Şimdi Ara

CALL OF DUTY 4 >>MULTİPLAYER<<(1.7 serverler) (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.520
Cevap
6
Favori
586.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam ben yeniyim burada; verilen birçok sunucu adresini denedim ama server time hatası veriyor ve error ekranı çıkıyor karşıma.
    En son olarak bu adresi denedim 62.68.212.141:28960 enter dedikten sonra 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 şeklinde sayıyor ve time error yani bağlantı süre hatası veriyor. Bu problemi nasıl çözebilirim yardım ederseniz çok memnun olacağım şimdiden teşekkürler.

Not: internetim 8mbit

İkinci sorunumda sunucu kurduğumda hiç kimse girmiyor yada giremiyor oyunuma bunun sebepleri yada sebebi nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyi_biri -- 17 Ekim 2009; 15:03:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karayel51

arkadaşlar bnm oyun çakma ama bişi olmuor giremiyorum x fire ve pb var nası gircem yardım edin

yapmayin allah askına hiçmi 1 rinci sayfaya bakmıyosunuz

iyi biri sen xfire programını yükledinmi ?
  • hala oynıyan varmı ?
  • behnan.servegame.com:28960 serverimiz hizmetinizde Hardcore - Cracked uzun ömürlü !
  • Önceden oynuyordum askere gitmeden önce 45e falan cıkartmıstım levli ama uzun bir bosluk inş bgn yada yarn bnde bu oyundaym tekrardan PC değişimi yaptım biraz ondan oldu bukadarda neysee.. artk Oyunda Görüşürüz beyler :)
  • orjinal cd key'e ihtiyacımız yok değilmi ? bütün işlemleri yaptıktan bir cd key ile online oynıyabiliriz değilmi ?
  • WARNING: unknown dvar 'bg_shock_volume_music' in file 'shock/damage_mp.shock' HATASI ALIYORUM YARDIM EDERMİSİNİZ
  • arkadaslar xfirede serverleri gostermiyor.Herseyi yaptımama olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: varor

arkadaslar xfirede serverleri gostermiyor.Herseyi yaptımama olmuyor

aynen bendede hiç bir server yok...waiting for response diyor bekliyor öyle hep...

başkada yok bi tane var oda hep dolu...

3-4 ay çncesine kadar bi tane vardı türkgücü diye tdm ne oldu ona yaa..

•  CALL OF DUTY 4 >>MULTİPLAYER<<(1.7 serverler)

bu hatayı veriyor arkadaşlarlar.yok mu bi çaresi???????????????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erman_hoca333 -- 19 Kasım 2009; 22:22:29 >
  • tamam hallettim.acımak yok artık hücuuuummmm

bu arada cod6 nında xfire de oynandığı söyleniyor.bilgisi olan var mı??????????????
  • beyler ben 1.7 patch ini yükleyemiyorum yarısına geldikten sonra yanıt vermiyor diyor ve bu oyunu win7 de oynayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeanBack

quote:

Orijinalden alıntı: 4VeTRa

Beyler bende hangi servera girersem gireyim(patchler felan tamam,antivirüs kapalı)
     CALL OF DUTY 4 >>MULTİPLAYER<<(1.7 serverler)

Bu hatayı veriyor nasıl çözücez bilen var mı?

punkbusteri güncellemen lazim

bu hata bendede var giremiyom pb son sürümde ama hata aynı :S

• Bende de şimdi bu çıktı "warning Server IP was banned by Punkbuster" bu uyarı çıkmaya başladıktan 5 dakika sonra oyun lag yapmaya başlıyor ve çıkmak zorunda kalıyorum. PB son sürüm ve tüm serverlarda oluyor bu anlamadım gitti.

Varmı başına gelen? Bir çözümü falan yok mu bunun? Son 2 yıldır oynuyorum yeni oldu bu problem...
  • beyler ben oyunu yeni yükledim. 1. sayfada yazanları aynen uyguladım 1.6 yı yükledim 1.7 yi yükledim x fire yi yükledim pb yi güncelledim.x fireden (türk oyunlarından) birine çift tıklayıp ya da oyunda consol bölümüne gerekli ıp adresini yazıp oyuna giriom .orda siyah bir ekran üstünde harita yüklemesi yapılıo yeşil bir çubuk doluyor.sonra bölümün resmi çıkıyor karşıma ancak burda oyun takılıyor ne kadar beklesemde bir yükleme olmuyor ve bende bölümde oynamaya başlayamıyorum sizce sorun nedir?
  • Bende de çok acayip bir sorun var. En büyük problemse sorunun ne olduğunu bilememem. İşin garibi Screenshot(ekran görüntüsü) de alamamam.

Oyuna tam girecekken birden ekran siyahlaşıyor ve windows vista hata sesi çıkıyor[dın] ve alt+tab, alt+f4 hiç bir şey işlemiyor. hatta ctrl+shift+esc ile windows görev yöneticisini bile açamıyorum ama Ctrl+Alt+Del yapıp adını unuttuğum o ekrandan görev yöneticisini açabiliyorum.

Gelelim soruna; Cod4 Yanıt vermiyor. Altında Error diye bir uygulama. Sağ tık işleme git'e tıkladığımda iwmp3.exe'ye gidiyor. Driverlarımı güncelledim ancak hala aynı sorun :(
  • Oyunu internetten oynamak için orjinal oyun şart mı?
  •  CALL OF DUTY 4 >>MULTİPLAYER<<(1.7 serverler)

arkadaşlar hep bu hatayı alıyorum lütfen bi yol gösterin yaaa
  • Anlatım için teşekkürler fakat bendeki regeditte activision dosyası gözükmüyor :S işletim sistemim vista 64 bit, neden gözükmüyor olabilir ?
  • arkadaslar bende 1.7versiyon yüklü olmasına ragmen xfire'dan oyuna giriyorum ama versiyon 1.7 error veriyor ne yapacagım 1.7 yüklü olmasına ragmen böyle bir hata alıyorum
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.