Bildirim
Call of Duty 4: MW Xfire dan oynamak ?
Rolson 62917 Bıçak Seti, 17 parça, plastik kutu : Amazon.com.tr: Oyuncak
https://www.amazon.com.tr/dp/B000WDXMZ0
geçen yıl paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: solozoma71
Arkadaşlar şuan torrent ten cod 4 ü indiriyorum. Bir arkadaşım xfire dan oynuyodu bende forumda falan arastırdım xfire yükledim. Sorum şu xfire dan oynamak nasıl lag sorunu hack sorunları falan var mı ?
eğer internetin hızlıysa lag yapmaz.hack yapan biraz vardı 3 yıl önce ama şimdi oynayan kaldı mı bilmiyorum.yalnız multi oynamak için bütün patchleri yüklemen gerek.xfire ın sitesinde bütün patchler var.ordan indirebilirsin. -
Öncelikle Call Of Duty 4'ü Kur . Sonra 1.6 Patch , daha sonra 1.7 Patch Yap . Xfire Kur . Üye Ol. Xfire AÇ . Skip'e Basma . Server Seç . Oyuna Gir . Hata Alırsan , Evenbalance.com Gir. pbSetup İndir . PbSetup Kur . Oyuna Gir . Successssss
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X