Şimdi Ara

CALL OF DUTY : BLACK OPS 2 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) PRESTİJ & ZOMBİ ZAMANI (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.407
Cevap
24
Favori
213.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cllyldrm

Black ops mw3 den daha iyiydi, inşallah yine iyi bir oyun gelir.

B.Ops haritaları çok iyiydi, MW 3 de dlc dahil haritaları çok kimse begenmedi.
  • black opstaki spawn sistemi mi kötü yoksa mapleri tam ezberliyemedim diye banamı kötü geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsiCimbomlu

black opstaki spawn sistemi mi kötü yoksa mapleri tam ezberliyemedim diye banamı kötü geliyor

mw3'den iyidir , adamı öldürüyorum tactical insertion olmadığı halde arkamda spawn olup beni öldürüyor , genelde mission , dome gibi maplarde hep başıma geliyor bu

Bu arada quadrotor yeni nesil bi araç olduğu için ve son görselde de gelecekten bahsettiği için gelecekte geçme olasılığı fazla ama 1945 yazan görsel de kafa karıştırıcı belki 1945 de yaşanan bir olayın geleceği etkilemesi konu alınacak olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: T3rminated

quote:

black opstaki spawn sistemi mi kötü yoksa mapleri tam ezberliyemedim diye banamı kötü geliyor

mw3'den iyidir , adamı öldürüyorum tactical insertion olmadığı halde arkamda spawn olup beni öldürüyor , genelde mission , dome gibi maplarde hep başıma geliyor bu

Bu arada quadrotor yeni nesil bi araç olduğu için ve son görselde de gelecekten bahsettiği için gelecekte geçme olasılığı fazla ama 1945 yazan görsel de kafa karıştırıcı belki 1945 de yaşanan bir olayın geleceği etkilemesi konu alınacak olabilir

o değilde mw3 deki duvarın arkasından öldürme olayı beni sinir ediyor ben de yapıyom yani ama saçmalık adam tam duvarın arkasına geçerken duvarın arkasında ölüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: T3rminated

quote:

küçük harita normal bence ama vmd de galiba adam beni her öldürdüğünde 2 m. yanında spawn oluyordum üstelik adamlar spawn bugda yapmıyorlardı

• Black Ops II Görselindeki Şey Bir Roket Mi?

Black Ops II için bugün yayınlanan görseli sizlerle paylaşmıştık ve bu görsel için yorum yapmanın zor olduğunu söylemiştik. Bir çok kullanıcıdan gelen "grenade launcher" tahminin aksine bir Youtube kullanıcısı olan zVitiate bu görselde gösterilen şeyin bir roket olduğunu düşünüyor ve bunu yeni yayınladığı video ile anlatmış. 2010 yılında Black Ops'un senaryo kısmında roket olduğunu hatırlarsanız bu görseldeki şeyin de roket olabileceğini düşünmek pek de mantıksız olmaz. Videonun başında her ne kadar Machinima yazsa da bu videonun Machinima'nın Youtube sayfası üzerinden paylaşılmadığını da belirtelim.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Black_Ops_II_Gorselindeki_Sey_Bir_Roket_Mi-27302.htm

CALL OF DUTY : BLACK OPS 2 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) PRESTİJ & ZOMBİ ZAMANI

• Turkiye saati ile kac gibi gelir video ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

Turkiye saati ile kac gibi gelir video ?

Ayrıca takipçilerimizin bildiği üzere Call of Duty: Black Ops II için ilk detaylar 1 Mayıs günü NBA playoff maçları sırasında verilecek. 1 Mayıs akşamı NBA'de, saat 19:30'da Boston-Atlanta, 20:00'da Philadelphia- Chicago ve 22:30'da Denver-L.A. Lakers maçları oynanacak. Amerika ile aramızda 10 saatlik bir fark olduğunu düşünürsek reklam ülkemiz saatlerine göre, 04:30 ila 08:30 arasında görülebilecek.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Black_Ops_II_Gorselindeki_Sey_Bir_Roket_Mi-27302.htm

• Saat farkı nedeniyle Amerika'daki forumlar koparken biz uyandığımızda göreceğiz muhtemelen.Gerçi saat 4 olmuş beklesem mi acaba.
  • yok mu hala !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prestigi10 -- 1 Mayıs 2012; 4:55:10 >
  • Black Ops II'nin Tanıtım Posteri Sızdı+Yeni Görsel

Her gün olduğu gibi bugün de Black Ops II için yeni bir görsel yayınlandı ve dün yayınlanan görsel netleşti fakat bundan daha önemlisi eğer doğruysa Black Ops II'nin tanıtım posterleri internete sızdı. 

Bir Tweetpic kullanıcısı KingJamesBallin'in paylaştığı ve aşağıda görebileceğiniz görsel, yayılan söylentilere göre resmi Black Ops II tanıtım posteri. Yine internete sızan ön sipariş kartlarında kullanılan aynı "Black Ops II" yazısını bu posterde görmek gerçek olabileceği ihtimalini artırıyor. İşte o görsel:

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Black_Ops_IInin_Tanitim_Posteri_SizdiYeni_Gorsel-27320.htm

• - Posterde görülen askerin elinde bulunan eldivenler şu an Amerika'nın askerlerinde bulunan eldivenler ile aynı tarzda. Yani bu detay oyunun, ilk oyunun aksine günümüz yıllarında geçebileceği ihtimalini artırıyor.
    - Yine posterdeki askerin kolunda görebileceğiniz sert görünümlü zırh, askerlikte her gün kullanılan bir teçhizat değil yani bu da oyunun gelecek yıllarda geçiyor olma ihtimalini artırıyor. (Tabii bizim oynadığımız karakterler genelde özel askerler oluyor fakat bu da küçük bir detay)
     - Posterde görülen askerin elindeki tabanca hala tanınabilmiş değil. Bütün detaylar (iki gün önce yayınlanan .gif formatındaki görsel de dahil) oyunun gelecekte geçeceğini işaret ediyor.

Ayrıca dün yayınlanan ve bomba atara, rokete, tüfeğe benzetilen karıncalı görüntü netleştirildi. Aşağıda görebileceğiniz bu görsele göre, görüntünün bir tüfeğe ait olduğu kesin.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Black_Ops_IInin_Tanitim_Posteri_SizdiYeni_Gorsel-27320.htm

•  CALL OF DUTY : BLACK OPS 2 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) PRESTİJ & ZOMBİ ZAMANI
  • nerde tanıtım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ApMoMo_Tr

nerde tanıtım

1 mayıs Amerikaya göre.Çarşamba ;)
  • CoD: Black Ops 2'nin Oyun İçi Görselleri Sızdı!

Bugün yeni Call of Duty oyununun duyurusu ile karşılaşacağız. Activision'ın yeni duyuruyu işaret edip resmi siteyi açmasından sonra tabir-i caiz ise dedikodu ve teori bombardımanına tutulduk. Posteriydi, ipuçlarıydı derken herşeyin Black Ops 2'yi işaret ettiği bu yeni oyun için ilk ekran görüntüleri ise geçtiğimiz dakikalarda sızdı.

Görsellerin grafikselsel kalitesine baktığımızda ise firmanın gene aynı grafik motoruyla karşımıza çıkabileceği gözüküyor. Tabi bu görüntülerin henüz onaylanmadığını da hatırlatalım. Herşeyin cevabı ise günün ilerleyen saatlerinde belli olacak. Sızan bu iki görsele aşağıdan göz atabilirsiniz.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-CoD_Black_Ops_2nin_Oyun_ici_Gorselleri_Sizdi-27335.htm

• woww..... almaya niyetim yokdu ama simdi kararimi deyistirdim........yeni bir tarz bu
  • Treyarch'tan gelecekle ilgili bir oyun baya bi farklı gözüküyor,bu sefer yeni cod için heyecanlanmıycam demiştim ama baya değişik olucak gibi,ayrıca eski motorla yapıcakları belliydi,1,5 senede hem motor hem oyun zor iş
  • Şikayet etmiyorum yıllardır ama 1 sene ara verip yeni bir grafik motoru geliştirseler daha iyi olacak
  • Killzone varken gereksiz... Hele hele grafikler resimlerdeki gibi olacaksa.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.