Şimdi Ara

CALL OF DUTY : BLACK OPS 2 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) PRESTİJ & ZOMBİ ZAMANI (314. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.407
Cevap
24
Favori
213.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 312313314315316
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ekostros

call of duty'lerde genelde şöyle bir seçenek olur. Multiplayer search sisteminde DLC:on veya off yaparak oyun aratmanız mümkündür. Bo2'de dlc almadığım için bilemicem ama öncesinde hep böyleydi. Oyuncu bulmakta zorlandığı dönemde select'e basıp DLC'yi off yapıp öyle aratırdık.

Tam olarak anlatsana nasıl oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaBoFaTaL11

quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

call of duty'lerde genelde şöyle bir seçenek olur. Multiplayer search sisteminde DLC:on veya off yaparak oyun aratmanız mümkündür. Bo2'de dlc almadığım için bilemicem ama öncesinde hep böyleydi. Oyuncu bulmakta zorlandığı dönemde select'e basıp DLC'yi off yapıp öyle aratırdık.

Tam olarak anlatsana nasıl oluyor?

arkadaşın dediği mw3 de oluyodu bi tek. bo2 de öle bişey yok.
  • suudi arabistanda yaşıyorum oyunu buradan aldım
    hesabı amerika yapıp 50 dolar yükleyip aldım paketleri
    1.bölge oyun bulursam sorunum çözülür mü ?
    yada aynı us hesabından misal black ops 2 indirsem sorunum hallolur mu zombi haritalari ofline açılır mı?
    tşk ederim bu arada ilgilendiğiniz için
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydcuu

suudi arabistanda yaşıyorum oyunu buradan aldım
    hesabı amerika yapıp 50 dolar yükleyip aldım paketleri
    1.bölge oyun bulursam sorunum çözülür mü ?
    yada aynı us hesabından misal black ops 2 indirsem sorunum hallolur mu zombi haritalari ofline açılır mı?
    tşk ederim bu arada ilgilendiğiniz için

rica ederim. 2 seçenek var. ya 1. bölge oyunu bulucaksınız cd olarak ya da us hesabından bo2 indirseniz de olur. diğer seçenek ise cdnizle oynamak istiyosanız tr veya herhangi bir avrupa hesabı açıp ordan dlcleri almak. yani bundan sora aklınızda bulunsuz cd ile dlcler aynı bölge olucak yoksa görmez. ister 1. bölge oyun + 1. bölge dlcsi yapın ister 2. bölge oyunu + 2 . bölge dlcsi. ya yeni oyun alıcaksınız ya da yeni dlc. ama şu an bulabilme imkanınız varsa en mantıklısı takas yapmak en karlısı bu. zarara girmemiş olursunuz. ama suudi arabistanda da 1. bölge oyunu bulurmusunuz bilmem üstelik 2. el. neyse ben seçenekleri söyledim hangisi size mantıklıysa onu yapın bunlardan herhangi birini yaparsanız haritaları oynarsınız ister online ister offline. yeterki cd ve haritalar aynı bölge olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inkjecta -- 5 Mayıs 2014; 8:43:28 >

• Te?ekkürler bilgilendirdi?in için.

• Herkese merhaba. Arkadaslar ps3 te multiplayer oynayamıyorum. Online bağlanmak istediğimde hata veriyor. Şu an ps3 kablolu bağlantım var. İlginç olan oyunu psnden ilk yüklediğim kablosuz bağlantı ile Online oynamıştım. Oyunu tekrar yükledim,modemi Resetledim düzelmedi. Cevaplar için teşekkürler.

• Psn ye giris yapabiliyorsan oyun kasmis demektir bir sure baska oyun oyna duzelir

• rocker1903 kullanıcısına yanıt
    Oyundan kaynaklı bir server hatası, bazen oluyor, kısa sürede düzeliyor. Ara ara bakım vs. oluyor biraz daha uzun sürebiliyor arada.
  • Yardımcınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Sorunu çözdüm ama çok acayip oldu. Modemin airties. Modem ayarlarında upnp yi kapattım. Ps3 ağ ayarlarından test yapıp oyuna bağlandım. Multiplayer ve Zombi modları bu yöntemle açıldı bağlanıp oynadım.

• Hileden ban yedim. Ben yaptım siz yapmayın :D Kolay gelsn
  • ben bu black ops 2 in dronu nu alabilmek için bu care package versiyonunu almayı düşünüyom ama nereden alacağımı bilmiyom güvenilir iyi bir yer var mı bildiğiniz ve bütçeye uygun
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilkingcry

ben bu black ops 2 in dronu nu alabilmek için bu care package versiyonunu almayı düşünüyom ama nereden alacağımı bilmiyom güvenilir iyi bir yer var mı bildiğiniz ve bütçeye uygun

Hocam ben bunu GG üzerinden almıştım sıkıntı olmamıştır. Geçenlerde palladium da görmüştüm fiyatı 600 tl demiştim ama yanlış hatırlıyorda olabilirim.

Bu arada uçurmak cidden zor oluyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mezara_kabul

quote:

ben bu black ops 2 in dronu nu alabilmek için bu care package versiyonunu almayı düşünüyom ama nereden alacağımı bilmiyom güvenilir iyi bir yer var mı bildiğiniz ve bütçeye uygun

Hocam ben bunu GG üzerinden almıştım sıkıntı olmamıştır. Geçenlerde palladium da görmüştüm fiyatı 600 tl demiştim ama yanlış hatırlıyorda olabilirim.

helikopter prize takılıp şarj edilebiliyor mu ve şarj ve uçuş süreleri ne kadar memnun musunuz yani bir sorunu var mı ve GG ne oluyor

• quote:

quote:

quote:

helikopter prize takılıp şarj edilebiliyor mu ve şarj ve uçuş süreleri ne kadar memnun musunuz yani bir sorunu var mı ve GG ne oluyor

Direk usb şarz fena gitmiyor şarzı ama test etmedim :) Yo bir sorun yok bu arada kutusuda oldukça sağlam evde malzeme kutusu oldu :)

GG gittigidiyor reklam olmasın diye yazmamıştım :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Direk usb şarz fena gitmiyor şarzı ama test etmedim :) Yo bir sorun yok bu arada kutusuda oldukça sağlam evde malzeme kutusu oldu :)

GG gittigidiyor reklam olmasın diye yazmamıştım :)

teşekkürler

• ne demek hocam rica ederim. Ama nette biraz araştır daha ucuza illaki çıkıyor :) Tecrübe ile sabit

@devilkingcry
  • ben bunu amazon dan alacam galiba ama güvenli mi daha önceden alanlar var mı acaba
  • Bunun sıfır oldugunu 2.el olmadigini nasil anlarim

• Yanlış hatırlamıyorsam benimkiler kilitli geldi oradan anlamıştım oyunlr zaten jelatinli çıkacaktır. Cihazda belli olur ilk kullanım olduğu bence.

@devilkingcry
  • Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 312313314315316
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.