Şimdi Ara

Call Of Duty 4 son bölümde hüsrana uğradım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
13.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cpt.Price'nin öldüğünü söyleyemeyiz.Bize silah atıyor sadece daha sonra herhangi bir bilgi yok.. Ama gaz ve griggs öldü.Allah rahmet eylesin.Price ölmez merak etmeyin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Roqueerdenay

Cpt.Price'nin öldüğünü söyleyemeyiz.Bize silah atıyor sadece daha sonra herhangi bir bilgi yok.. Ama gaz ve griggs öldü.Allah rahmet eylesin.Price ölmez merak etmeyin..

Yok ajan ruslar geldikten sonra bizi yukarı çekerlerken Price a dönüp bakıyoruz, orada bir ilkyardımcının ona kalp masajı yaptığı görülüyor. Muhtemelen ölü ama belli değil şimdi orayı tekrar oynamak istedi canım

Oynadıktan sonra edit: Muhtemelen öldü. İlk yardım yapan adam bikaç kere kalp masajı yapıyor, daha sonra vurmaya başlıyor yumruğuyla. Yaşaması mucize olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterm1nd -- 13 Şubat 2008; 17:31:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: razz_raziel

Sanırım yanlış yere açılmış bir konu..

quote:

Orjinalden alıntı: masterm1nd

Neden?

Çok kişili FPS Oyunları >> Call of Duty Serisi >> ..

multiplayer bölümü burasıda ondan..
  • Gaz la çok iyi dostluğumuz oldu çok üzüldüm ona çok iyi savaşçıydı Polat Alemdar gibi her pusudan kurtulduk ama bu defa kaybettim onu mekanın cennet olsun Gaz.:(
  • quote:

Orjinalden alıntı: razz_raziel

Çok kişili FPS Oyunları >> Call of Duty Serisi >> ..

multiplayer bölümü burasıda ondan..

Sen de abarttın başka CoD bölümü mü var sanki
  • Captain Price Kalbimizde Yaşıyo evlat
  • Evet bencede öyle, hepsi kurtulunca içimiz soğuyor belki ama gerçekten baya uzaklaşıyo oyun, mesela amerikalı jackson da kurtulsaydı HL tarzı bişey olacaktı, adam Türk diyebilirdik o zaman, radyasyondan bi biz etkilenmiyoruz yya

quote:

Orjinalden alıntı: BioShocker

Bitirişi tam bir film tadında süper yapmışlar bence ölmeleri iyi oldu çünkü oradaki savaş hissini birebir yaşatmışlar. (Cpt. Price ın öldüğünü sanmıyorum.)
  • Belki babasına çekmiştir cod 2 den cod 4 e vay bea
  • quote:

Orjinalden alıntı: LAZOTTO

Ben oyunu 5 defa bitirdim belki kurtarırım die ama nafile hepsinde rahmetli oldular :)

Süpersiniz yawf
  • Cpt.Price öldü mü?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Martıal

Gaz la çok iyi dostluğumuz oldu çok üzüldüm ona çok iyi savaşçıydı Polat Alemdar gibi her pusudan kurtulduk ama bu defa kaybettim onu mekanın cennet olsun Gaz.:(

Mekanın cennet olsun

• bence Cpt.Price ölmedi ya numara yapıyo yada ölü taklidi yapıyo
  • Efsaneler ölmez sadece şekil değiştirir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pamplona

cpt.Price ölmezz adam 1945'li yıllarda zaten yaşlı bu zamana gelmiş halen aynı.Savaş o adamı gençleştiriyor

1945 deki price ile bu aynı deil bu onun oğlu hatta oyundada bi yerde babam ikinci dünya savasinda bilmem ne yaptı diyodu

• quote:

Orjinalden alıntı: leanback

quote:

cpt.Price ölmezz adam 1945'li yıllarda zaten yaşlı bu zamana gelmiş halen aynı.Savaş o adamı gençleştiriyor

1945 deki price ile bu aynı deil bu onun oğlu hatta oyundada bi yerde babam ikinci dünya savasinda bilmem ne yaptı diyodu

demeki cod 5 dede bunun oglu gelcek

• ölenle ölünmüyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Redhard

quote:

Orjinalden alıntı: leanback

quote:

demeki cod 5 dede bunun oglu gelcek

Bunların sülalesi oyunu imarladılar.

• Bende 4-5 Kere bitirdim belki kurtarırım diye ama olmadı.. Birde şunu unutmayın Grigs bizi taşırken ölüyor tmm Grigs Gitti. Gaz'ın kafaya sıkıyor adam tamam o da gitti. Ama Price'ın öldüğünü görmüyoruz silahı atıp yere düşüyor tmm ama belli diil ölüp ölmediği. Belki bayılmıştır? Bence CoD 5 çıkarsa başlangıç video'su Price'ın kurtuluşu olur..
  • cpt.Price ölmedi kalbimizde yaşıyor
  • price öldü ya orda kalp masajı yapan ekip masajı yaptıktan sonra yumruğu ile sinirli bir şekilde vurdu buda öldü demektir başka açıklaması yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 29 Mayıs 2008; 12:12:41 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.