Şimdi Ara

Call Of Duty 4 son bölümde hüsrana uğradım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
13.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ArkAdAşlR biz Son Bölüme zaten SSgt.Griss Gaz VE captan price ile gidiyoruz ama dikkat ettiyseniz zekhaev gaz vurunca saqında ve solunda adam var onlar nerden cıko onu anlamadaım ama terorisler dii l bizdenler ama biz onla gelmedik :S griss saten karşımda öldu captan arkamda ama bunu boşwerin iyi haber sami nour bnm abim saten bi zi idam etmeye götürünce allta sami onurda yasıo ınfınıyt ward şirketin adı o bana herşeyi anlattı captan price yaşıo ama coq yeni karakter eklenio we silahlar coq deşio
  • Playable characters in the Call of Duty series
    Call of Duty Martin · Jack Evans · Alexei Ivanovich Voronin
    Call of Duty: United Offensive Scott Riley · James Doyle · Yuri Petrenko
    Call of Duty: Finest Hour Aleksandr Sokolov · Tanya Pavelonva · Nikolai Badanov · Edward Carlyle · Chuck Walker · Sam Rivers
    Call of Duty 2 Vasili Ivanovich Koslov · John Davis · David Welsh · Bill Taylor
    Call of Duty 2: Big Red One Roland Roger · "Stretch" Roger
    Call of Duty 3 Nichols · James Doyle · Cole · Bohater
    Call of Duty 4: Modern Warfare "Soap" MacTavish · Paul Jackson · Captain Price · Thermal Imaging TV Operator
    Call of Duty: World at War C. Miller · Dimitri Petrenko · Locke
    Modern Warfare 2 Gary "Roach" Sanderson
    Sgt.Griss ve Gazın yerine Roach oynucak ama Captin pRice Hla gEBERmEDİ ama en Sewdiqim gaz Gittİ Miller ArAmIZa Gerİ döNUO en Coq BUN a SewNİdiM...

Call Of Duty 4 son bölümde hüsrana uğradım

• cpt.price mw2 olmucak yerine Mctavish adlı biri olcak büyük ihtimalle
  • bende öldüğünü görünce tüh lan dedim o bölümü baştan oynadım ben helikopteri rpg-7 ile vurdum ama hiç bişey olmadı griggs başından vuruldu ya benimde o an başım acayip ağrımıştı kolunu kopardığımız adamın elindede hep desert eagle var sonunda beylik tabancasıyla adamın kafasına ateş ettim

son bir soru

bu son bölümde captanın bize attığı siahla vurduğumuz adamı hani kolundan vurduk ya daha önce :

o bölümü hardenerda geçebildim ama veteran da hiç geçemedim her yerden mermi geliyo çat çut o bölümü veteran da geçen varsa helal olsun diyecem o adama
  • İzleyen var mı bilmiyorum ama CPT. Price ı X-Men Wolverindeki wolverine benzetiom her savaşta var :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: DwightHoward

bende öldüğünü görünce tüh lan dedim o bölümü baştan oynadım ben helikopteri rpg-7 ile vurdum ama hiç bişey olmadı griggs başından vuruldu ya benimde o an başım acayip ağrımıştı kolunu kopardığımız adamın elindede hep desert eagle var sonunda beylik tabancasıyla adamın kafasına ateş ettim

son bir soru

bu son bölümde captanın bize attığı siahla vurduğumuz adamı hani kolundan vurduk ya daha önce :

o bölümü hardenerda geçebildim ama veteran da hiç geçemedim her yerden mermi geliyo çat çut o bölümü veteran da geçen varsa helal olsun diyecem o adama

Veteran da geçen varsa da sayılırdır.Kim bilir kaç defa oynamıştır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kont.Drakula

Playable characters in the Call of Duty series
    Call of Duty Martin · Jack Evans · Alexei Ivanovich Voronin
    Call of Duty: United Offensive Scott Riley · James Doyle · Yuri Petrenko
    Call of Duty: Finest Hour Aleksandr Sokolov · Tanya Pavelonva · Nikolai Badanov · Edward Carlyle · Chuck Walker · Sam Rivers
    Call of Duty 2 Vasili Ivanovich Koslov · John Davis · David Welsh · Bill Taylor
    Call of Duty 2: Big Red One Roland Roger · "Stretch" Roger
    Call of Duty 3 Nichols · James Doyle · Cole · Bohater
    Call of Duty 4: Modern Warfare "Soap" MacTavish · Paul Jackson · Captain Price · Thermal Imaging TV Operator
    Call of Duty: World at War C. Miller · Dimitri Petrenko · Locke
    Modern Warfare 2 Gary "Roach" Sanderson
    Sgt.Griss ve Gazın yerine Roach oynucak ama Captin pRice Hla gEBERmEDİ ama en Sewdiqim gaz Gittİ Miller ArAmIZa Gerİ döNUO en Coq BUN a SewNİdiM...

Call Of Duty 4 son bölümde hüsrana uğradım

Bu MİLLER COD5 de'de vardı mw2 de de varmış

• quote:

Orjinalden alıntı: tolgahan09

quote:

Orjinalden alıntı: DwightHoward

bende öldüğünü görünce tüh lan dedim o bölümü baştan oynadım ben helikopteri rpg-7 ile vurdum ama hiç bişey olmadı griggs başından vuruldu ya benimde o an başım acayip ağrımıştı kolunu kopardığımız adamın elindede hep desert eagle var sonunda beylik tabancasıyla adamın kafasına ateş ettim

son bir soru

Veteran da geçen varsa da sayılırdır.Kim bilir kaç defa oynamıştır.

Ben bitirdim veteranda. :D Şimdiki hedefim hiç ölmeden veteranda bitirmek ama zor

• sen üzül oyunu daha fazla oyna oynama süresi artsın diye yapıyorlardır
  • İyide o bölüm son bölüm değil ki ondan sonra bir bölüm daha var, uçakta operasyon yapıyoruz:)
  • 1 yıl önceki konuyu pörtlettin :)
  • arkadaşlar cpt.price ölmedi görmedinizmi cod6da cpt.price var ama diğer iki adam öldü price paçayı yırttı cod6 da bize yardım ediyo boşuna üzülmeyin
  • yhau cpt price ölmedi mw2yi oynadım amerikada daha önce çıkıyor cpt prıce kaçırılmış olo ruslar tarafından biz bi bölümde onu kurtarıyoruz ama bi bölümdede shepherd die bi komutan var o beni öldürüyo bize ihanet edio sonunda bende başka adamla onu öldürüorum gaz ölmüi ama gazın yerine ghost gelmiş adam süper bişi cpt priceyi bulmadan önce cpt mactavis le oynuoruz bende araştırıken bu forumu yeni gördüm o yüzden bu kadar geç yazıorum hea biderruslar amerikaya saldırmış oluo bi görsenizanladınızmı

• arkadaşım gazın yerine roac deil ghost gelio dikkatini çekerim roac biz oluoz zaten ala ala
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dilaver AYDIN

İyide o bölüm son bölüm değil ki ondan sonra bir bölüm daha var, uçakta operasyon yapıyoruz:)

Alkış.
  • artık yeter yani cod serisinin bazı kılişelerden arınması lazım Cpt.Price ölsün artık cpt. foley vardı cod 1 de de mesela o hiç ünlü olmadı ölsün artık ama cod ün sonunda bende çok üzüldüm
  • Price neredeyse her CoD serisinde ölüyor ama yeniden doğuyor. Allah'ın hikmeti işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kont.Drakula

ArkAdAşlR biz Son Bölüme zaten SSgt.Griss Gaz VE captan price ile gidiyoruz ama dikkat ettiyseniz zekhaev gaz vurunca saqında ve solunda adam var onlar nerden cıko onu anlamadaım ama terorisler dii l bizdenler ama biz onla gelmedik :S griss saten karşımda öldu captan arkamda ama bunu boşwerin iyi haber sami nour bnm abim saten bi zi idam etmeye götürünce allta sami onurda yasıo ınfınıyt ward şirketin adı o bana herşeyi anlattı captan price yaşıo ama coq yeni karakter eklenio we silahlar coq deşio

bu nasıl bir Türkçe? Bu nasıl bir kendini ifade ediş tarzı? ne zannediyorsunuz böyle yazınca? daha mı çekici oluyor?daha mı hoşa gittiğini düşünüyorsunuz?

• griss => griggs
  • Cpt.Price'ı öldü sanıyorsunuz ama ölmedi sizi tam çekecekken ona kap masajı yapılıyor sonra siz yukarı çekiliyorsunuz sonra her yer beyaz oluyor siz ölüyorsunuz tam o sıada ambulans geliyor aceleyle hemen Cpt.Pr.ceye elektro şok veriyorlar sonra sersemlemiş halde ayağı kalkıyor (sizde her yer bembeyaz olduğu için gözükmüyor)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.