Şimdi Ara

Call Of Duty 5 BİTİRENLER BURAYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
8.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar başlığımı neden ''Call Of Duty 5 BİTİRENLER BURAYA'' yazdığımı merak etmişsinizdir.Sizler oyunu bitirdiğiniz için sizlere takıldığım bir bölüm sorucam; Arkadaşlar ben Vendetta bölümünde takıldım karşı binada ki Sniper'cıyı vurdum daha sonra Reznov'la bir binaya girdik dışarıdan herkers bize ateş püskürüyo Bize ateş edenlerin hepsini vuruyorum ama bina birden bire yanıyo bi yardım edin siz nasıl CoD'cularsınız yaa? :=)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baraneker -- 22 Kasım 2008; 3:18:29 >

• Adamı takip etmeye devam et o seni götürüo zaten sorunlu biyer değil orası
  • o sniper bölümünde bilgisayarı parçalıcaktım hardnest ta oynuyorum kafayı çıkarttırmıyordu :D ama sonunda geçtim ve birkaç saat önce bitirdim oyunu :) senin dediğin bölümde yere yatıp kaçmaya başlıyosunuz adamı takip et hep sonra dışarı atlar bi yerden peşinden atla umarım doğru yeri söylüyorumdur
  • 12. bölümü geçemiorum 5 e basıp bomba kurmamı istiyor fakat bomba kurulmuor yardım edersniz sevinirim...
  • yere pısıp ordan kaçman lazım bir şekilde
  • adam ne yapıyorsa aynısını yap
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tornado 4ı

adam ne yapıyorsa aynısını yap

yani:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CaLL Of DutY 4 <<d3dx9_34.dll>>
    16 yıl önce açıldı
    Call Of Duty 1 Hakkında?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @Bagg10

Kurmanı Değil Ordan Bomba Almanı İstiyor ve Ordaki Sığınakların İçine 1-2 Tane Atıp Patlatıcaksın
  • Ya arkadaşlar ben zaten Reznov'u takip ediyorum bütün adamlarıda vuruuyorum ama bina birden yanıyo Activision'a hiç yakıştıramadım büyük bi hata var
  • orda reznov u takip etcen binayı yakan tanklar adamlar deil vurduğun boşa gider seni üst kata çıkarıyor snipercıları öldür adamları temizle en sonunda bi tane subayı indirmeni istiyo onuda indir sonra bir kaç adam daha indiriyorsun bölüm bitiyor zaten
  • Easy ile Veteran arasında dağlarca fark var

cod ustası olarak oyunu aldıktan 5 saate yakın bi sürede bölümleri tanımak amaçlı easy ( recuit ti galiba ) de bitirdim. Genel cod serisi gibi çok uzun süreli bi oyun değildi ama güzeldi artık adamım cpt.price değil Sgt. Roebuck Adam karizma Sniper la kapıştığın bölümde easy de adamı görüyosun çok net ve bazen 2 el ateş ettiği bile oluyor veteran da ise adam duvardan çıktığı gibi ateş ediyor ve tekte alıyor seni ... ardından o binayı ateşe verdikleri bölümde sadece yerde sürünerek reznovu takip etceksin o seni götürecek bu kadar basit

• emreovic5 oyunu bitirdiysen forumdaki bnm sorumada cvp werirsen sevinirim.
  • kardeş crtrl basıp eğilipp gitcen ama hızlı hareketlerle oyalanma bi merdivenden çıkıcak heemen çık sola fln dönücek sonra binanaın duvarı yok atla orda naşağı
  • oyun save dosyalarını nerede barındırıyor?
  • Reznov'u takip et. Merdivenlere kadar sürünerek gitmen lazım.
    Ben zorda oynuyorum, bu yüzden düşmanlar çok dikkatli.
    Sürünürken tam merdivenlere geldiğinde pencerelerde düşman belirecek. Onları da tüfekle vur.
    Pencerelerde toplam 4 asker belirmişti yanlış hatırlamıyorsam.
    Son olarak merdivenden yukarı çık ve Reznov seni duvarı kırılmış ıssız bir daireye götürecek. Orada sana..........
    Şaka şaka. Orada karşı apartmanda bir sniper öldürmen gerekli. Sniper yerini söylemiyorum, oyunun tadı kaçmasın.
    Karşı apartmanı dikkatli izle, ayrıca Reznov da karşı apartmanda sniper belirdiği anda "Second floor to the left side" , "Third floor to the right side" diye yerini bağırarak sana söyleyecek ve vur diyecek. Tabii ki önce sen vurulmazsan.

• ben bir yerde takıldım bir bina var orda iki şeyi patlatıyorum sonra 2 adam binanın içinde duruyor 2 adam dışarda yıldıza gidiyorum yok o binanın çatısı var herhalde oraya çıkmam gerekiyor1 saattir deniyorum çıkamadım ne yapcam binadajapon bayrağı vartek katlı acillll
  • Ben de Xbox 360 ta bitirdim.Oyun dehşet.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreovic5

Easy ile Veteran arasında dağlarca fark var

cod ustası olarak oyunu aldıktan 5 saate yakın bi sürede bölümleri tanımak amaçlı easy ( recuit ti galiba ) de bitirdim. Genel cod serisi gibi çok uzun süreli bi oyun değildi ama güzeldi artık adamım cpt.price değil Sgt. Roebuck Adam karizma Sniper la kapıştığın bölümde easy de adamı görüyosun çok net ve bazen 2 el ateş ettiği bile oluyor veteran da ise adam duvardan çıktığı gibi ateş ediyor ve tekte alıyor seni ... ardından o binayı ateşe verdikleri bölümde sadece yerde sürünerek reznovu takip etceksin o seni götürecek bu kadar basit

sgt. reznov daha karizma bence yeni bi cpt. price olacak heralde

• sorunumu çok kötü anlatmışım düzeltim şimdi bir sığınak var sığınakta 3 adam varonları öldürüyorum
    sonra 2 tane alet var sarı onları vuruyorum objektiv complate oluyor sonra adamlar 1 kapının başında duruyor konuşuyorlar ingilizcem çok az olduğu için anlamıyorum radio diyorlar fire diyorlar herhalde o kapıyı yakıcam alev silahım yok kapıya r3 le vuruyorum olmuyor ateş atıyorum bomba atıyorum olmuşyor ne
    yapmam gerekiyor amerika bölümünda 3. görevde ps2 de ACİLL
  • Aşağıdaki Resimdeki gibi bayrağın üzerine gidiyorum F e basıyorum almıyor çok basıt bişi ama çozemedim ..

Call Of Duty 5 BİTİRENLER BURAYA
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.