Şimdi Ara

CALL OF DUTY : BLACK OPS 2 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) PRESTİJ & ZOMBİ ZAMANI (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.407
Cevap
24
Favori
213.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://twitpic.com/9g0z2h

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opricnik -- 1 Mayıs 2012; 17:09:52 >
  • Treyarch resmen gelecekte geçen bir oyun yapıyor yeni görüntüler.

CALL OF DUTY : BLACK OPS 2 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) PRESTİJ & ZOMBİ ZAMANI

• Bu Treyarch'i seviyorum arkadaş adamlar hiç değilse yeniliklerle geliyorlar,korkmuyorlar hep yeni bir şeyi deniyorlar adamlara güvenim sonsuz.
  • Project Iron Wolf falan dediklerinde inanmamıştık
  • Acaba zombi olcakmi kesin olarak olsa bile nasil olur pehhh. Su video gelmedimi hala ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

Project Iron Wolf falan dediklerinde inanmamıştık

Onunla alakası yok asıl Activision futurewarfare'in telif haklarını aldığında önemsememiştik bak ne oldu şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrhanBenceGay34

Acaba zombi olcakmi kesin olarak olsa bile nasil olur pehhh. Su video gelmedimi hala ?

Zombi olacak hatta zombilerin senaryo modu bile olacakmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Vidyo geldigi gibi hemen kaldirildi. Bir kac saate gelir.

Black Ops 2'nin ilk video detayları

Black Ops 2'nin videosu, önümüzdeki saatlerde yayımlanacak. Özellikle Call of Duty hayranlarının merakla beklediği yapım, bakalım nasıl bir açılış yapacak. Aslında video şu an Youtube'da yüklü, ancak aktif değil. Yine de bu, videoya dair bazı bilgilerin görünmesine engel değil. Tıpkı aşağıdaki resimde olduğu gibi.

Resimde görüldüğü üzere, bu ilk videonun 2.01 dakika uzunluğunda olduğunu görüyoruz. Bu da oyunla alakalı bayağı görüntü göreceğimiz anlamına geliyor. Ayrıca sol üst kısımda yazan "French" ibaresi de, oyunda yer alacak ülkelerden birinin Fransa olduğu veya videonun, Fransızca hazırlandığı anlamlarına gelebilir (Modern Warfare 3'ün ilk videosu da bazı ülkeler için ayrı ayrı yayımlanmıştı).

http://www.merlininkazani.com/Black_Ops_2nin_ilk_video_detaylari-haber-51003p1.html

• Tüh be videoyu kaçırdık işin varsa 2-3 saat bekle @SiPAHi_ hocam takipteyim.
  • çok heyecanlandım bilgiler gelsin artık yahu
  • Bir kardesim guzel bir imza hazirlarsa kullanirim insALLAH.

• quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Bir kardesim guzel bir imza hazirlarsa kullanirim insALLAH.

Treyarch bu sefer iyi bir cod yapıyor gibi kapak hoşuma gitti
  •  CALL OF DUTY : BLACK OPS 2 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) PRESTİJ & ZOMBİ ZAMANI

[image]http://e1205.hizliresim.com/x/1/5547j.png[/image]
  • Geri sayım bitti ortada birşey yok amma uzattılar 2dklık video için.
  • İyice heyecanlandım valla hala bir haber yokmudur ?
  • nolur yardım edin kaç gündür saçma sapan oyunların demosunu oynuyorum
    http://forum.donanimhaber.com/m_60342786/mpage_1/f_/key_//tm.htm#60342786
  • Ekran görüntüleri biraz ürküttü grafikler hiç olmadığı kadar kötü, gerçi trailer'ı görelim az çok belli olur ne olacağı.
  • Beyler sitedeki geri sayım bizim bilgisayarımızdaki saate göre ayarlıymış.Gerçek duyuru pasifik saati ile akşam 7.30'da.

Arada 10 saat fark var hesaplayın işte bu gece göreceğiz.
  • BO1 deki gibi ; Fidel Castro ve eski başgan kennedy gibi şahıslar olursa tadından yenmez bakalım bu sefer kimler oolacak bush'u bekliyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Beyler sitedeki geri sayım bizim bilgisayarımızdaki saate göre ayarlıymış.Gerçek duyuru pasifik saati ile akşam 7.30'da.

Arada 10 saat fark var hesaplayın işte bu gece göreceğiz.

Sabaha karşı mı?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.