Şimdi Ara

call of duty 7 sistem gereksinimleri açıklandı! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
0
Favori
75.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tanzerus

arkadaslar cod 7 yı low da bıle oynayamıorum kasıyor nedenını solersenız cok sevınırım lutfen yardım edersenız cok sevınırım
    wındows 7 ultımate kullanıyorum bılgısayarım hp pavıllıon dv6

-------sıstem----
    işlemci amd turiıon 2 ultra dual core mobile m600 2.40 ghz
    yuklu bellek:4 gb
    sıstem turu :64 bıt
    ekran kartı:atı mobılıty rodeon hd 4650

bırısı nolur soruma cevap verebılırımı sıstem gereksınımlerınden pek anlıyan bırı olmadıgım ıcın yardımını ıstıyorum calıstırmaması normal mı cod 6 modern warfare2 yı en yuksek grafıklerde hıc kasmadan oynıyabılıyorudum

oyunda galiba optimizasyon sorunu var.ben sistem paneldeki sistem ile cod 6 yı 1440x900---75 hz ile kasmadan oynuyordum.bu oyunu ise 1024x768 60 hz ile oynuyorum.
  • intel dual core 2.0 ghz t4200 işlemci
    4 gb ddr2
    250 gb hdd
    ati radeon 4530 war oynatır mı beyler? :( fifa11 de kasıyor hafif bide cpu kullanımı sürekli 100de 100 yaw off
  • oyunun yenı patch ı cıktı ben mınumumda bıle oynımazken patch yukledıkten sonra hıgh da hıc kasmadan oynıyabılıorum :)
  • altta yazan sistem full ayarlar AA8x 115 Fps
  • arkadaşlar merhaba uzun zamandır bu siteyi begenerek takp edıyorum ve üye olmaya karar verdim
    bende cod4 ü sorunsuz bir şekilde oynadığım halde cod 5 i en düşük ayarlarda bile oynayamadım pc ye ram takviyesi yaptım şu anda sistemim
    amd turion 64x2 tl56 1.80ghz
    2gb ram
    atı radeon x1300 894 mb ekran kartı
    bu oyunda yada cod 6 da sıkıntı yaşarmıyım
    ayrıca bilen arkadaslar varsa sılent hunter 5 yükledım onuda hıc oynayamıyorum yardımcı olurmusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: maknc

altta yazan sistem full ayarlar AA8x 115 Fps

bir zahmet sen de de sorun olmasın zaten ekran kartın xbox fiyatından fazla yani önemli olan çift çekirdek işlemcilerde ve orta ayar pclerde de bu oyunu hiç değilse normalde oynatabilmesidir.Şahsen ben low a alsam gene aynı kartım orta üst seviye olmasına rağmen,İşlemcim de amd x2 6000 sanırım çift çekirdeklilerle sorunu var bu oyunun.Aslında oyunun sıradan bilgisayarlarda bile çalışması lazım ama yapamamışlar yama yükledim bir şey farketmedi Mw2 yi yapanların tırnağı olamaz bunlar.
  • Az önce mw2yi 2. defa bitirdim son sahnelerinde yine ağzım açık heyecanla oynadım. Mw2yi full ayarlarda oynarken bu oyunu oynayamıyorum. Çift çekirdekli olanlar bile oynayamıyor optimizasyon berbat.
  • Paneldeki sistemde bende sorun yok texture high aa vs kapalı 25-35 arası 1280x1024 de gidiyor oyun.
  • bu forumu begenerek takıp edıyordum ama baktımkı dıger forumlardan farkı kalmamıs forumların amacı kullanıcıların sorunlarına ortak cozum bulmaktır 1 ay once bır konuyla ılgılı soru sordum hala bır cvp gelmedı sanırım kalıtesızlık yuzunden kullanıcı kalmamıs forumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: istek6

bu forumu begenerek takıp edıyordum ama baktımkı dıger forumlardan farkı kalmamıs forumların amacı kullanıcıların sorunlarına ortak cozum bulmaktır 1 ay once bır konuyla ılgılı soru sordum hala bır cvp gelmedı sanırım kalıtesızlık yuzunden kullanıcı kalmamıs forumda

dstm tüm driverlar yüklü mü pc'nde?? çünkü o özellikteki bi pc kaldırır cod5 i ?
  • quote:

bende full hd monitör var ekran kartım 5850 ddr5 1 gb ama hep 60 fps alıyorum ya hiç değişmiyor kimisi 300 500 gidiyor ben 640 x 480 bile oynasan 60 fps nedenini bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: headshooter

quote:

bende full hd monitör var ekran kartım 5850 ddr5 1 gb ama hep 60 fps alıyorum ya hiç değişmiyor kimisi 300 500 gidiyor ben 640 x 480 bile oynasan 60 fps nedenini bilen var mı ?

oyunların fps rakamlarını nerden öğreniyosunuz?
    birde yüksek olunca mı iyi oluyor yoksa alçak olunca mı iyi oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marcus Glory -- 18 Aralık 2010; 11:32:21 >
  • drıverlerın guncel olması lazımdı ayrıca sımdı yenıden w7 kurdum pekı bu oyunda optımızasyon hatası olabılırmı kımı oyunlarda pc ne kadar saglam olursa olsun yınede kasıyormus oyundan kaynaklanan nedenlerle pekı cod7 yı kursam kasma sorunu yasarmıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hhaarruunn2

quote:

quote:

fraps kullanarak öğrenebilirsin fps saniyede gösterilen kare sayısıdır. Oyunun kasması saniyedeki görüntü sayısının azalmasıdır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

fraps kullanarak öğrenebilirsin fps saniyede gösterilen kare sayısıdır. Oyunun kasması saniyedeki görüntü sayısının azalmasıdır.

benim sistem:
    işlmeci: intel core 2 Quad Q8200 4 çekirdek 4 mb ön bellek 2,33 Ghz
    ram: 4 gb (2x2 800 mhz)
    ekran kartı: ati HD 4670 1 GB GDRR3 128 bit

ben assassin's creed 2 oyununu her şey açık ve en yüksek seviyede 1440x900 ile 50 fps arasında oynuyorum.şimdi bu iyi mi kötü mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marcus Glory -- 19 Aralık 2010; 14:45:23 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

benim sistem:
    işlmeci: intel core 2 Quad Q8200 4 çekirdek 4 mb ön bellek 2,33 Ghz
    ram: 4 gb (2x2 800 mhz)
    ekran kartı: ati HD 4670 1 GB GDRR3 128 bit

ben assassin's creed 2 oyununu her şey açık ve en yüksek seviyede 1440x900 ile 50 fps arasında oynuyorum.şimdi bu iyi mi kötü mü?

ati catalyst den performansa verirsen 60 fps alırısn ama 50 de iyi o kart seni 2 sene götürür

• Slm Arkadaşlar. Cal of duty modern walwere sorunsuz oynuyorum. ama cal of duty black ops a gelince system bilmem ne sorunu veriyor. Windows xp amd Phenom Trible Core 3X işlemci. ati redeon 4650 ekran karti. 4gb kinston ram. 750 gb samsun hdd vs. var ayrıca server pack2 yüklü. ekran karti günecleemesi 05.05.2010 dan. pc mi yetersiz sizce.
  • bnm pc sisitem özellikleri şunlar sizce oynayabilir miyim
    3.00 gb ram
    3.00 gigzhertz işlemci
    baya bi bos hdd
    1 gb ati ekran kartı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevindiren

bnm pc sisitem özellikleri şunlar sizce oynayabilir miyim
    3.00 gb ram
    3.00 gigzhertz işlemci
    baya bi bos hdd
    1 gb ati ekran kartı

kart modelini söyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevindiren

bnm pc sisitem özellikleri şunlar sizce oynayabilir miyim
    3.00 gb ram
    3.00 gigzhertz işlemci
    baya bi bos hdd
    1 gb ati ekran kartı

kart 4890 üstü ise çalıştırırsın
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.