Şimdi Ara

Call of duty 9 hakkındaki düşünceler (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bence çok büyük bir değişiklik olmayacam multiplayer olursa ki zaten olur diğer oyunlarıyla aynı yapmasalar daha iyi olur bence black ops olabilir devamı
  • Zaten olay bf3 mw3 fanboyluğu değil bf3 seneryosu başarısız multisi iyi mw3'ünde tam tersi :) karşılaştırılmaları yanlış zaten biri geniş alan diğer taktiksel çabuk aksiyon.
  • Dünya Tek Tekerli Bisikletle Kriket Şampiyonası bile 2 yılda bir yapılırken her sene Call of Duty manidar geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: AloneAssasin

Dünya Tek Tekerli Bisikletle Kriket Şampiyonası bile 2 yılda bir yapılırken her sene Call of Duty manidar geliyor

haklısın 2-3 sene beklense beklentiyi karşılayan bir oyun yapılsa, bu sefer sürümden kazanamıcaz diye yapmıyorlar.

call of duty oyunları zaten uzun soluklu oyunlardır, eğer bir de dlclerle desteklenirse 3-4 kendini oynattırır, o süreye çok kaliteli bir oyun çıkabilir. böylece grafikleri çok kötü diye oyunu yerden yere vuran ergenler de azalır.
  • Ben olsam Call of Duty Modern Warfare 4'te makarovun amcaoğullarını oyuna katarım kan davası falan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GamerSezer -- 30 Ocak 2012; 16:53:01 >
  • aynı grafik motoru, klişeler,sahte patlamalar inş bu sene güzel bir şey ortaya koyarlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurohige -- 30 Ocak 2012; 16:51:32 >
  • Aynı grafik motoru olacağı kesin sıkıldık artık !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reckoning

quote:

Dünya Tek Tekerli Bisikletle Kriket Şampiyonası bile 2 yılda bir yapılırken her sene Call of Duty manidar geliyor

haklısın 2-3 sene beklense beklentiyi karşılayan bir oyun yapılsa, bu sefer sürümden kazanamıcaz diye yapmıyorlar.

call of duty oyunları zaten uzun soluklu oyunlardır, eğer bir de dlclerle desteklenirse 3-4 kendini oynattırır, o süreye çok kaliteli bir oyun çıkabilir. böylece grafikleri çok kötü diye oyunu yerden yere vuran ergenler de azalır.

ya bi uç git Bsc ekibide nekadar kötü grafik motoru olduğunu söyledi neyin tiribine girmisin oyun satıysa satı bana faydası yok ama sağlam bir oyun yapıldıysa herzaman desteklerim mutlaka Bu grafik motorunun değişmesini söyleyen cod hayranlarıda vardır eğer bu oyunun grafiklerini İyi buluyosan sana diyecek tek şey göz doktoruna git bide grafiğe kötü yerden yere vuranlara laf ediyon Sende Kendi çapında haklısın ha bide şimdi yorum yaparsın BF3 fanboyu diye sen rahat ol tek FPS oyunu 2 tane yok çoğu oyunla kıyaslarım bu ara Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 bu oyunun girafikleri bile daha iyi ergen dediklerin senin konuştuklarından daha mantıklı konuşuyolar :D

• quote:

Orijinalden alıntı: assasinscreed

quote:

Orijinalden alıntı: Reckoning

quote:

ya bi uç git Bsc ekibide nekadar kötü grafik motoru olduğunu söyledi neyin tiribine girmisin oyun satıysa satı bana faydası yok ama sağlam bir oyun yapıldıysa herzaman desteklerim mutlaka Bu grafik motorunun değişmesini söyleyen cod hayranlarıda vardır eğer bu oyunun grafiklerini İyi buluyosan sana diyecek tek şey göz doktoruna git bide grafiğe kötü yerden yere vuranlara laf ediyon Sende Kendi çapında haklısın ha bide şimdi yorum yaparsın BF3 fanboyu diye sen rahat ol tek FPS oyunu 2 tane yok çoğu oyunla kıyaslarım bu ara Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 bu oyunun girafikleri bile daha iyi ergen dediklerin senin konuştuklarından daha mantıklı konuşuyolar :D

grafik motoru kötü değildir, eskidir. bu eskilikle eğer hala modern grafik motorlarıyla kıyaslanıyorsa, bu motorun ne kadar kıymetli olduğunu gösterir.

*yarası olan gocunur ergen kardeş,

blockladım bu arada bf3 fanboylarına tahammül etmiyorum artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kespec -- 30 Ocak 2012; 19:58:42 >

• Grafik motorunu geliştirsinler artık.
  • Black Ops 2 mi çıkar mw3 mü çıkar ya da başka bir oyun mu çıkar bilmem ama bence BF serisinin önüne geçmesi için yeni bir oyun motoru geliştirmesi şart ayrıca çoklu oyuncu kısmına da ağırlık verilir.
  • sana Ergen oldumu kim söyledi oo tahmini nerenden yürütün benim tepkim kendini yukarlara koyman senin sevdiğin oyuna kimse iyi yorum yapmak zorunda değil ayrıca nerenden anladığın malum ben diyorumki adama kıyaslanacak çok oyun var adam hala Bf3 fanboyu diyo fanboy kimin olduğu beli yani oyunun grafiklerini bilmesek bize çok güzel oyun grafikleri diye söylersin ben adama oyun kötü diye kıyaslıyorum hata örnek olarakta vermişim oyunu adam bana motorun ne kadar iyi olduğunu söylüyor oyun 2008 de çıkmış oyunun grafikleri bile Cod grafiklerinden daha iyi ayriyetten ergenlere çok takmısın sen ergen ken çok şey yaşadın heralde neyse grafikleri on numara haklısın sevin diye söyledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadorLife

Black Ops 2 mi çıkar mw3 mü çıkar ya da başka bir oyun mu çıkar bilmem ama bence BF serisinin önüne geçmesi için yeni bir oyun motoru geliştirmesi şart ayrıca çoklu oyuncu kısmına da ağırlık verilir.

mw 3 çıkmayacağı kesin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.