Şimdi Ara

Call Of Duty 5 [TR] BU CUMA 22:00 (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
737
Cevap
0
Favori
14.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet takımlar kapışsın artık yarın akşam kapışalım
  • saat 22:30 olsun 22:00 herkes hazır olur 22:30 kadar da herkes gelmeye calışır saat 22:30 gösterdigi anda da hemen baslarız

en kötü takım kazansın

vede hengi oyunları oynıyacaz bide ona karar vermek lazım
  • hergun snv var yrnda bi snvm var ama bilemiyorum bakıcz artık kadın belki yaparım belki yapmam diyo buglu biyer olsnda alta girem
  • bu ne yav isyanadayım

arkadaşlar bu sınavlar ne zaman bitecek.şu oyun çıktı çıkalı sınavlar bitmez oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [F][u][r][k][a][n] -- 15 Ocak 2009; 18:31:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkito

bu ne yav isyanadayım

arkadaşlar bu sınavlar ne zaman bitecek.şu oyun çıktı çıkalı sınavlar bitmez oldu.

benim sınavlar p.tesi günü bitiyo

Bu arada arkadaşlar eğer bi aksilik çıkmazsa haftaya perşembe xbox alıyorum Dua edin de bi aksilik çıkmasın.Korkmayın ps3 ü satmayacağım.Cod5 e devammm

• quote:

Orjinalden alıntı: asdfg_1453

quote:

bu ne yav isyanadayım

Bu arada arkadaşlar eğer bi aksilik çıkmazsa haftaya perşembe xbox alıyorum Dua edin de bi aksilik çıkmasın.Korkmayın ps3 ü satmayacağım.Cod5 e devammm

ona bakarsan benim hiç yok gibi.diğer arkadaşlara atıfta bulunmak istemiştim

• quote:

quote:

bu ne yav isyanadayım

XBOX HAYIRLI OLUR İNŞ. UMARIM OYUNLARIN SUYUNU CIKARIRSIN

• quote:

quote:

bu ne yav isyanadayım

alamıcan len sana solüyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: karizmajosef

quote:

quote:

bu ne yav isyanadayım

XBOX HAYIRLI OLUR İNŞ. UMARIM OYUNLARIN SUYUNU CIKARIRSIN

saolasın arkadaşım

• bugun saat kacta kapısıyoruz dusukken bile alırım sizi fifamda geldi onda takılıyım bşraz
  • arkadaslar bu aksam gece yarisi ben online olacagim galiba, arkdaslarin evine gidiyorum, umarim erken gelirim
  • şu resmi dün çektim.kayan yazıları görünce aklımı kaçırdım..böyle denk gelen var mı?

Call Of Duty 5 [TR] BU CUMA 22:00
  • valla ben görmemiştim hiç öyle birşey buarada bugün maç yapalım mı kaptanlar?
  • dun nickler baya bi kafayı yemiş durumdaydı kimilerin yerinde durmuyo kimilerin rengareng kimilerin clan harfleriinde o harfi [..o.] bi saga bi sola gidiyodu baya i ilgincdi

asıl soru dun neden kimse yoktu bizden dedik cuma gunu yapıcaz girdik oyuna saat 00:30 kadar bekledim toplam 4 kişiydik
  • quote:

şu resmi dün çektim.kayan yazıları görünce aklımı kaçırdım..böyle denk gelen var mı?

Call Of Duty 5 [TR] BU CUMA 22:00

evet bende gördüm onları.Hatta akşam buzzy ve karizma ile birlikte denedik bile.Clan tag kısmına rain yazınca renkler değişiyo.Move yazınca hareket ediyo.(.... koyuncada o hareket ediyo)

• Bu haftasonuna özel 2 kat XP puanı veriliyor.Kaçırmayın derim.
  • quote:

Bu haftasonuna özel 2 kat XP puanı veriliyor.Kaçırmayın derim.

bende bug var sanmıştım dün gece .Sadece bu hafta sonu olması kötü olmuş yav.
  • acaba neden öle bu hafta sonun a özel

bugun ve yarın ben serch and destroy yapıyımda belki hemen 65 olurum
  • aynen bende takım arkadsı vurunca sanada ex geliyo sanmıstım lan asfahdhs :D kasıyoruz bgun 40 olalım prestij işi zor
  • buglar kalkmıs mı bana mı ole geldi dun anlayamadım
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.