Şimdi Ara

POLİS Çocuğu olanlar bakabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
18.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Polis çocuğu olduğuna dair bir kart çıkarttırılıyormuş emniyetten,bunu nasıl çıkartabilirim.Babam,Emniyet Amiri ve şu an Bitlis'te doğu görevinde.4-5 sene önce bütün polis çocuğu olan arkadaşlarımda vardı hala var mı bu olay ? Babamı aradım bir bilgisi yok.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Polis Yakını Kartı Hakkında Bilgiler

Polis Yakını Kartı Nedir?

Polis yakını kartı, polis memurlarının yakınlarına verilen bir kimlik kartıdır. Bu kartın amacı, polis memurlarının aile üyelerine bazı avantajlar ve hizmetler sağlamaktır.

Polis Yakını Kartı Nasıl Çıkarılır?

Polis yakını kartı çıkarmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• Polis memurunun yakınlık derecesini kanıtlayan belgeler (doğum belgesi, evlilik cüzdanı vb.)
    • İki adet vesikalık fotoğraf
    • Polis memurunun sicil numarası ve görev yeri
    • Dilekçe (ilgili polis karakolundan temin edilebilir)

Bu belgelerle birlikte ilgilendiğiniz polis karakoluna başvurabilirsin.

Polis Yakını Kartının Kullanım Alanları

Polis yakını kartı, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli yerlerde kullanılabilir:

• Hastanelerde ve sağlık kuruluşlarında öncelikli muayene
    • Ulaşım araçlarında indirimli biletler
    • Bazı sosyal yardım kuruluşlarında destek
    • Eğitim kurumlarında burs ve indirimli öğrenim ücretleri

Polis Çocuğu Kartı

Polis çocuğu kartı, polis memurlarının çocuklarına verilen bir kimlik kartıdır. Bu kartın avantajları ve kullanım alanları polis yakını kartı ile benzerdir.

Polis Yakını Kartının Avantajları

Polis yakını kartının bazı avantajları şunlardır:

• Öncelikli sağlık hizmetleri
    • Eğitim ve ulaşım indirimleri
    • Sosyal yardım desteği
    • Polis memuru yakınının vefat etmesi halinde maddi yardım
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Emniyet amiri bilmiyorsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sune

Emniyet amiri bilmiyorsa.

biz nerden bilelim mübarek...
  • quote:

Babamın alanı değil hocam,personel şube bakıyormuş,Bitlis-Tatvanda sorabileceği biryer yokmuş.Merakla bekliyorum,Üni. kazandım çok sık lazım olacak bu uygulama hala varsa.

quote:

Orijinalden alıntı: mustafax_001

Baban birazda cemaatin icindeyse sen yasadin harbiden soyluorum

Neden ki İnan hiç bir yararını görmedim bugüne kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbi-

Bu mesaj silindi.
    bende var yıllaaar önce babam başvurmuştu bir şekilde ama babanın kesinlikle haberi vardır. olmadı gir emniyet müdürlüğüne hangi şehirdeysen polis memuruna sor polis yakını olduğuma dair kart çıkarttıracağım diye söylerler.
  • @ Jelly Bean
    Abi ne yaptın sen yaa?! Sakin ol, editle mesajını .. yoluna gitmesin hesabın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S. Todd -- 25 Ağustos 2012; 14:51:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ae_

bende var yıllaaar önce babam başvurmuştu bir şekilde ama babanın kesinlikle haberi vardır. olmadı gir emniyet müdürlüğüne hangi şehirdeysen polis memuruna sor polis yakını olduğuma dair kart çıkarttıracağım diye söylerler.

Babam özel harekatçı hocam,silah kullanmak dışında hiç birşey bilmez malesef geliştirememiş kendini.Acaba karakola gidip sorsam bilirler mi ? 155'i aradım,personel Şube ilgilenir bu konuyla dediler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fransa 98

quote:

Babamın alanı değil hocam,personel şube bakıyormuş,Bitlis-Tatvanda sorabileceği biryer yokmuş.Merakla bekliyorum,Üni. kazandım çok sık lazım olacak bu uygulama hala varsa.

quote:

Orijinalden alıntı: mustafax_001

Baban birazda cemaatin icindeyse sen yasadin harbiden soyluorum

Neden ki İnan hiç bir yararını görmedim bugüne kadar.

Alıntıları Göster
    ben duymadım öyle bişey ne işe yarıyomuş

• quote:

Orijinalden alıntı: S. Todd

@ Jelly Bean
    ne işe yarıyoki o hiç haberim yoktu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jelly Bean

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    @Jelly Bean
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenŞizofrenDeğiliz.

quote:

@ Jelly Bean

ama haklı yani

Adam haklı olmasına haklıda, pisi pisine çizildi...

• Bende mevcut o karttan Simdiye kadar sadece polisevlerinde yemek yemek icin kullandim

• quote:

@Jelly Bean

Alıntıları Göster
    öyle bi kart yok doostum emniyet sosyal tesislerine giriş kartı var polis yakınları için baban idari büroya sölesin çıkartırlar dilekçe ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fransa 98

quote:

Orijinalden alıntı: KötüKedii

Polis kabadayılıklarından korunma,gereksiz çevirmelerden sıyrılma,karakolda daha fazla ilgi falan diyorlar,muhakkak işe yarar şehir dışında,ailenden uzakta yaşıyorsan özellikle.

hee o zaman benim ihtiyacım yok ya burdaki bütün polisler beni tanıyo babam saolsun hatta arada beni korkutmak amaçlı şakalar falan yapıyolar manyak bu polisler ya

• quote:

Orijinalden alıntı: KötüKedii

Alıntıları Göster
    hepinize cevap vereyim.

1. si doğrudur baban bilmiyorda olabilir dediğim gibi emniyet genel müdürlüğüne git bu tarz evrak işleri genelde oradan halledilir ya da seni yönlendirirler. hangi şehirde olduğunu bilmediğim için ayrıntı veremiyorum. ankara için atatürk kültür merkezinin karşısında emniyet genel müdürlüğüne gidebilirsin.

2. olarak ne işe yaradığını sormuş arkadaşlar. aslında çok bir espirisi yok 10 yıldır falan taşıyorum fakat kullanmışlığım yok. polis evlerinde falan kalmak ya da benzer lokalleri kullanmak falan için kullanılıyormuş kullanan arkadaşlarımın söylediği bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: katalzor

öyle bi kart yok doostum emniyet sosyal tesislerine giriş kartı var polis yakınları için baban idari büroya sölesin çıkartırlar dilekçe ile

Alıntıları Göster
    ben de polis çocuğuyum kartım yok gerek de yok yani
    ilkokuldayken bi polis çocuğu arkadaşım seviniyo ve hava atıyodu o kartla

sonuç hiçbişey fark etmeyor yani o kart

edit: fark etmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uçan ayıı -- 25 Ağustos 2012; 15:00:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ae_

hepinize cevap vereyim.

1. si doğrudur baban bilmiyorda olabilir dediğim gibi emniyet genel müdürlüğüne git bu tarz evrak işleri genelde oradan halledilir ya da seni yönlendirirler. hangi şehirde olduğunu bilmediğim için ayrıntı veremiyorum. ankara için atatürk kültür merkezinin karşısında emniyet genel müdürlüğüne gidebilirsin.

2. olarak ne işe yaradığını sormuş arkadaşlar. aslında çok bir espirisi yok 10 yıldır falan taşıyorum fakat kullanmışlığım yok. polis evlerinde falan kalmak ya da benzer lokalleri kullanmak falan için kullanılıyormuş kullanan arkadaşlarımın söylediği bu.

Alıntıları Göster
    Çok sağolun arkadaşlar,teşekkür ederim.

• @Jelly Bean
    Hocam haklısında bu gereksizler için değmezdi.

@mustafax_001
    Senide şikayet ettim küfürlü mesaj alıntılamaktan.@Jelly Bean 'in çizileceği zaten kesin sende payını al...

• keyfe keder alayına gider polis cocuguyuz şeklimiz yeter
  • quote:

@Jelly Bean
    Hocam haklısında bu gereksizler için değmezdi.

@mustafax_001
    Senide şikayet ettim küfürlü mesaj alıntılamaktan.@Jelly Bean 'in çizileceği zaten kesin sende payını al...

Adaletli oldugunuz icin tesekkurler hakim bey

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.