Şimdi Ara

CALL OF DUTY 4 >>MULTİPLAYER<<(1.7 serverler) (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.520
Cevap
6
Favori
586.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  CALL OF DUTY 4 >>MULTİPLAYER<<(1.7 serverler)

Bu nedir yav Bunu ilk kez verdi daha öncede " Server disconnect " hatası veriyordu ama server online yani disconnect değil onun sebebi bunun sebebi nedir bilen var mı şu oyunu bi online oynamadım yavv

• quote:

Orjinalden alıntı: _ultrAslan__izmir

CALL OF DUTY 4 >>MULTİPLAYER<<(1.7 serverler)

Bu nedir yav Bunu ilk kez verdi daha öncede " Server disconnect " hatası veriyordu ama server online yani disconnect değil onun sebebi bunun sebebi nedir bilen var mı şu oyunu bi online oynamadım yavv

_ultrAslan__izmir bu sorun büyük ihtimalle punkbuster'ın güncel olmamasından kaynaklı. Eğer ilk sayfaya bakarsan Leanback punkbuster'ın güncellenmesini ve key değiştirme olayını anlatmış ilk sayfadakileri uygularsan hiçbir sorun kalmayacaktır.

• Arkadaşlar,

kuzenim bilgisayarında cod4 mutli olarak oynuyordum seviyeyi 55 yaptım.. şimdi oyunu kendi bilgisayarıma kurdum.. orda ki profili kendi bilgisayarıma nasıl alabilirim yada böyle birşey yapılabilir mi??

ekleme.. tamamdır arkadaşlar hallettim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jorge -- 9 Haziran 2008; 18:38:22 >
  • Arkadaşlar bende 1.6 patchi kuracam ama Patch oyunun kurulu oldu klasörü buluyor fakat oyun kurulu değil diyor ne yapmalıyım. Kaldırıp oyunu tekrar kurdum bu serfer oyun 1.0 versiyonu tabiki ama yine olmadı..

Toched (açılmış zip halini bulabileceğim bir yer var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4TCL

Arkadaşlar bende 1.6 patchi kuracam ama Patch oyunun kurulu oldu klasörü buluyor fakat oyun kurulu değil diyor ne yapmalıyım. Kaldırıp oyunu tekrar kurdum bu serfer oyun 1.0 versiyonu tabiki ama yine olmadı..

Toched (açılmış zip halini bulabileceğim bir yer var mı?

Diğer patchler kurulumuydu ?
  • Arkadaslar ben bu aksam baslıcam COD 4 e x fire kurdum suan 1,6 yamayı indiriyorum umarım bi problem cıkmazz

1kac saate baslarım kasmaya
  • vışş bayadır oynamıyordum paslanmışım valla :)

aslında bunun oluşmasında 51 ~ 55 lvl adamlara karşı 1 lvl da başlamamın etkisi büyük tabi
  • Ya arkadaslar denilenlerin hepsini yaptım hala punkbuster hatası veriyo
  • Hersey tek gecelik iliski gibi baslamisti:

Bundan 1 ay kadar once, hayatimda FPS ve multiplayer oynamamis biri olarak, "hadi" dedim, "Yaş oldu 30, iki hafta sonra da evleniyorum. Bari bir kacamak yapayim".

Ve PC'me COD4 kurmak hatasinda bulundum. Biraz oynayip kapatacaktim hemen. Neymis gorelim diye.

Simdi resmen basindan kalkamiyorum. Balayina gittik geldik, simdi de basimiza multiplayer cikti. Daha adam gibi oynayamiyorum tabi, ogrenmeye calisiyorum bir yandan ama, acayip keyifli bir olaymis bu yaw...

Bu islerin cahili oldugum icin forumdaki arkadaslara danismistim, saolun yardimci oldunuz. Sayesinde xfire'dan tutun punkbuster'a kadar hepsini ogrenmek zorunda kaldim..

Şimdi bu ilişki tek gecelik olmaktan cikti, eşim huysuzlanmaya basladi :))

Yardimci olan herkese cok tesekkurler tekrar...

-levent
  • xfire kullananlar eklesin beni: Mephistopheles22

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mephisto22 -- 14 Haziran 2008; 0:53:44 >
  • x fire cılar cqlr Ekleyin bakam
  • arkadaşlar sorun cd key cd key bulamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoltRider -- 12 Haziran 2008; 16:22:34 >
  • daha doğrusu oyuna giriş yolunu çözemedim sanırım
  • xfire kullananlar server ımız var...

karamurat1975
    karamurat1991

ekleyin...

arkadaşlar lvl atlama konusunda beni bilgilendirecek biri varmı??? msnden ekleyebilir

aydin_rhcp@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stairway to Heaven -- 14 Haziran 2008; 3:30:15 >
  • daha önce yazıldı mı bilmiyorum,

1.6 patch'i yükledikten sonra 1.5'le aynı exe (iw3mp.exe) ile çalıştırabiliyorsunuz.
    ben 1.6 bulacam diye baya uğraştım ama boşuna uğraşmışım.
    ayrıca cdkey falan da değiştirmeden direk 1.6 serverlara bağlandım.

ve yeni haritalar süper olmuş...
  • domination oynanan Türk serverı yok galiba. game-monitor de hardcore ve tdm va bazen de sabotage.
  • domination oynanan türk serverı ben de görmedim. sabotage var bi kaç tane. divinius sabotage ii bi server. illa domination diosan japonları dene onlar oynuo ama uzun garip nickler kafayı yedirtebilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: aydin564

xfire kullananlar server ımız var...

karamurat1975
    karamurat1991

ekleyin...

arkadaşlar lvl atlama konusunda beni bilgilendirecek biri varmı??? msnden ekleyebilir

aydin_rhcp@hotmail.com

her haritada aldığın skora göre experience verio. ayrıca oyun esnasında challenge tamamladıkça da experience vermeye devam edio. bölüm bittiğinde bölüm deişirken kazandığın exp. ve bir üst level için kazanman gerekeni görebilirsin.
  • bu akşam deniycemde..daha önce yaptığımda cod4 multiplayerda consol açılmıyodu bu patchle açılıyormu?
  • Yav arkdaşlar benim kafam karıştı. Şimdi benim hangi yamayı kumam lazım? Oyunu yeni kurdum, doğal olarak 1.0 şuanda. 1.6 mı kurmalıyım, 1.5 mi 1.3 mü?
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.