Şimdi Ara

CALL OF DUTY : BLACK OPS 2 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) PRESTİJ & ZOMBİ ZAMANI (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.407
Cevap
24
Favori
213.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakkan034

black ops candir. Eminimki baglanti black ops da daha iyiydi party halinde girdigimiz oyunlari hemen buluyordu ki hala oyle. Mw3 te hc oynamiyoruz. 2 oda 1 salon mantigi kapali alan oldugu icin rasgele tavana salliyor haritalarda hoop oldum niye rpg gelmis hadi oteki raund. Predator nedense hep benim tepeme gelir. Bops un hc ru cok daha ustundu. Hic degilse silahlar tepiyordu tam bir silah silaha carpisma oluyordu. Black ops 2

çok haklısın.mw3 ün silah dinamiği berbat..acr ve mp7 varken diğer silahlarla oynamanın mantığı yok..ama black ops ta her silahın dengesi vardı hepsiyle oynamak ayrı bir keyifti ama mw3 öyle değil malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkopol -- 9 Nisan 2012; 12:51:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkopol

quote:

Orijinalden alıntı: hakkan034

black ops candir. Eminimki baglanti black ops da daha iyiydi party halinde girdigimiz oyunlari hemen buluyordu ki hala oyle. Mw3 te hc oynamiyoruz. 2 oda 1 salon mantigi kapali alan oldugu icin rasgele tavana salliyor haritalarda hoop oldum niye rpg gelmis hadi oteki raund. Predator nedense hep benim tepeme gelir. Bops un hc ru cok daha ustundu. Hic degilse silahlar tepiyordu tam bir silah silaha carpisma oluyordu. Black ops 2

çok haklısın.mw3 ün silah dinamiği berbat..acr ve mp7 varken diğer silahlarla oynamanın mantığı yok..ama black ops ta her silahın dengesi vardı hepsiyle oynamak ayrı bir keyifti ama mw3 öyle değil malesef

evet , haklısınız.Ayrıca bf3 te olan , map seçme özgürlüğü gibi birşey olsa çok iyi olur . mesela ; '' xxxxx'' map'ini oynamak istiyorum. girdim multiye ordan team deathmatchi seçtikten sonra ''xxxx'' bölümünü seçip bulunan ilk odaya girip oynayabilirim. anlattığım olay olursa çok iyi olur. ben mesela b.ops da ''jungle '' bölümünü sevmiyorum. ama işte ne bulursa hemen giriyor.

• İlk video büyük ihtimalle 28 nisanda geliyor site kaldırmadan önceki hali:

CALL OF DUTY : BLACK OPS 2 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) PRESTİJ & ZOMBİ ZAMANI

• quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

2 sene değil 2 ay olması lazım.

Orada su anlatilmak istenmis yaniliyorsam duzeltin lutfen.

Treyarch ilk Black Ops oyununu 2010 Kasim ayinda cikarmis ve 2010 Kasim ayindan aylar öncede yani 2010 yilinin Nisan ayinda ilk Call of Duty Black Ops oyunun ilk vidyosu yayinlanmisdi.

Simdide bahsi gecen Black Ops 2 nin logosunda 28 Nisan 2012 tarihi gectigi icin, ilk Black Ops oyun vidyosundan 2 yil sonra yeni seri olan Black Ops 2 icin yeni bir vidyomu gelicek acaba diye sorulmus. ilk vidyo ile logoda bahsi gecen tarih arasinda 2 yil var. Dogru yani Evet 2 yil sonra.

Evet Dün de belittigim gibi 28 Nisan günü ilk vidyo geliyor.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Call_of_Duty_Black_Ops_2_Mi-26452.htm

• biran önce gelsin şu black ops 2 mw 3 de duvarın arkasına saklanırken duvarın arkasında ölmekten bıktım ve bunun gibi bir sürü kasma ve sizlerin dediği bazı şeyler ama oyunu gende severim mw3 iyi black ops çok iyi.
  • Black ops her zaman daha zevk vermiştir mw2 , mw3 e karşı
  • ben bo almaya çalışıyorum adamlar 2 bekliyor
  • Black Ops'un atmosferi olsun yeter ...
  • Modern Warfare 3'ün yarattığı hayal kırıklığı Black Ops 2'ye yansımaz da şu sıralar özlediğim Call of Duty serisine dönerim.
  • black ops 2 de umarım tr psn için elit olur
  • Treyarch Cod oyunu yapmasını ögrenmişmidir acaba!!!

Şayet bundada server sorunları olursa atsın kendini biyerlerden aşagı.
  • Black Ops 2 için ilk tarih mi?

Uzun süredir söylentileri bulunan Call of Duty: Black Ops 2 bu kez gerçekten geliyor mu? Daha önce Activision, yeni bir Call of Duty oyununun geldiğini söylemiş, ancak detay vermemişti. Bir süredir de Call of Duty: Black Ops 2'ye dair söylenti haberler geliyor.

Geçtiğimiz günlerde de haberini yapmıştık. Activision server'larında yer alan bu resim, kısa süre önce gündeme oturmuştu. Şimdi ise, silinmiş durumda. Resmin silinmesi, akıllara soru işaretleri getirmiyor değil? Bu gerçekten bir yanlışlık mı, yoksa böyle yapılarak E3 öncesi dikkat çekilmeye mi çalışılıyor?

Tarihe göre 28 Nisan'da Black Ops 2 görünecek. Bakalım işin aslı çıkacak mı...

http://www.merlininkazani.com/Black_Ops_2_icin_ilk_tarih_mi-haber-50488p1.html

• "Call of Duty Duraklama Dönemine Girdi"

2007'de çıkan Call of Duty 4: Modern Warfare'den sonra hızlı bir yükselişe geçen seri, Modern Warfare 3 ile yükselmeyi yavaşlattı. Anaslistlerin raporuna göre Modern Warfare 3, Black Ops'un yine bu ayki dönemine göre daha yavaş satıyor.

Modern Warfare 3'ün Mart ayı satışları Black Ops'un 2011 Mart ayı satışlarına kıyasla yarı yarıya düşük ve genele baktığımızda %4.2 gerileme var. Analistlerin düşüncesine göre bu sürekli yükselişte olan Call of Duty serisinin dönüm noktası olabilir. Ya da sadece geçici bir duraklamadır.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Call_of_Duty_Duraklama_Donemine_Girdi-26692.htm

Black ops 2 geldiginde bu istatisliler yine degisir ve Black ops 2 butun rekorlari kirar Zira Black ops 2 yeni oyun motoruyla geliyor. Bekliyoruz..

• Treyarch cod 5 ve Black ops ile oyunun Kralını yaptı, bağlantı sorunu falan diye sallayanlar tepen silahlarla adam vuramayan tipler. Ver mw2 ve mw3 elinde rpg, smaw, gl koşsunlar adam vurunca da oyun oynadık sansınlar

200 kusur gb macı yaptık black ops'ta hiçbirinde bağlantı sorunu yasamadık

Mw2 ve Mw3 te Bağlantı gecikmesinin kralı var, nerden vurulduğunu anlarsan tabi

Black ops 2 de iyi olacak, şüphem yok
  • "Fringe" ve oyun tarihinin en küçük haritası "Nuketown" Blackops'ta değilmi?

En fazla rağbet gören haritalar da bunlar. Yani çoğu arkadaş haritaların MW3 te çok küçük olduğundan yakınıyor fakat gözlemlediğim kadarıyla en çok rağbet bu haritalara.

Zaten sote'ye meğilli oyuncu kitlesi çok büyük olduğu için kimse büyük haritalarda oynamak istemiyor. Sonra ara ki adamı bulasın. Bulduğunda da son gördüğün şey o adam oluyor :) Özellikle TDM ve Kill Confirmed için konuşuyorum. Ground war da ise büyük haritalar tercih ediliyor. Özellikle domination'da.

MW3 ü çekilmez kılan bir-iki konu var.

1. Blind Eye -> En azından radarı açtığımızda adamı görsek nispeten yattığı yeri bulmamız kolaylaşır.
    2. Sniper yasaklanmalı :) İnanılmaz sinir oluyorum. Bu oyun BF3 değil, haritaların en büyüğü bile sniper için müsait değil. Hiç olmamalı.
    3. Support - EMP ve Stealth bomber. En kötü oyuncu bile bi aşamada bunlara sahip olup tüm oyunu değiştiriyor.

• Her oyun modunda ozellikle search and destroy modunda killstreakler. Olmadan oynama sansimiz olsa. Silah silaha tamamen oyuncunun yetenegine gore oynansa oyunlar ne kadar guzel olyur anlatamam portable radar ve sensor olayina hic deginmek bile istemiyorum
  • Umarım gelir
  • World at War ve Black ops benim icin Multiplayer de yerleri asla dolmuyacak iki oyun.

World at War daki harita duzenlemeleri efsaneydi. Sniper'a musait idi, Özellikle bizim gibi S&D oynuyanlar iyi bilir haritanin dogus noktasindan diger dogus noktasina Sniper yapabilecek kadar acik alanlarin genis olmasi, oyunun agirligi silah tepkimeleri, perk dengesi, A ve B noktalaroi arasindaki mesafe dengesi olagan ustuydu. Oyunculugu ön plana cikaran bir kamyon detayi icinde barindirirdi. Ayni sekilde Black ops icinde gecerli.

Simdi Treyarch Black Ops 2 icin ilk defa yep yeni oyun motoru kullanacak, Aylar öncede sizlerle bu haberi paylastim. Bu yeni oyun motoru ile ki bu MW3 de kullanilan " iW 5,0 " oyun motoru Black Ops 2 yi dort gozle bekliyorum. Hatta halen Black ops sa devam edenlerdenim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

World at War ve Black ops benim icin Multiplayer de yerleri asla dolmuyacak iki oyun.

World at War daki harita duzenlemeleri efsaneydi. Sniper'a musait idi, Özellikle bizim gibi S&D oynuyanlar iyi bilir haritanin dogus noktasindan diger dogus noktasina Sniper yapabilecek kadar acik alanlarin genis olmasi, oyunun agirligi silah tepkimeleri, perk dengesi, A ve B noktalaroi arasindaki mesafe dengesi olagan ustuydu. Oyunculugu ön plana cikaran bir kamyon detayi icinde barindirirdi. Ayni sekilde Black ops icinde gecerli.

Simdi Treyarch Black Ops 2 icin ilk defa yep yeni oyun motoru kullanacak, Aylar öncede sizlerle bu haberi paylastim. Bu yeni oyun motoru ile ki bu MW3 de kullanilan " iW 5,0 " oyun motoru Black Ops 2 yi dort gozle bekliyorum. Hatta halen Black ops sa devam edenlerdenim.

• Yeni haber...

Google ceviri.

Söylenti - Black Ops 2 iki hafta içinde gelen ortaya koymaktadır
    Bir perakende kaynak Kotaku ileri sürülen Black Ops 2 için tarihi bir tasarruf bir tür teaser posteri bir görüntü gönderdi. Poster üzerindeki tarihi bir geri gelmemek üzere devletler 2 Mayıs için "bilgi alma." Posteri Treyarch ve Activision logolar unutmayın. Meşru ise, daha Duty oyunun bir sonraki Call haber hafta önümüzdeki birkaç ortaya çıkacak demektir. Biz bu konuda Activision bir mail göndereceğiz, ama biz hazır olana kadar firma şey onaylamak için beklemeyin. İşte promo büyük bir resim

Kaynak:
    http://www.vg247.com/2012/04/18/rumor-black-ops-2-reveal-coming-in-two-weeks/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 18 Nisan 2012; 23:20:32 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.