Alması lazım sanırım basılı tutuyorduk, basılı tutmayı denedin mi?
Teşekkürler :) Bitti oyun sonunda
Önemli değil
Yerden sürünerek gittikten sonra üst kata çıkıyorsun ve üstüne odun düşüyor sonra Reznov seni kurtarıyor peşinden gittiğinde evin bi tarafı patlamış ve sen oradan aşağı atlayacaksın ve adamların seni kurtaracak sonrası ise kolay arkadaşlarına çatıdan dsetek vereceksin.
quote:
Orjinalden alıntı: pupo
sorunumu çok kötü anlatmışım düzeltim şimdi bir sığınak var sığınakta 3 adam varonları öldürüyorum sonra 2 tane alet var sarı onları vuruyorum objektiv complate oluyor sonra adamlar 1 kapının başında duruyor konuşuyorlar ingilizcem çok az olduğu için anlamıyorum radio diyorlar fire diyorlar herhalde o kapıyı yakıcam alev silahım yok kapıya r3 le vuruyorum olmuyor ateş atıyorum bomba atıyorum olmuşyor ne yapmam gerekiyor amerika bölümünda 3. görevde ps2 de ACİLL
SORUNUMA CEVAP VERECEK BİRİ YOK MU?
quote:
Orjinalden alıntı: by3mR3
Aşağıdaki Resimdeki gibi bayrağın üzerine gidiyorum F e basıyorum almıyor çok basıt bişi ama çozemedim ..
oyunun sonu süper ama nazi bayrağını kesiyo ondan sonra kendi bayrağımızı göndere çekiyoz ve herkes bağırıyo mutlu son
quote:
quote:
sorunumu çok kötü anlatmışım düzeltim şimdi bir sığınak var sığınakta 3 adam varonları öldürüyorum sonra 2 tane alet var sarı onları vuruyorum objektiv complate oluyor sonra adamlar 1 kapının başında duruyor konuşuyorlar ingilizcem çok az olduğu için anlamıyorum radio diyorlar fire diyorlar herhalde o kapıyı yakıcam alev silahım yok kapıya r3 le vuruyorum olmuyor ateş atıyorum bomba atıyorum olmuşyor ne yapmam gerekiyor amerika bölümünda 3. görevde ps2 de ACİLL
SORUNUMA CEVAP VERECEK BİRİ YOK MU?
Odan önce uçak yardımıyla tankları patlatıcaksın ve dışarıdaki Japon askerlerini makineli tüfek ile öldüreceksin o kapıya sonra gidiceksin.
quote:
Aşağıdaki Resimdeki gibi bayrağın üzerine gidiyorum F e basıyorum almıyor çok basıt bişi ama çozemedim ..
dostum basılı tutman gerek...
dün gece bitirdim basına cok oturamadım biraz zaman aldı bitmesi ama 4 den daha güzel bence breaking point bölümünde Japon sarayında Sgt. Roebuck i öldürüyolar orda bakıp kalmısdım ölünce o üzülmüştüm biraz ama bence 4 den daha iyi 10 numara oyun yapmıslar yine firmayı tebrik etmek gerek her ne kadar amerikan askerleri yüceltilse de bir oyun olark değerlendirmekte fayda var
herkes bitirmis. masallah
Orada bendede oluyodu biraz basılı tutarsan olur. Diğer arkadaşım içinde bizim adamı takip edeceksin
quote:
Bagg10
kullanıcısına yanıt
Call of duty 5 de sniper bölümünün 1sini geçtim ikincisi olan bina yanarken dışarı çıktığımızda başka adamlar karşılıdıkları yerdeki sniper bölümünü geçemedim sadede lütfen yardımcı olurmusunuz...
Arkadaş en zorda oynuyorum sniper ı vuruyorum eminim ama olmuyor.
sniperi değiştirip f ye basmayı dene
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme