Şimdi Ara

CALL OF DUTY 4 >>MULTİPLAYER<<(1.7 serverler) (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.520
Cevap
6
Favori
586.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende oyuna girmeye çalısınca Cd key is not valid gibi bisi diyor cd key yazmaya calısınca hicbisey yazılmıyor lütfen yardım nasıl oynıcam
  • arkadaşlar elinde punkbuster setup dosyası olan( pb v2.7 veya pb 3.0) herhangi biri upload sitelerinden birini kullanarak paylasabilir mi?? even balance sitesinde bir sorun var ve bana acil pb setup ı lazım
  • 2Almost_ cd key kısmında space bar a basılmışsa üstüne yazmıyo o yüzden oraları bi sil tekrar dene ya da registyden dene

2barış_versiyonu tutmuyor olabilir ya da dosyada bi sorun wardır yeniden yüklersen düzelir galiba,144mbmış küçük bişe olsa ben de upload ederdim ama kotalı namussuz..

2captain awesome_v3.4 var ister msn?
  • arkadaşlar merhaba, bir konuda danışmak istiyorum yeni evime taşındım ve internet bağlantısı telekoma başvuracaktım. bu sabah bir arkadaşım bana turkcell in 3G wınnn internet bağlantısını önerdi.

böyle bir internet bağlantısı yaptığımda callofduty modernwear tarzı oyunları turktelekom modemli bağlantı gibi oynayabilirmiyim.

Faturalı 3G İnternet Paketleri / Şebekenin Desteklediği Hız / Paket Hacmi / Paket Fiyatı (KDV ve ÖİV dahil) / Paket Aşım Ücreti
    4 GB 3G internet paketi / 21 Mbps'ye kadar / 4 GB / 39 TL / 0,05 TL/MB

Vınn 3G Modem E176
    HSDPA 7,2 Mb/s'a varan veri indirme hızı*
    HSUPA 5,76 Mb/s'a varan veri yükleme hızı*
    Kısa mesaj alıp gönderme
    SD Kart Girişi
    Tak & Çalıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhostEagle -- 20 Ağustos 2009; 10:51:13 >
  • o kadar hızlı mı bunlar ya hiç zannetmiyorum teorik olarak bu hızlar,görüntülü konuşma ve tvdeki hıza bakılırsa..ama taşınabilir olması çok büyük avantaj..
  • arkadaslar tedavi edilemeyen Servefr Disconnected hatasi bende de var :(
    harita yukledikten hemen sonra acilan sayfada alet 1-2 saniye icinde atiyor oyundan...

versiyon: 1.7.568
    iw3mp.exe: cracksiz orijinal dosya

nod32'ni kapatip giriyorum, yine de atiyor.

battlefield heroes ile kesmeye calisiyorum ama yok.. ille de COD4..

yardimlariniz icin simdiden tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KannBaba -- 23 Ağustos 2009; 7:26:15 >
  • Harita yüklemeden normal oynayabiliyormusun?
  • yha benimde yardima ihtuyacim var skullptura ripli cod4 cikti normal rar ile c ye cikarttim ve daha sonra setup dosyasina cift tiklayarak siyah ekranda oyunu yukledi. dont touch noobs diye bir dosya vardi icindekileri anlamadim ztn adindada belli dokunmadim daha sonrada pb yi ve 1.6 ile .17 patchlerini kurdum fakat bir dosya eksik dedi ff. uzantili bir dosyaydi onuda kurdum. sonuc olarak herseyi yaptim fakat single sonrmal acilmasina ragmen mp acilmiyor ve error veriyor erroru da okuyamiyorum cunku error penceresi donmus halde yani acilmiyor... lutfen yardim edin simdiden tesekkur ederim

• arkadaşlar cod4 yükledim patch 1.6 ve 1.7 kurdum xfire da tamam ama multiplayerı bir türlü açamıyorum single playerda sorun yok eger bu konu hakkında bir bilgisi olan varsa paylaşırsanız sevinirim(oyunu 1 sene önce aynı şekilde aynı ilgisayara yüklemiştim bilgisayarımın özellikleri oyunu calıştırmaya el verişli yani)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifgokcen -- 28 Ağustos 2009; 0:16:43 >
  • arkadaşlar ben hic oynayamadım burada yazılanların hepsini yaptım tam harıta falan yuklenıyor oyuna baslayacagım sırada böyle bir hata veriyor neden acaba

[img=http://img216.imageshack.us/img216/1151/adsznbm.th.jpg]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 82sekko -- 2 Eylül 2009; 14:39:10 >
  • arkdaşlar 2 ay önce oyunu online takır takır oyuordum baya ara verdim şimdi tekrar başladım fakat oyuna girdiğimde ping 999 yazıor vede her serverda geçerli.
    Tr serverlarına giriorum onunla alakalı deyil download yapmıorum güncelleştirme yok :D:D
    oyunu dün gün sildim xfireyide sonra 2 sini tekrar kurdum vede ping 40 oldu çok rahat oynadım bu gün oyuna girdim tekrar 999 yazıor deli olucam modeme 100 kere res. atmışımdır nasil çözücem bu problemi.
  • Şuanda indiriyorum.Bir sorum olacak.Multiplayerde hile olayı var mı?Mesela cs de hile olayı var ama sxe ile açılmıyor call of duty de böyle bişe var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ne[M]esis

Şuanda indiriyorum.Bir sorum olacak.Multiplayerde hile olayı var mı?Mesela cs de hile olayı var ama sxe ile açılmıyor call of duty de böyle bişe var mı?

bundada punkbaster olayi var hile yapanlar var tek tuk ama başı boş serverlerde :) tabi iyi oynarsan hile sana işlemez :)
  • arkadaşlar bende online olayına girdim biraz geliştirmem lazım kendimi sizler hangi serverda oynuyorsunuz ? ip falan verirseniz bende size katılabilirim.
  • Temiz bir TDM Hardcore server için.
    [GM]GencMekan TDM Hardcore by TrGameArea.com
    Server IP 212.68.44.62:28960

Temiz bir SD server için.
    Server Name[GM]GencMekan SD ProModLive by TrGameArea.com
    Server IP 212.68.44.68:28960
  • Bende enable hatası veriyor.Nasıl halledebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pitposum

Temiz bir TDM Hardcore server için.
    [GM]GencMekan TDM Hardcore by TrGameArea.com
    Server IP 212.68.44.62:28960

Temiz bir SD server için.
    Server Name[GM]GencMekan SD ProModLive by TrGameArea.com
    Server IP 212.68.44.68:28960

Hocam ben akşam saatlerinde giriyorum buraya çok az kişi oluyor ne yazık ki.
    Sizin serveriniz Cgoty-Tmb serverleri 5 basar.
  • bende online oynuyordum ama pingim yüksek oldugunda oynanmıyordu şimdi yeniden denicem inşallah düzlir...
  • call of duty 2 death macht vardı cod 4 yok galiba?
  • arkadaşlar bnm oyun çakma ama bişi olmuor giremiyorum x fire ve pb var nası gircem yardım edin
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.