Şimdi Ara

CALL OF DUTY : BLACK OPS 2 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) PRESTİJ & ZOMBİ ZAMANI (316. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.407
Cevap
24
Favori
213.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 314315316317318
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam merabalar.
    Ben sizi uzun zaman önce eklemiştim oynamak için ama hiç aktif olmuyorsunuz diye sildim. Hala öylemisiniz ? Ekleyind oynayalım azcık diamond silah gör :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaBoFaTaL11

Hocam merabalar.
    Ben sizi uzun zaman önce eklemiştim oynamak için ama hiç aktif olmuyorsunuz diye sildim. Hala öylemisiniz ? Ekleyind oynayalım azcık diamond silah gör :)

Kusura bakma çıkaramadım. Ps3 üm evde. ben istanbuldayım eve 2-3 haftada bir gidiyorum. Gidince de bo2 oynamıyorum pek. ama oyun duruyor. Call of Dutylerin hiçbirini vermeyi düşünmüyorum. istiyosan ekle müsait olursam oynarız.ağustostan eylül sonuna kadar full time açık olurum. ps3 üm yaşadığım yerde olsa daha rahat olurdu her oyuna vakit ayırırdım. şu an için ne desem yalan olur isterseniz ekleyin. Diamond silahım var. Diamond abartılacak kadar önemli bişey değil.
  • Baya oldu sizi ekleyeli 6 ay gibi çıkaramamanız normal. Diamond önemli değil ama uğraştırıyor. Neyse ben sizi cuma günü ekleyeyim.

• quote:

Baya oldu sizi ekleyeli 6 ay gibi çıkaramamanız normal. Diamond önemli değil ama uğraştırıyor. Neyse ben sizi cuma günü ekleyeyim.

hmm tamam. valla eve bi 20sinde dönme ihtimalim var haftasonu için. ama temelli olarak yani yaz tatili için temmuzun 2. haftası dönücem. ama ondan sora da yazlığa falan gidiyoz 1 aylığına falan. yani oyun oynamak istiyosan ağustos ortalarını bekliceksin. E ben bi de trophy de kasıyorum. arada oynarız illaki. season pass da var bende zombi seviyosan zombi de oynarız. Kardeşim de var benim o hep evde olduğu için o daha çok giriyodu genelde yani kışın onlinesam o oluyodu ps başında bo2 zamanları baya oynuyodu. belki onunla oynamışsındır dicem ama bu sene son dlc çıktı onun da yani zombisini falan oynadık kupaları aldık sora bi daha bakmadık. kurban bayramıydı galiba ekim gibi falan bitti sora bo2 girmedik bi daha. sen ekle ben sölerim kardeşime arada giriyo o eskisi kadar olmasa da. belki onla takılırsın biraz. yaz sonuna doğru illa yaparız senle bişeyler unutmam. olmadı PM den hatırlat bana burdan arasıra. çünkü o kafasına göre kabul etmeyebilir davetleri.

• Tamam ömer abi kardeşinin yaş kaç peki bi sorum olcak bendede season pass var yeni çıkan dlcleri alabiliyomuyum? bide dlcleri indirince multi maplarda geliyo ondan dolayı online multide adam gelmiyo ne yapmam lazım sırf o yüzden dlcleri sildim.

• quote:

Tamam ömer abi kardeşinin yaş kaç peki bi sorum olcak bendede season pass var yeni çıkan dlcleri alabiliyomuyum? bide dlcleri indirince multi maplarda geliyo ondan dolayı online multide adam gelmiyo ne yapmam lazım sırf o yüzden dlcleri sildim.

season pass varsa bütün haritalar var demektir sende. indirmedin mi? toplam 4 tane dlc var season pass hepsini içeriyo artı bi de nuketown 2025 içeriyo. multide adam bulmama sebebi dediğin gibi birincisi dlc yüklü olduğundandır ama silmişsin yine bulmuyo diyosun. ikinci bi ihtimal de oynayan çok fazla yok heralde bilmiyom bayadır girmedik biz çok oldu girmiyeli bi ara bakarım haftaya cuma gidersem eve kısmetse bo2ye de göz atarım bi. dlcleri sildiysen sorun yok season pass senin olduğu sürece tekrar indirebilirsin. kardeşim 98 doğumlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inkjecta -- 11 Haziran 2014; 9:23:20 >

• Hayır. Dlc varken girmiyodu. Şimdi silince giriyor. Dlc yüklemeyi düşünmüyorum. zaten dlcyi kardeşlikle aldım.

• Arkadaşlar multiplayer oynarken bağlantım her zaman 3 çubuk oluyor.Bunu arttırabilir miyim?Birde çok sorun olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Minato Namikaze

Arkadaşlar multiplayer oynarken bağlantım her zaman 3 çubuk oluyor.Bunu arttırabilir miyim?Birde çok sorun olur mu?

sorun olmaz. onun artıp azalması hosta bağlı. eğer host türk ise çubuk full dolar. o çok sorun değil 3 çubuk gayet ideal
  • Arkadaşlar merhaba ben Efe , her gece black ops 2 zombiedeyim kulaklık mevcut, oynamak isteyen olursa ( nasıl oynadığınız farketmez yeter ki türk kullanıcılar olsun artık ) Buried, die rise ve mob haritalarım mevcut, die rise yüksek roundlara kasmak isteyen varsa psn = basamel , her gece istisnasiz atarım gelmek isteyen olursa bekliyorum, iyi forumlar dilerim
  • Bağlantıyı host olma dışında arttırmanın yolu var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Minato Namikaze

Bağlantıyı host olma dışında arttırmanın yolu var mı?

sanmıyorum. serverdaki hosta bağlı o. host ne kadar yakınsa sana bölge olarak o kadar iyi olur bağlantın. ama dediğim gibi full olmasının bi mantığı yok 3 normal
  • yine başladım şu oyuna duramadım yaz gelince ekleyin oynayalım zombi multi farketmez psn imzamda
  • Yok mu zombici ekleyin oynayalım season pass ve headset var hadi canlanin

• aynen arkadaşlar bu akşam atıyoruz die rise da yok mu 2 kişi daha şöyle güzel bir oyun atalım , easter egg yapalım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: simiramisam

aynen arkadaşlar bu akşam atıyoruz die rise da yok mu 2 kişi daha şöyle güzel bir oyun atalım , easter egg yapalım :D

evde olsam banko gelirdim de evde değilim. bu ps3 işleri çok sıkıntı. önümüzdeki sene yanıma almayı denicem. ps3 memleketteyken sıkıntı oluyo çok oynıyamıorum. yoksa her türlü gelirdim tüm zombie easter egglerini yaptım hem bo1 hem bo2. ama yine de birilerinle yapmak zevkli tekrar tekrar. kupalara da yardımcı oluyorum bazen isteyenler için.
  • döndüğünde bekliyoruz atalım birgün
  • Evet arayış devam ediyor Aragorn gayet iyi oynuyor iki Türk arkadaş daha olsa çok güzel şeyler yapacağız
  • Hiç mi zombici kalmadı yav gelin oynayalım headset var

• 
Sayfa: önceki 314315316317318
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.