Şimdi Ara

CALL OF DUTY : BLACK OPS 2 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) PRESTİJ & ZOMBİ ZAMANI (317. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.407
Cevap
24
Favori
213.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 315316317318319
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Psn ID:HolyHumerus muhtemelen bu aksam zombieye girerim
  • Beyler zombi gelirdim de bende dlc ler yok
    Multi oynucak varsa aksam oynariz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekledim dlc var mi?

• Sör Aragorn kullanıcısına yanıt
    Butun zombie haritalari var aksam oyuna girdiginizde PSN e mesaj atarsanız girerim.Acık olsam da olmasanız da mesaj atın bana.
  • merhaba, sen de headset var mı
  • akşam easter egg yapmak istiyoruz biiz aragorn la artık hergün atıyoruz sizide bekliyoruz arkadaşlar benim PSN = basamel , aragorn psn = KadranqueL
  • Headset var mi hocam? Yoksa skype yapariz easter egg yapmak istiyoruz konuşmak lazim dun 43 raund yaptık 2 kisi asagidayken son zombi oldu bizde olduk sonra

• Sör Aragorn kullanıcısına yanıt
    Kulaklik var.Easter Egglerin hepsini yaptım, yaparız.
  • Beyler Black Ops2 muliplayer ında oyuncu sıkıntısı yok degılmı.Almayı düşünüyorumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mor Hıyar

Beyler Black Ops2 muliplayer ında oyuncu sıkıntısı yok degılmı.Almayı düşünüyorumda.

bu saatten sora alınır mı alınmaz mı tartışılır.ama az da olsa biraz oyuncu bulma sıkıntısı çekersin. ama çok ucuza bulduysan al 25-30 gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: GYAT

quote:

Beyler Black Ops2 muliplayer ında oyuncu sıkıntısı yok degılmı.Almayı düşünüyorumda.

bu saatten sora alınır mı alınmaz mı tartışılır.ama az da olsa biraz oyuncu bulma sıkıntısı çekersin. ama çok ucuza bulduysan al 25-30 gibi

O zaman almamda Cod ghosts alsam serinin en kötü oyunu falan lafını duyuyorum Battlefield 4 alsam ps3 um oldugu için bayaa kötü yapılmış lafını çok duydum.Ne yapacağım çok çok kararsızım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manchester is Red -- 28 Haziran 2014; 16:05:18 >
  • Son bıraktığımda ki 2 ay önceden bahsediyorum. Online oyuncu sayısı ghosts ile eşitti fakat search kriterini normal ve best olarak aratıcağın için bu rakam baya daralır yinede çoğunlukla oyuncu bulabilceğini düşünüyorum. Core oynuyorsan rahat bulursun hardcore gece 12'den sonra sıkıntı olabilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GYAT

quote:

O zaman almamda Cod ghosts alsam serinin en kötü oyunu falan lafını duyuyorum Battlefield 4 alsam ps3 um oldugu için bayaa kötü yapılmış lafını çok duydum.Ne yapacağım çok çok kararsızım.

valla cod olayı biraz değişik yav. senelerdir codcuyum ben 6-7 senedir. yani codun altın çağı MW-WAW-MW2 idi. black ops1 de fena sayılmazdı sora biraz bakla tadı vermeye başladı hafiften bu yeni nesil codların hiçbirini doğru dürüst oynamadım bo2 son prestij yaptım en son ghost ta aldım çıktığı gibi ama sona vurmadım onu. o öle kaldı çok oynamadık kardeşim de ben de. sora geçen season pass aldık ortak iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyom ama kardeşim çok istedi o alien mapları için bi de baktım dlclerdeki multi mapları baya iyimiş hayalet gemi falan var meksikalı bi harita var değişik mw2deki favelayı koymuşlar o 10 numara olmuş tabi bu dediklerim 3.dlc için daha çıkmadı ps3 e. yani bilmiyorum eski codlardan al desem onlarda oyuncu bulamıycan ghosts al desem ne çıkacağı belli değil belki sevmiceksin. benim sana yaptığımı söliyim ben uzun zamandır normal oyunlar oynuyorum nedir mesela rockstar games. rockstarın bütün oyunlarını oynayabilirsin adamlar 10 numara oyun yapıyo hiçbir oyunları kötü değil gta max payne falan sardım bi aralar. sora batman arkham serisini oynayabilirsin. bak takıl kafana göre. illa cod istiyorum diyosan mecbur son çıkanlardan alman lazım oynanma yüzdeliği itibariyle. istiosan dediğim gibi ucuz bulduysan al bo2 yi hem zombi kitlesi var hem de multi şimdi ghosts alırsan multisi güzel ama exctintion modu rezalet ben sevmedim.

• Var mi zombici ekleyin oynayalım

• Ömer abi ben kardeşimle online cod bo 2 oynuyoruz. split screen (bölünmüş ekran) oynarken hep yerlerde ölenlerin silahları oluyor. yazıları ekranın tam ortasına geliyor yani aimin . hedef alamıyorum ölüyorum. sence o yazıyı kaldırabilirmiyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: BaBoFaTaL11

Ömer abi ben kardeşimle online cod bo 2 oynuyoruz. split screen (bölünmüş ekran) oynarken hep yerlerde ölenlerin silahları oluyor. yazıları ekranın tam ortasına geliyor yani aimin . hedef alamıyorum ölüyorum. sence o yazıyı kaldırabilirmiyim?

dostum valla onu tam bilmiyorum daha önce bakmadım ayarlara. ama yanlış hatırlamıyosam ayarlarda split-screen için görüntü ayarı olduğunu pek sanmıyorum yine de bi bakarım. mecbur öle idare ederek oynamak lazım diye düşünüyorum. şimdi yeni nesil televizyonlarda split-screen özelliği için yeni bi mod var ekranın ikiye bölündüğü zaman o modda açıyosun gözlüğü takıp her iki player da tek ekranda oynuo kendi adamını görüyo ama tabi o teknoloji bu oyunlarda olur mu işe yarıyo mu araştırmak lazım şimdiki oyunların o desteği olduğunu düşünmüyorum ilerisi için anca tabi bunu sadece bilgi olarak söledim siz yine mecburen öle idare ediceksiniz herkes öle oynuyo. ama ben çok split screen multiplayer taraftarı değilim anca zombiede oynuyoruz

• Hm teşekkür ederim ömer abi.

• Bende yeni aldım multi oynayabiliriz psn hannibal_sk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala oynayan varsa PSN Ekledim Headset var, PSN Adresim imzamda Mevcut
  • Merhaba arkadaşlar , ben pcye bo2 almayı düşünüyorumda sorularım var cevaplarsanız sevinirim

1-En güvenilir keyleri nereden bulabilirim
    2-Oyunda hileci durumu nasıl hileden NEFRET eden biriyim ghosts çıktığı için bu oyunu sallamamazlık durumu var mı hile güvenliği açısından
    3-Ping ve optimizasyon sorunları var mı ? varsa hala devam ediyor mu ?
  • 
Sayfa: önceki 315316317318319
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.