o kendi kendini yapar 3 dakikada bendede oldu böyle bir hata kafayı yedim böyle yaptım oldu
    yapamassanız daha detaylı anlatırım!!
  • arkadaşlar daha bugüne kadar herhangi bir sorun yoktu. ama oyuna girdikten bir müddet sonra punkbuster program kullanıyor diye oyundan atıyor. ne bir program ne de başka birşey açık. bugün bu hatayı vermeye başladı. acaba sorun neyden kaynaklanıyor. sadece msn açık birde antivirüs programı başka bir program çalışmıyor. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

not: antivirüs programını kapayıp bide öyle denedim gene aynı hatayı verdi. resim altta

• Arkadaşlar bende multiplayer oynamak için gerekli herşeyi yükledim(1.7 yaması,punkbuster,xfire...).Xfiredan server seçiyorum.Oyuna giriyorum, takım seçeceğim sırada "server disconnected" hatası veriyor.Antivirüsde kapalı.Neden böyle olduğu hakkında bie fikriniz var mı?
  • baska server dene?
  • quote:

baska server dene?

Bütün serverlarda aynı hatayı veriyor.Bilgisayara format atmadan önce oynayabiliyordum.Formattan sonra oynayamıyorum.Herşeyi eksiksiz kurdum ama sorun nerede anlayamadım.
  • key code değiştir baska key dene bakalım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: aMiraL*

arkadaşlar daha bugüne kadar herhangi bir sorun yoktu. ama oyuna girdikten bir müddet sonra punkbuster program kullanıyor diye oyundan atıyor. ne bir program ne de başka birşey açık. bugün bu hatayı vermeye başladı. acaba sorun neyden kaynaklanıyor. sadece msn açık birde antivirüs programı başka bir program çalışmıyor. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

not: antivirüs programını kapayıp bide öyle denedim gene aynı hatayı verdi. resim altta

hile yada onun gibi birşey kullanıyorsun sanırım ondan atıyor

• arkadaşlar mutliplayer için gerekli herşeyi yükledim..... xfire ı açıp listeyi güncelledikten sonra bi server seçiyorum, oyun açılırken ''punkbuster must be enable'' diyor... multiplayer options dan bunu enable yapıyorum... daha sonra join server kısmından bi server a bağlan dediğim de '' key in use'' diyor.... değişik bir kaç tane key numarası denedim ama sonuç değişmedi..... sorun ne olabilir..... ne yapmam gerekiyor... yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeRCeq -- 28 Nisan 2009; 12:27:38 >
  • şimdide herşey yükleniyor oyuna tam girecekken ''your punkbuster ban issued in this server'' gibi bi sorun veriyor..... bir de ''disconnected'' diye sorun veriyor bazı server lar da... nasıgiricem ben bu oyunun multiplayer ına ya... kafayı sıyırcam
  • bu serverda bana ait arkdaşlar...

server name =cod4 turk cracked
    server ip =78.189.115.46:28960

orjinallik gerektirmez...xfire'den ekleyip girebilirsiniz

web sitemizden sık sık bizi takip edebilirsiniz...www.strongametr.tr.gg
  • arkadaşlar pb sürekli güncelleniyor pb yi güncelliyomusunuz sorun yaşıyanlar
  • arkdaşlar netten 3gün önce indirdiğim cod4 modern warfare i şu saat itibariyle itibariyle bitirmiş bulunuyorum
    sonra bir de multiplayer oynayayım dedim ki binbir türlü sorun varmış..
    korsan olduğu için maalesef girmiyor oyuna
    forumdaki tazıları okudum ancak pek bişi anlayabildiğimi söyleyemem..
    ne yapmam gerektiğini anlatabilecek bi yardımsever DH liye ihtiyacım var
    help please
  • ayrıca kurulum falan istenmediği söylenen serverlara girince de " .. time out .." gibi bir uyarı alıyorum..
  • ilk sanırm bütün patchleri yüklüyordun sonra yamalıyordun sırasıyla sonra xfire adlı bir program var korsan serverlerde oynuyorsun.
    baya oldu cod4 patchleri yamalıyalı yaklaşık 1.5 sene kadar
  • Güzel paylaşım orjnal alın rahat edin :)
  • kafayı yiyecem x fire uye olurken kodu giriyorum sayı gelıyor giriyorum entere basıyorum yanlıs diyor
  • ARKADASALR BEN 1.6 1.7 PATCH YUKLEDIM X-FIRE VE PB YUKLEMESIDE YAPTIM.FAKAT OYUNUN MULTIPLAYER BOLUMUNDE SERVER LISTESINE GIRINCE HIC BIR SEY CIKMIYOR.BUNLARI YUKLEMEDEN ONCEDE GORUYORDUM SERVERLARI SIMDI HIC BIR SERVER YOK.X-FIREDA HIC BI SERVERI GORMUYOR.DAHA DUNE KADAR COUNTER OYNUYODUM.O DA HIC BI SERVERI GORMEMEYE BASLADI.NE YAPMAM LAZIM ACIL YARDIM.CILDIRMAK UZEREYIM...
  • İlk mesajda söylenenlerin hepsini yaptım. Punkbuster'ın da en son sürümü yüklü. İlk denememde bir oyuna girdim, ama girer girmez oyundan atıldım. Ondan sonraki denemelerimde bazen "Impure client detected. Invalid .IWD files referenced. C:\Program Files(x86)\...\iw06.iwd" şeklinde bir hata alıyorum. Bazen de "main/iw_11.iwd is different from the server." şeklinde bir hata alıyorum. Bir türlü multiplayer oynayamadım. Sorun hakkında yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backslider -- 29 Mayıs 2009; 18:44:25 >
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.