Şimdi Ara

call of duty 5 acil yardim tırlattım artik bi el atin ustalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaslar call of 5 ben de kuruluydu oynuyodum da ama acilmiyo artik ne yaptiysdam olmadi oyuna giriyo menüyü ucundan görüyom pc reset atiyo heryolu denedim bu yüzden format atim yine olmadi yine ayni hata hiç bi hata mesaji vermeden direk resetliyo oynun normal sekilde kurdum carak yaptım hersey normal anlayacaginiz ama yok oluyo allah riza icin biri yardim etsin yaw bu makinede aylarca oynadim oyunu simdi olmuyo anlamadim gitti driverler falan kurulu bütün oyunlar normal calisiyo bi el atin be ustalar

• Cd de bir bozukluk olabilir belki Çok enteresan
  • yok be kardes cd sorun yok daha önce yükledim oynadim
  • dostum oyunu tekrar kur ve crack ındır bıyerden öle bi dene. crack te sorun olabilir
  • bana bi carack adresi yazarmisiniz günlerdir bulamadim
  • crack indirdim denedim bu seferde mavi ekrana düşüyo calisan bi carack gönderin bana öle deniyim
  • ram lerin yetmiyor bilgisayarın sigortası bilgisayarını resetliyor.resetlemesi senin aadına iyi bisey cunku pc kendini garantiye alıyor.imzandaki pc ile oynuyorsan donanimsal problem var bilgisayarında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hsngencer kardesim imzaya bakarsan ramlarin yetmemesi gibi biseyin söz konusu olmayacagini görürsün 4 gb ddr2 1200 mhz ram yetmeyecek oyun mu var ayriyeten daha önce oyunu bitirdim yazmistim tesekkürler
  • ramle ne alakası var abi. çoktan beri oynuyorum demiş zaten.kardesım senın eger bi vaktın varsa acelen yoksa yenı oyun ındır. oyunun dosyalarında var demekkı problem.
  • arkadaslar sorun hallettim biosu güncelledim düzedi herkeze cok cok teksekkürler ilginiz icin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.