Şimdi Ara

Call of Duty Advanced Warfare multiplayer için alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar call of duty black ops 2yi çok severek oynadım uzun zaman. AW almayı düşünüyorum ama bu tarz oyunlarda hoplama zıplama görünmezlik ve benzeri özelliklerden çok haz etmem. bu yüzden AW den biraz çekiniyorum black ops 2 den aldığım tadı multiplayerda hiçbirinden alamadım AW sizce denenmeli mi

• Overlord15 kullanıcısına yanıt
    çöp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19yusuf05 -- 13 Haziran 2017; 11:51:24 >
  • HOPLAMA ZIPLAMA MERMİ DEĞER DEĞMEZ ÖLME SEVİYORSAN AL.
    YOK ADAM GİBİ YAVAŞ YAVAŞ TADINI ÇIKARTARAK OYUN SEVİYORSAN THE LAST OF US AL.
  • haydaremrah kullanıcısına yanıt
    last of us epey oynadım hocam biraz değişiklik zamanı geldi
  • Alınır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınır bence de. Yalnız sıkıntı benim internetten mi bilmiyorum ama lag var. Bazen killcam'de ben silahı bile doğrultmamış görünüyorum.
  • uzak dur pişman olursun. Ben oyunu kutulu olarak aldım ama yinede acıp oynamıyorum. Ps3 de BO2 ye devam. Ghost bile bu oyundan daha güzel. Saçma sapan silahlar perkler zıplama hoplama. Özelikle harita tasarımları igrenç. 0.0.0.5 saniyede ölüyorsun. Hele birde lag varsa ki ps4'ün ne kadar kötü bir online altyapısı oldugunu göz önünde bulundur. Yok alıcam diyorsa sana satayım benim oyunu ucuza veririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Killzone a başla. CoD multiplayer oynadığını zannedenlerin oyunudur. Uzmanlaşma yok, taktik yok, gunfight yok, vuruş tokluğu yok. Bir çeşit mısır patlatma simülasyonu diyebilirim.

Bu arada Killzone cephesinde yeni birşeyler duyurulacak. Bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xleonhart

uzak dur pişman olursun. Ben oyunu kutulu olarak aldım ama yinede acıp oynamıyorum. Ps3 de BO2 ye devam. Ghost bile bu oyundan daha güzel. Saçma sapan silahlar perkler zıplama hoplama. Özelikle harita tasarımları igrenç. 0.0.0.5 saniyede ölüyorsun. Hele birde lag varsa ki ps4'ün ne kadar kötü bir online altyapısı oldugunu göz önünde bulundur. Yok alıcam diyorsa sana satayım benim oyunu ucuza veririm.

yazdıklarının alayına katılıyorum.
  • Arkadaşlar titanfall 2 de duvardan yürüme varmi

• tutugags T kullanıcısına yanıt
    Var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.