Şimdi Ara

Call of Duty 5 Zombie mod oynamak istiyenler buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
14.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hadi arkadaşlar Call OF Duty 5 Zombie oynayalim oynu oynamak isityenler call of duty 5 yüklü olmasi yeterlidir

Ağ adi : DHCOD5
    Ağ Şifre: 123

quote:

hamachi ile oynama anlatım..
    10/5/2009 ·

ADIM 1 : oyunun sırayla patchlerını kurun 1,1 1,2 1,3 ve 1,4

not: 1,4 te yeni zombi harıtası mevcut tavsıye ederım
    dipnot: oyunu patch kurmadan da sadece 1,0 lanfixle oynayabilirsiniz ama yeni zombi map ı için butun patchleri yukleyın bence

ADIM 2: daha sonra lanfix indirip oyunun kurulu oldugu yere yapıstırın
    not:coop zombi oynarken lanfixten girilcek. lanfix ve hamachi linki aşagı kısımda

ADIM 3: daha sonra hamachi nin 1,015 sürümünü indirin ve kurun ve calıstırın.

ADIM 4:
    xp: baslat-denetim masası-ag bağlantılarına girip gelişmiş secenegini tıklayıp
    vista: denetim masası-ağ paylasım merkezi-ag baglantılarını yönet e girdikten sonra alt tusuna basıp gelısmıs secenegıne tıklayıp

gelişmiş ayarlar bölumune girerek hamachiyi seçip sağdaki ok ısaretlerı ile en uste tasıyoruz .tamam deyıp cıkıyoruz.

ADIM 5: daha sonra yıne ag baglantılarından hamachının uzerıne gelıp sağa tıklayıp özellıkler dıyoruz. internet erişim kuralları tcp ye
    tıklayıp özellıkler diyoruz ve gelişmişe tıklayıp en alttakı kutucugu boş bırakıp arabirim ölcusune 10 yazıp tamam diyoruz.

ADIM 6: daha sonra windows güvenlık duvarını ve virus programını kapalı hale getirin. not:vista kullanıcıları ayrıyetten windows defender a girip araclar-secenekler bölumunden en asagıda olan defenderı kullan kutucugunu boş bıraksınlar

oyun kurmak için :lanfix.exe den oyuna girip coop bölumunden hostlan diyoruz. game setup bölumunden oyun modunu zombi secıyoruz ,kaç kişi oynamak ıstedıgınızıde degıstırıp ok diyip oyunu alta alıp arkadaslarınızı cagırıp tekrar oyunu uste alarak arkadaslarınızın gelmesını beklıyosunuz.

kurulu oyuna girmek için: yine lanfix.exe den oyuna girip coop bölumunde find game diyoruz cıkan serverın uzerıne tıklayıp joın server diyoruz.

not:oyunda pukboster kapalı durumda olmalı

• ııp
  • Orjinalden alıntı: TheDeathRain
    call of duty 5 yüklü olmasi yeterlidir

Yüklü değil
  • bende yüklü ama uğraşmaya değer mi ? zevkli mi yani
  • yazılanların hepsini uyguladım 1.5pach yüklü lanfixten oyuna başlıyorum.benim sorum şu nazi zombi bölümünü 2-3 kişi birlikte oynayabilmek için online profil oluşturmak gereklimi?ne yaptıysam profil olusturamadım. yukarıdaki adımlardan sonrasını biri anlatabilirse çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordelrond35 -- 10 Haziran 2010; 20:43:09 >
  • zombi mod oynamak isteyenler hamachi ağıma gelsinler 1.6 pach yuklemek gerekmektedir

ağ adı: pro_zombi
    şifre : 123
  • ah be daha bügün oynadım internet kafe de der reise de 20. levele 383. adam vurarak geldim ama evde yok işte
  • v1.7 de oynayan arkadaş varmı hamachide
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.